Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugun de evde duramadım.......
Aslında 2 den beri evdeyim.
Toparladım, ardarda makine çalıştırdım, katladım kuruyanları.
Duruyorum öyle...
Biraz tel konuşmaları yaptım.
Yine durdum
Durcam.
Öyle boş boş.
Nete bile bakmadan.

Yeni diziye başladım, mutfakta tabletten izlediğim dizilerimde sıradaki Çemberimde Gül Oya.
Yeni kitaplar aldım.
Ama duruyorum yine de şuan.

İşleri rayına oturtayim benimde hayalim bir tablet daha doğur iPad tarzı bişey almayı çok istiyorum

Harcadığımız paraya mı yanayım vurulduğum iğnelere mi canımın yanması morarmalara mı Allah kimseye yaşatmasın
Rabim hayırlısıya sağlıkla nasip etsin her işte vardır bir hayır ne desekte içini rahatlatmaz ama elden bişey gelmiyor kii Allah görüyor hepsini inşallah darda bırakmaz sizi

Bir ara herkes yazmıştı yaşı memleketi ama B12 hak getire unutuyorumm ben 26 yaşındayım mesela benden küçük varmı burda veya yaşıt bilemiyorum
Kız ben seni hep 40+ hayal ediyordum Ne alaka dersen çocuklar vs diyordun ya o yüzden sanırım. Bende ekimde 28 olacağım 27 yim suan

Kız ben seni hep 40+ hayal ediyordum Ne alaka dersen çocuklar vs diyordun ya o yüzden sanırım. Bende ekimde 28 olacağım 27 yim suan
Sesli güldümmm ama çocuklar o yaşlarda his ettiriyor bazen kızım 6 yaşında oğlum 3 olmak üzere 2018 de evlendim ve erken hamile kaldım biraz küçük sayılacak yaşta evlendim 20 yaşında anlattiklarim öyle his ettirmiş olabilir

maşallah canım hayallerimin tam ötesinde çıktın

Eve 5 i geçe geldik
Parkta 20 dk kadar oynadı oğlum
Sonrasında markete uğradık
Salça diye girdim ama taze sebzeler gelmişti birkaç sebze alışverişi yaptım
Eve geldik oğluma bi şeyler hazırladım yedi
Kalan yarım cüzümü okudum
Namaz kıldım
Şimdi yemeği koyucam
Bugün kuru fasulye pilav inşallah bide çorba ama ne çorbası yapacağıma karar veremedim

Ben bu gün durgunum
Yemek yaptım dünden kalan bulgur vardı yanına tirşik yaptım türlü yani çocuklar açtı erken yedik eşim gelse ona ayrı bırakırım çamaşır katlamam lazım yani bir katlasam 15, dk da biter ama aslaa basliyamiyorummm bazen öyle ufak işler göze ne büyük geliyor aslında stres kaynaklı üşengeçlik var üstümde duzenszilikte çok yorduu birr yıldır evin bitmesni bekledim bir ton aksilik ile çok şükür sona vardık çok dua ediyorm sizde edin bana lütfen selametle taşınıp huzurla sağlıkla yeni evimde oturayım da başlasın duzenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…