Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür Deniz daha 25 aylık, doktor yapıyormuş ama ben biraz korkuyorum. Sprey falan hiç fayda etmiyor bize, horlaması zaten sürekli var.
Ocak ayında oldu canım. Horlaması durdu şükür. Bi de grip olduğu zaman sprey işe yarıyor artık. Bu açılardan rahat. Ama hala ağzı açık uyuyor çoğu zaman.

koyun kesilememiş yarına kaldı.
babası ilgilenir artık
eşimde diğer günler çalışacakmış ,
Sipariş sistemi açıkmış dediğine göre.
Şokta fark etmiyor içerde veya dışarda çalışsanda
uzun bir tatil yok.
Anneme de pazar günü gidecem.
Beni sabahtan götürecek.
kendi yanımıza akşam gelecek. Yemeğe
Böyle ayarlayabildim.

Bingo toz beyaz lar için olanından aldım bu sefer bide çamaşır sodası ve sabun tozu kullanıyorum beyazlara

Kızlar sonucum geldi pozitif iki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Çok mutlu oldum hayalim
girip girip baktım birşey yazdın mı diye
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin İnşaAllah

Çok mutlu oldum hayalim
girip girip baktım birşey yazdın mı diye
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun
Allah tamamına erdirsin İnşaAllah
Allah razı olsun abla
Sabah uyuyamadım kan vermeye gittik sonuçlar erken çıktı ama doktor geç dönüş yaptı. Yapar yapmaz yazdım size

Sana bi öneride bulunayım denersen gerçekten çok memnun kalırsın. Beyazlar için çamaşırları önce bi leğende çok sıcak olmayacak şekilde su, arap sabunu ve çamaşır sodası ekle çamaşırları beklet öyle bi kir çıkarıyor tertemiz yapıyor sonra makinede normal deterjanla yıka bu yöntemi denedim çok memnun kaldım.pahali deterjanlara asla para verilmez arap sabunu ve soda harika temizliyor

Çok şükür Deniz daha 25 aylık, doktor yapıyormuş ama ben biraz korkuyorum. Sprey falan hiç fayda etmiyor bize, horlaması zaten sürekli var.
Kıyamam ya benim kızım da aynıydı. Grip olmasa bile horlardı. Zor nefes alıyor gibi gelirdi içim parçalanırdı
Doktorunu bi araştır canım. Çok şükür bizde bi sıkıntı olmadı. Sizinki sadece geniz eti mi yoksa bademcik de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…