- 2 Ağustos 2013
- 38.225
- 128.008
- 798
Deneyecem bunuAllah yardımcın olsun canım düzelir zamanla nazar falanmı var oku onu bide her kesin yanında işte çok yaramaz falan demeyin, hem söylediklerimizden çocuklar etkilenirmiş hemde söylediklerimiz dua yerine geçermiş benim kızım çok uslu çok akıllı diyin hep
Demeki ondan kaynakli değilmişBenim kızımda ikizler offf offfkuzenimin kızı ikizler bebekliği de usluydu şimdi de öyle
Bende teraziyim yükseleni bilmiyorum ama bende hemenn ağlarımBenimde burç terazi yükselen balık abla en ufak şeyde gözler dolar ağlıyorum
Aynıyız demekki çok duygusalımdır ben ya en nefret ettiğim huyumBende teraziyim yükseleni bilmiyorum ama bende hemenn ağlarım
Kafana taktıkca daha çok gecikiyo regl düsünmemeye calıs. Olur öyle tartısmalar arada insallah cabucak cözersinizGünaydınlarr sabah uyandım kahvaltı yaptık eşimle kızım çıktı biri okula biri ise oğlum uyuyor hala bende uzandım reglim 8 gün gecikti test yaptım negatif halada olmadım bu gün ağrım var oldum olacam gibi taşınma stresi yeni ev düzeni masraflar ailevi bir sorun vardı derken baya yoğun ve yorucu bir dönem ondan mı kaynaklı bilemedim dünde eşimle tartıştikhiç modum yokk
Eşim başak bende başagım ve başak burcu erkekleri cok zor inanılmaz zor Allah kolaylık versinTeraziyim eşimde başak fazla anlamam ama burçlardan yani cok aşina değilim
Bende böyleyim ve yüzümden hemen anlaşılırVe sanırım eşimin en tahammül edemediği şey asık surat ama ne yapayim yani bir problemim varken asla gulen yüz olamam çevremde görüyorum inanın saç baş girişiyorlar iki dk sonra sanırsin dünyanın en mutlu çifti yani disariya o mesajı veriyorlar ama ben ufak bir sözden dahi alınan biriyim bu huyumu yenmek istiyorum
Mersine çocukluğumdan beri belki 20 defa gittim ama hiç ashabı keyf e gitmedim şaka gbii. Yakınsa bu sefer gidelim diyim eşime ablamersine bi defa gittik kızımla esahabı keyf mağarasınada gittik güzeldi
tarsustaydı herhaldeMersine çocukluğumdan beri belki 20 defa gittim ama hiç ashabı keyf e gitmedim şaka gbii. Yakınsa bu sefer gidelim diyim eşime abla
niye bişeymi oldu ,Merhaba hanımlar nasılsız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim sadece günü dönderiyorum yaptığım başka bir şey yok Annecim geliyor bugün yolda şimdi
Çok yakın değilmiiştarsustaydı herhalde
Yaa yorgunluktan mı canım. Annenin gelmesi iyi olmuşMerhaba hanımlar nasılsız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim sadece günü dönderiyorum yaptığım başka bir şey yok Annecim geliyor bugün yolda şimdi
Malesef dediğin gibi,10 km uzaktaki anlar yüzümdenBende böyleyim ve yüzümden hemen anlaşılır
Hepimizin zaman zaman yaşadığı bir durum inşallah geçer sizinde ne güzel anneniz geliyor benim annem bana yakın yani ben merkezde o köyde yinede yakınız ama geldiği gün sanki uzaktan geliyor Muş gibi bir sevinçMerhaba hanımlar nasılsız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim sadece günü dönderiyorum yaptığım başka bir şey yok Annecim geliyor bugün yolda şimdi
Bende bu eşimin yeni işinden dolayıMerhaba hanımlar nasılsız ben psikolojik olarak hiç iyi değilim sadece günü dönderiyorum yaptığım başka bir şey yok Annecim geliyor bugün yolda şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?