Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kalbine ferahlık versin canım , insanız hepimizin bi günü bi gününü tutmuyo
eşlerde pek anlayışlı olmuyo malesef biz kaç yaşına geldik bizde tartışıyoruz
Malesef bazen gerçekten hicc anlamıyorlar inşallah hepsi geçecek onuda anlıyorum yükü çok ağırlasti ama hayat bu düzen böyle keşke oda birazcik anlasa o dışarıda yorulyor ama ben de evde yoruluyorum çocuklarım gerçekten bazen aşırı zorluyor kızım cokk zor bir çocuk huysuz inatçı herşeye ağlayan ama erkekler anneliği de ev hanımliginida asla anlamadilar

Ve sanırım eşimin en tahammül edemediği şey asık surat ama ne yapayim yani bir problemim varken asla gulen yüz olamam çevremde görüyorum inanın saç baş girişiyorlar iki dk sonra sanırsin dünyanın en mutlu çifti yani disariya o mesajı veriyorlar ama ben ufak bir sözden dahi alınan biriyim bu huyumu yenmek istiyorum

anlamıyolar canım benim , anlayanlarda var ama çok nadir benim kız kardeşimin eşi maşallah diyim nazar değmesin
hafta sonları temizliği hep birlikte yaparlar , çay kahve servisi yapar alış verişi yapar yerleştirir bizim ailede bi o var işte örner gösterebileceğim
babamla annem şuan köydeler babam anneme geçen gün ben hep bahçeyle uğraşıyorum sen balkonda oturuyosun diyomuş
annemde demiş bende evde uğraşıyorum yemek, bulaşık onlarda ne var makine yapıyo diyomuş sanki makineler kendi kendine yapıyo o yaşa gelmiş babam bile aynı yani değişmiyolar içinde yoksa zorla olmuyo

aynen benim oğlumla eşimde bazen der suratın niye asık , bende diyorumki bana yardımcı olun işlerim hafiflesin bende mutlu olayım güleyim ,işten geliyorum yemek bulaşık , ütü , temizlik bütün işler bende bide güler yüz bekliyolar hayret bişe
artı pazar merket te bende bide kedimiz var

burcun ne bende çok alınırım balık burcuyum

Kesinlikle zorla olmuyor yapacak bişey yok bizde diğer iyi yonlerin hatrina bazı seyelre tahammül edecez

Kesinlikle zorla olmuyor yapacak bişey yok bizde diğer iyi yonlerin hatrina bazı seyelre tahammül edecez
aynen öyle canım benim , bu dünya imtihan yeri Allah sağlık sıhhat versin bi şekilde idare ediyoruz hepimiz işte

Ben çalışmıyorum ama dediğiniz gibi evin tum işi çocuklar ve kızımı abartmıyorum goren diyor 10 çocuk bakıyorsun o kadar zor market pazar vs hepsi bendee Allah'tan bu kapiya servis var o yükümü hafifletmis

Allah yardımcın olsun canım düzelir zamanla nazar falanmı var oku onu bide her kesin yanında işte çok yaramaz falan demeyin, hem söylediklerimizden çocuklar etkilenirmiş hemde söylediklerimiz dua yerine geçermiş benim kızım çok uslu çok akıllı diyin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…