boş ver eşini şimdi annenle güzel vakit geçirmeye bak ve bebeğine odaklan bizi anlamıyolar kapasiteleri o kadarÇok yıprandığını hissediyorum abla bebek ev yorgunluk uykusuzluk hiç birşeyde kimseye tahammülüm yok eşimlede kedi köpek gibiyiz bu süreçte Ondanda çok soğudumdün çok ağlamıştım annecime birşey anlatmadım ama sesimden hissetti şifa oldu dediğin gibi gelir gelmez
Allah kolaylık versin canım
Ay gülesim geldi kapasiteleri o kadaraboş ver eşini şimdi annenle güzel vakit geçirmeye bak ve bebeğine odaklan bizi anlamıyolar kapasiteleri o kadar
benkiler gitmiyor bacımsu bi gitseler yettim gari diyecem
Bişey soracam Antepli bir abla vardı burda hamileydi en son acaba siz omusunuz yoksa artık aktif degilmi ismini hatırlamıyorum benim isme yakın biseydi amaaBende bu eşimin yeni işinden dolayı
Günü çevirip geçiriyorum.
Mola vakitlerinde evde çünkü
Umuta da bakıyorum.
Olduğu kadarı oluyor
Önceki günler genel bi yaz temizliği yapmıştım.
Ben 30 sende değiştiremedim kendimi
Ta kendisi SedaBişey soracam Antepli bir abla vardı burda hamileydi en son acaba siz omusunuz yoksa artık aktif degilmi ismini hatırlamıyorum benim isme yakın biseydi amaa
Hahaha çok güldü
Bişey soracam Antepli bir abla vardı burda hamileydi en son acaba siz omusunuz yoksa artık aktif degilmi ismini hatırlamıyorum benim isme yakın biseydi amaa
Ta kendisi Seda
Merhaba o benim sadece nick değişikliği oldu.Bişey soracam Antepli bir abla vardı burda hamileydi en son acaba siz omusunuz yoksa artık aktif degilmi ismini hatırlamıyorum benim isme yakın biseydi amaa
Abla demiş Seda kaç yaşında ki olaSEdanın bebesi baya oldu doğalı ya acaba başka birini mi diyor
Şimdi gördüm.Harcadığımız paraya mı yanayım vurulduğum iğnelere mi canımın yanması morarmalara mıAllah kimseye yaşatmasın
Hahaha çok güldü
Lora güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?