Artık ne çıkarsa bahtımızaÇok haklısınız inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya
Şükür temizİyi bari yerler temizse. Alma da zaten abla boşver yapsın kendi evde nasıl olsa
Sağol Pinhan Allah razı olsunŞimdi gördüm.
Vardır bir hayır diyelim mi?
Bizim bilemediğimizi göremediğimiz.
Çok yorgunsun, yılgınsın ve çok da haklısın da, elden gelen birşey yoksa o noktada biraz rahatlayalım.
Sen sana düşeni fazlasıyla yaptın. Allah bekletiyor, vardır daha güzel bir planı.
Yarabbim daha fazla bekletmeden size çook güzelini en güzelini nasip etsin kardeşim
26 yaş mı olur
Bende ikizler burcuyumSeni seviyorum sanalda olsa. Ama hiç tanıdığım ikizler gibi değilsin
Yaa canım bende seniiiSeni seviyorum sanalda olsa. Ama hiç tanıdığım ikizler gibi değilsin
Kim 26 yaşında26 yaş mı olur
Aynen bnde öyleyim bi anda modum değişebiliyorAslında birden düşüp yükselmesi telaşı tam ikizler
Ay evet oda varAslında birden düşüp yükselmesi telaşı tam ikizler
Hey gidi hey ben 29 oldum bileKız ben seni hep 40+ hayal ediyordumNe alaka dersen çocuklar vs diyordun ya o yüzden sanırım. Bende ekimde 28 olacağım 27 yim suan
Bende böyle olmak isterdm inanYaa bende tam tersine olabildiğince o anı yönetmeye çalışırım en son raddeye artık yüzüm düşer
Konuşmak güler yüz benim için çok önemli
İletişim insanıyım
İnşallah zamanla karşımdaki kişi de böyle olur
Oha biri bana abla dediAh ablacım çok umut verici oldu bu cümleniz o zmaan oda benim suratımi asmamama sebep olmasın bu daha kolay bir çözüm
30 looEvetküçükmüşsün sero da 28 yaşında sanırım
Vahiy mi geldi sjsjSeroda 30 yaşındaymış 28 sanıyordum
Yaa girmiyorum saat kaçtan beri her girişimde gülüyorum sen çok yaşaMutluluktan bir haber ver dilek taşı
Gelme bu tarafa hiç hoş diiiilHey gidi hey ben 29 oldum bile
Bana abi dediBende böyle olmak isterdm inan
Oha biri bana abla dedi
30 loo
Vahiy mi geldi sjsj
Evet doğru aslındaAslında birden düşüp yükselmesi telaşı tam ikizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?