- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
İyi tatiller camımm çok güzel geçer inşallahHayırlı sabahlar
Bugün 3 günlük bi taile gidiyoruz, galiba ailecek ilk tatilimiz diyebilirim. Bize şans dileyin
Ben 30 sende değiştiremedim kendimiMalesef dediğin gibi,10 km uzaktaki anlar yüzümden
Teşekkürler gönülcümİyi tatiller camımm çok güzel geçer inşallah
Bende ikizlerim ne varmış ikizler burcunda yahuuBenim kızımda ikizler offf offfkuzenimin kızı ikizler bebekliği de usluydu şimdi de öyle
Bence erkeklerin hepsi zor burçla alakası yokEşim başak bende başagım ve başak burcu erkekleri cok zor inanılmaz zor Allah kolaylık versin
Ayy çok güzelmiş çiçek çok seviyorumGünaydın kızlarr
Geçen Mete’nin istegi üzerine gittigimiz park böyle cicekler vardı rengarenk cok hoştu
Pilates rahatlatır aslında demek zor hareketler le başladınDün pilatese gitmistim her yerim agrımış
Fitness bu kadar agır gelmemisti
Serocum hayırlı yolculuklar sağ salim huzurla gidin gelin inşallahTeşekkürler gönülcüm
Yaa bende tam tersine olabildiğince o anı yönetmeye çalışırım en son raddeye artık yüzüm düşerBen 30 sende değiştiremedim kendimi
Haha benzeri diyebilirim bende genelde ezgi yada ilahiyle yaparım
Ben hiç anlaşamam normalde ikizler burcuylaBende ikizlerim ne varmış ikizler burcunda yahuu
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Efseriko gizli gizli bayram temizliği yapıyor bence
Çok yıprandığını hissediyorum abla bebek ev yorgunluk uykusuzluk hiç birşeyde kimseye tahammülüm yok eşimlede kedi köpek gibiyiz bu süreçte Ondanda çok soğudumniye bişeymi oldu ,
annen geliyosa düzelirsin anneler ilaçtır
Çok yakın değilmiiş
Yaa yorgunluktan mı canım. Annenin gelmesi iyi olmuş
Allah kolaylık versin canımBende bu eşimin yeni işinden dolayı
Günü çevirip geçiriyorum.
Mola vakitlerinde evde çünkü
Umuta da bakıyorum.
Olduğu kadarı oluyor
Önceki günler genel bi yaz temizliği yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?