- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Nice güzel yaşları olsunGünaydın dın dın dın
Bugun ikizlerimin doğum günü
Kızlarım 11 yaşında
11! Ergenus annesi oluyorum yavaştan
Haydi hayırlısı.
Hazırlıklar başlasın, beklenti yüksek, akşama partiliyoruz aile arasında olacak.
Kolay gelsinGünaydınbir yıldır beklediğim gün geldi şu an ev taşınıyor 4 saatlik uykuyla artı kahvaltisz ayaktayım bu evi temizleyecem ve artık veda vakti yeni evde bir ton iş beni bekler
Sıcak suya bulaşık deterjanı koy, havluya tencere kapağını sar kolay silersin mis gibi oluyorKoltukla çok uğraştın madem limonsuzum
Silerken yorulma diye yazıyorum
Sıkı sıkı süpür bu detay önemli
Sıcak suya bulaşık deterjanı koy, havluya tencere kapağını sar kolay silersin mis gibi oluyor
Sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılları olsun inşallahGünaydın dın dın dın
Kızlarım 11 yaşında
Haydi hayırlısı.
Hazırlıklar başlasın, beklenti yüksek, akşama partiliyoruz aile arasında olacak.
Çalışıyorum diye beceriksiz mi sandın beni ablaaaaaSıcak suya bulaşık deterjanı koy, havluya tencere kapağını sar kolay silersin mis gibi oluyor
penyezime bak sen nede fene biliyon öyle
günaydın,Günaydın dın dın dın
Kızlarım 11 yaşında
Haydi hayırlısı.
aşk olsun penyezim olurmu öyle şey akıl akıldan üstündür , bende çalışıyorum kız 22 senedirÇalışıyorum diye beceriksiz mi sandın beni ablaaaaa
Allah kolaylık versin inşallahGünaydınbir yıldır beklediğim gün geldi şu an ev taşınıyor 4 saatlik uykuyla artı kahvaltisz ayaktayım bu evi temizleyecem ve artık veda vakti yeni evde bir ton iş beni bekler
Nice güzel yaşlara inşallah iyiki doğmuşlarGünaydın dın dın dın
Kızlarım 11 yaşında
Haydi hayırlısı.
Takılıyorum ablaaaşk olsun penyezim olurmu öyle şey akıl akıldan üstündür , bende çalışıyorum kız 22 senedir
çalışanlar daha pratik olmak zorunda
ohh misler gibiAkşam bir koltuk silmişim ki
Tencere kapağı ile
Pırıl pırıl oldu
Mis gibi
evin her yerini elimle sıcak suyla sildim
Parıl parıl ışıl ışıl ışıldadı
kız sen hala burda napıyon evin taşınıyoNice güzel yaşlara inşallah iyiki doğmuşlar
Çok şükür bitti boya sağol abla teşekkürlerohh misler gibi
badanayıda yaptınız temiz temiz güle güle oturun canım benim
kız sen hala burda napıyon evin taşınıyo
Ne güzel temiz temiz oturursunuz hayırlı olsun inşallah benim yeni evde yer sıkıntım olacak döşek yorgan ozelike yün olanlar yani bilmiyorum ne yapsamÇok şükür bitti boya sağol abla teşekkürler
Ev genel olarak toplu temiz hale geldi
Gardolap kaldi içini elemen lazım
Bir de iki hunç yorgan falan var onları havalandırıp öyle kaldıracağım
Sanada tekrar kolay gelsin derinNe güzel temiz temiz oturursunuz hayırlı olsun inşallah benim yeni evde yer sıkıntım olacak döşek yorgan ozelike yün olanlar yani bilmiyorum ne yapsam
taşındığın ev daha mı küçük , kendi evinse uygun bi yer varsa dolap yaptırırsın , fazladan balkon varsa kapatabilirsinNe güzel temiz temiz oturursunuz hayırlı olsun inşallah benim yeni evde yer sıkıntım olacak döşek yorgan ozelike yün olanlar yani bilmiyorum ne yapsam
Bizde dedik yerleselim bir odada mecburi yüklük yapılacak bide evebyn banyosunu kulanmicak gerek yok oraya ne sikisrsa baza altım da var orayada ancak kıyafet vs girecekSanada tekrar kolay gelsin derin
Yer varsa dolap yaptırıp içine koysan
Benim gardolabın üstündeydi indirdik.
Bazanın altına ve dolabın içine yer açtık
Sıkıştırıp koyacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?