- 29 Ağustos 2021
- 799
- 3.577
- 63
Benmi yaniiSeroya da abla demiş
Bende 38 40 sanıyordumKız ben seni hep 40+ hayal ediyordumNe alaka dersen çocuklar vs diyordun ya o yüzden sanırım. Bende ekimde 28 olacağım 27 yim suan
Seni seviyorum sanalda olsa. Ama hiç tanıdığım ikizler gibi değilsinBende ikizlerim herkesle anlaşırım sanki gibibilemedim
Daha önce boya yaptı mı temiz yapar mı inşallah yapar da çok iş çıkmazYoğun bir iş günün ardından eve geldim
Veee sevgili eşimin bana bayram üstü süprizi
boya badanaya başlamış
Bende eşime Cumartesi ve pazar yokum iptal edemem programlarımı dedim
Evde şenliiikkk var
EvetBenmi yaniianlamadim
Guzel bir tepkiO kadar sakinim ki
Kahve yaptım içiyorum
Yaa neyse kime abla dediysem saygidandir yaniEvetküçükmüşsün sero da 28 yaşında sanırım
İlk kez yapıyorDaha önce boya yaptı mı temiz yapar mı inşallah yapar da çok iş çıkmaz
Kendi planlamışGuzel bir tepki
Çok haklısınız inşallah güzel bir sonuç çıkar ortayaİlk kez yapıyortemiz yerler bez sermiş
Ben çalışıyorum ve yoğunum bayram üstü mümkün değil izin almam, biliyor
Başladığı işi kendi bitirecek artık
Oldu şuan 7 aylıkMerhaba hayırlı olsunnn o kadar oldumu yaa benim buraya gelmemem şaşırdım
İyi bari yerler temizse. Alma da zaten abla boşver yapsın kendi evde nasıl olsaİlk kez yapıyortemiz yerler bez sermiş
Ben çalışıyorum ve yoğunum bayram üstü mümkün değil izin almam, biliyor
Başladığı işi kendi bitirecek artık
Böyle sıkıştığımızda süre tutup yazıyoduk buraya motive ediyordu yaptığımız işleri yazmak hep yapılamayanı değilde emek verip yaptığımızı görmek.Ben bu gün durgunum
Yemek yaptım dünden kalan bulgur vardı yanına tirşik yaptım türlü yani çocuklar açtı erken yedik eşim gelse ona ayrı bırakırım çamaşır katlamam lazım yani bir katlasam 15, dk da biter ama aslaa basliyamiyorummm bazen öyle ufak işler göze ne büyük geliyor aslında stres kaynaklı üşengeçlik var üstümde duzenszilikte çok yorduu birr yıldır evin bitmesni bekledim bir ton aksilik ile çok şükür sona vardık çok dua ediyorm sizde edin bana lütfen selametle taşınıp huzurla sağlıkla yeni evimde oturayım da başlasın duzenim
Aslında birden düşüp yükselmesi telaşı tam ikizlerSeni seviyorum sanalda olsa. Ama hiç tanıdığım ikizler gibi değilsin
Hala şokum niyeyse bu kadar genç hayal etmemiştimBende 38 40 sanıyordum
Yaşıtız sedacım-Hayal 29 yaşındayım
Senin burcun ne sweet ? Boğa mıydıSeni seviyorum sanalda olsa. Ama hiç tanıdığım ikizler gibi değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?