- 12 Haziran 2019
- 19.644
- 120.992
- 598
- 37
Ayyy çok şükür ya çok sevindimKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Ayyy Allahım çok duygulandım ya hayırlı olsun hayalcimKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Amin inşallah canm Allah razı olsunmavibaloncuk en kısa zamanda en hayırlısından seninde haberini alalım inşallah
Ağrında normal bir sürü ilaç kullandın canım kolay değil adet olmuş muydun?
Sağol canımGözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağol limonsuzum amin inşallahAyyy çok şükür ya çok sevindimAllahım kucağına almayı da nasip etsin inşAllah darısı bütün isteyenlere
Ayyy Allahım çok duygulandım ya hayırlı olsun hayalcim
Geçmiş olsun canım üşütmüşsün ayaklarını heraldeAmin inşallah canm Allah razı olsun
Evet çok iğne ilaç kullandm göbeğimdeki morluklar geçmedi henüz..
Evet adetim yeni bitti.. halı falan yıkadım ondan da olabilir ama felaket bi ağrıyo hiç böyle olmamıştım..
Sağol canım Olabilir yağlı yemekten de olabilir diye düşünüyorum herkesin yemeği gelmiyor banaGeçmiş olsun canım üşütmüşsün ayaklarını heralde
Bendede o var ya farklı yağlı yemek yeyince kötü oluyorum gaz sıkışması gibi olıyorSağol canım Olabilir yağlı yemekten de olabilir diye düşünüyorum herkesin yemeği gelmiyor bana
Kuşum bilmiyorum ki ben 6-7 ay önce götürdüm röntgen çektiler ağladığı için geniz eti var gibi dedi, deloday şurup verdi ama sürekli horluyor, sürekli genzi tıkanıyor. Bayramdan sonra iyi bir doktor var özelde, ona götüreceğim de nasıl tam görecekler bilmiyorum. Durmaz çünküKıyamam yabenim kızım da aynıydı. Grip olmasa bile horlardı. Zor nefes alıyor gibi gelirdi içim parçalanırdı
Doktorunu bi araştır canım. Çok şükür bizde bi sıkıntı olmadı. Sizinki sadece geniz eti mi yoksa bademcik de var mı?
Sağol Seda-Hayal hayırlısı olsun inşallah
Kusura bakma ya bilmiyordum üzdümBabam yok kuzum beş yıl önce kaybettim
Eniştem anneme yardım etmek için gelecek, söylesem tabi yardım eder ama kimseye de zahmet vermek istemiyorum.
HarikaaaKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Şok bugün açıktı evet şaşırdım. Gerek var mıydı acaba. Keşke çalışanlarda bayram yapsaydı üzüldüm açıkcasıkoyun kesilememiş yarına kaldı.
babası ilgilenir artık
eşimde diğer günler çalışacakmış ,
Sipariş sistemi açıkmış dediğine göre.
Şokta fark etmiyor içerde veya dışarda çalışsanda
uzun bir tatil yok.
Anneme de pazar günü gidecem.
Beni sabahtan götürecek.
kendi yanımıza akşam gelecek. Yemeğe
Böyle ayarlayabildim.
Allah kabul etsin niyetinizi canmNaptınız kızlar.
Bizim iş yeni bitti yerleştirdim dolaba.
Rabbim layıkıyla dağıtmayı, yemeyi, yedirmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?