- 13 Ağustos 2024
- 3.115
- 10.999
- 128
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinEşimin dayısı vefat etti, oyüzden bizde bayram hazırlığı yoktu. Eşim başka bir şehire gitti, kızımla ben yalnız kaldık. Yarın anneme giderim artık. Bugün rutin işler yaptım.
Yatakları topladım, evi havalandırdım
İki makine çamaşır yıkadım, serdim.
Kuruyanlar vardı, katladım yerleştirdim.
Eşimin yazlık kıyafetlerini çıkardım, askıladım. Kışlıklarını kaldırdım.
Banyo ve tuvaletin paspaslarını yıkadım.Banyoyu misledim, tuvaleti de aynı şekilde
.
Mutfağı topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım. Dolap yüzeylerini sildim. Buzdolabını düzenledim.
Akşam yemeği yaptım, Deniz'le parka gittik
Çöpleri attım.
Banyo yaptırdım, anneme gideceğimiz için valiz hazırladım.
Elime gelen tüm fazlalıkları attım, evi düzenledim.
Hâlâ iyileşmediğim için çok detaylı birşey yapamıyorum.
Şimdiden herkese mutlu bayramlarAllah'ım bizi sevdiklerimiz ile daim eylesin...
Geçmiş olsun canım .Neden o kadar yordun kendini? Kaynanan hiç iş yapmamış mı sen gidene kadarBi karın ağrısı başladı çok kötüyümtemizlik sırasında üşüttüm herhalde
Evet şuan ayna karşısındayım makyajımı sacımı yapıp köye dogru yola cıkıyoruz
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun AryaEşimin dayısı vefat etti, oyüzden bizde bayram hazırlığı yoktu. Eşim başka bir şehire gitti, kızımla ben yalnız kaldık. Yarın anneme giderim artık. Bugün rutin işler yaptım.
Yatakları topladım, evi havalandırdım
İki makine çamaşır yıkadım, serdim.
Kuruyanlar vardı, katladım yerleştirdim.
Eşimin yazlık kıyafetlerini çıkardım, askıladım. Kışlıklarını kaldırdım.
Banyo ve tuvaletin paspaslarını yıkadım.Banyoyu misledim, tuvaleti de aynı şekilde
.
Mutfağı topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım. Dolap yüzeylerini sildim. Buzdolabını düzenledim.
Akşam yemeği yaptım, Deniz'le parka gittik
Çöpleri attım.
Banyo yaptırdım, anneme gideceğimiz için valiz hazırladım.
Elime gelen tüm fazlalıkları attım, evi düzenledim.
Hâlâ iyileşmediğim için çok detaylı birşey yapamıyorum.
Şimdiden herkese mutlu bayramlarAllah'ım bizi sevdiklerimiz ile daim eylesin...
Gerçek kaynanalar iş yapmazGeçmiş olsun canım .Neden o kadar yordun kendini? Kaynanan hiç iş yapmamış mı sen gidene kadar
Teşekkür ederim limoncumA R Y A canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşAllah
Buarada sormuşsun dün yazacaktım alıntılar gitmiş. Benim kızım geniz eti ameliyatı oldu.
Yardım edecek birileri olmaz mı sana baban, enişteler vs.Tek tek alıntılayamadım kızlar, Allah razı olsun
Anneme geldim sabah Deniz'le, kahvaltı yaptık. Kurbanımızda yarın, nasıl yapsam bilmiyorum. Ben mi gitsem acaba zaten ortaklar hep annem teyzelerim falan yabancı yok.
Eşim geleyim akşam dönerim diyor ama o da baya kötü hasta, yapabilir miyim acaba taşımasını getirmesini falan
Eşime gel desem ayıp mı olur
Ocak ayında oldu canım. Horlaması durdu şükür. Bi de grip olduğu zaman sprey işe yarıyor artık. Bu açılardan rahat. Ama hala ağzı açık uyuyor çoğu zaman.Teşekkür ederim limoncumkaç yaşında oldu? Şuanda rahat mı
Yok canım Ocak da oldu.Limonsuzzcay kızın yeni mi oldu ameliyat
Geçmiş olsun canımBi karın ağrısı başladı çok kötüyümtemizlik sırasında üşüttüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?