- 2 Ağustos 2013
- 38.225
- 127.999
- 798
Babam yok kuzum beş yıl önce kaybettimYardım edecek birileri olmaz mı sana baban, enişteler vs.
Ocak ayında oldu canım. Horlaması durdu şükür. Bi de grip olduğu zaman sprey işe yarıyor artık. Bu açılardan rahat. Ama hala ağzı açık uyuyor çoğu zaman.
Bingo toz beyaz lar için olanından aldım bu sefer bide çamaşır sodası ve sabun tozu kullanıyorum beyazlaraKızlar bana boykot olmayan çamaşır deterjanı önerir misiniz?
Leke çıkarıcılığı, beyazlatması baya iyi olsun mümkünse?
Bazı yerli ürünlerin kalitesizliğinden o kadar bunaldım ki. Boykot ürün almıyoruz diye bizi bu kalitesizliğe, özensizliğe mahkum ettiler. Paramızla rezil oluyoruz bazı şeylerde.
Var mı gerçekten bu deterjan iyi diyen?
Canım benim gözünüz aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsinKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Ablacım Allah razı olsunCanım benim gözünüz aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
Çok mutlu oldum hayalimKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Allah razı olsun ablaÇok mutlu oldum hayalim
girip girip baktım birşey yazdın mı diye
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin İnşaAllah
Malesef yaptım diyordu amaGeçmiş olsun canım .Neden o kadar yordun kendini? Kaynanan hiç iş yapmamış mı sen gidene kadar
Çok sevindim canm inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah canmKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
O kadar kendimi paralasam da boş gerçektenGeçmiş olsun canım .Neden o kadar yordun kendini? Kaynanan hiç iş yapmamış mı sen gidene kadar
KesinlikleGerçek kaynanalar iş yapmaz
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerlerÇok sevindim canm inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm
Sana bi öneride bulunayım denersen gerçekten çok memnun kalırsın. Beyazlar için çamaşırları önce bi leğende çok sıcak olmayacak şekilde su, arap sabunu ve çamaşır sodası ekle çamaşırları beklet öyle bi kir çıkarıyor tertemiz yapıyor sonra makinede normal deterjanla yıka bu yöntemi denedim çok memnun kaldım.pahali deterjanlara asla para verilmez arap sabunu ve soda harika temizliyorKızlar bana boykot olmayan çamaşır deterjanı önerir misiniz?
Leke çıkarıcılığı, beyazlatması baya iyi olsun mümkünse?
Bazı yerli ürünlerin kalitesizliğinden o kadar bunaldım ki. Boykot ürün almıyoruz diye bizi bu kalitesizliğe, özensizliğe mahkum ettiler. Paramızla rezil oluyoruz bazı şeylerde.
Var mı gerçekten bu deterjan iyi diyen?
İnşallah canım sen stres yapma herşey yolunda gider Allah'ın izniyleSağol canım inşallah sağlıkla ilerler
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Kıyamam yaÇok şükürDeniz daha 25 aylık, doktor yapıyormuş ama ben biraz korkuyorum. Sprey falan hiç fayda etmiyor bize, horlaması zaten sürekli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?