- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım, bol bol dinlen, Allah şifa versin
Benim süpürgeliğim yok ki, yokGelmeyenleri listeden çıkardım, etiket yapmanın manası yok. Yazmak isteyen yine yazar.
2 Mart Ödevi
Süpürgeliklerin tozunu almak, bakınız ➡Eki Görüntüle 2599052
Antredekiler de genel de taş oluyor.
Süpürge temizlemek
Sökük dikmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Geçmiş olsun canımBen şifayı kapmışım, ancak ortalığı toparlarım.
Benim çayım hazır buyur gelBen daha çay koymadım
Bana da dolduruversen ya 1 bardak
Ennn sevdiğim ödev.. sayende keşfettiğim süpürgelikler....Gelmeyenleri listeden çıkardım, etiket yapmanın manası yok. Yazmak isteyen yine yazar.
2 Mart Ödevi
Süpürgeliklerin tozunu almak, bakınız Eki Görüntüle 2599052
Süpürge temizlemek
Sökük dikmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Dr gittin mi? Hava verirler belki rahatlarsın
Acile oğlum için gittik ama kendime baktırmak aklıma gelmediBronşite cevirirsin kız bı gitsen keşke
youtube den kanarya videosu aç birde vitamin takviseyi koyabilirsin suyunaKızlar evde kanaryam var, dün hiç ötmedi, sabahtan beri de ıslık falan çalıp sesleniyorum, umrunda değil, ses çıkarmadan öyle bakıyor. Hasta falan olmamıştır umarım. Besleyen ya da fikri olan var mı
akşam yaparım canım ya da yarın sabah eve gitme durumuma göreGelmeyenleri listeden çıkardım, etiket yapmanın manası yok. Yazmak isteyen yine yazar.
2 Mart Ödevi
Süpürge temizlemek
Sökük dikmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Açtım akşam, sadece dinliyoryoutube den kanarya videosu aç birde vitamin takviseyi koyabilirsin suyuna
yaşı var mı ? güneşe koy canımAçtım akşam, sadece dinliyor
Vitamin alayım bugün..
Teşekkürler canım, düşünmen yeter, içmiş kadar oldum, ellerine sağlıkGeçmiş olsun canımbenden mi geçti acaba
Benim çayım hazır buyur gel ☺
1 yaşında canım, tamam koyayım biraz, sesi kısık geliyor arada duyuyorum az az, sesi mi kısıldı acaba yaayaşı var mı ? güneşe koy canım
Hoş geldin canım iyi ettinİyi aksamlaaaar güzel bayanlar
Bugün misafirim vardı
Tam dip köşe olmasa da temizledim işte
Ne zamandir size yazamıyorum bir selam verem dedimmm❤❤
Eennn kısa zamanda aktif olarak aranıza katılmak dilegiyleeeee
Ellerine sağlık canımBen de yoruldum demiştim ama işim çok olunca oturamadım. Çünkü yapmayınca üst üste biniyor daha çok oluyor iş.
Mutfağa girdim
Yemek hazırladım
Bulaşık makinemi boşalttım
Buzdolabını elden geçirdim
Tezgahtaki ve buzdolabındaki bulaşıkları makineye dizdim
Çöpleri tekrar attık
Mutfak lavabosunun altına örtü serdim. Boşalttım oraları güzelce sildim. Tencereleri düzenledim. Oradaki erzakları da elden geçirdim.
Ocağı sildim
Tezgahı sildim
Yemek bulaşıkşarını kaldırdım
Daha çocukları yıkayacağım
Çook yoruldum
İşe gidip dinlenmek istiyorum
Orda bu kadar yorulmuyorum ben ya
Bu benim ablam oluyor, yengeç tam yazdığın gibibenim de yengeç arkadaşlarım var kız dilosne evde dururlar ne erken kalkarlar ölmeyecek kadar temizlik yemek
akşam yemeğinde cips yiyen arkadaşım vardı
yengeçlerin en alakasizlari benim arkadaşlarım sanırım
Süpürgeyi daha aksam temizledim :)Gelmeyenleri listeden çıkardım, etiket yapmanın manası yok. Yazmak isteyen yine yazar.
2 Mart Ödevi
Süpürge temizlemek
Sökük dikmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Aa hayırlı olsunBugün de ödevler kaldıyine ev bakmaya gittik nasipse yarın almak için işlemlere başlıyoruz ilk boşlukta topluca yapiciğim ödevleriiii
Oo maşaallah maşaallahBanyo lavabosunun hortumunu değiştirdik. Dolabın içini ve içindekileri sildim yerleştirdim. Yıkanacaklardı yıkadım yatmadan onları da yerleştiririm. Banyoyu sildim.
Sonra evi bir güzel süpürdüm. Halıları silecektim gözüm kesmedi hepsini kaldırdım yıkamaya göndereceğim.
Koltuk kılıflarını çıkardım makine sırası henüz onlara gelmediği için kenarda bekliyorlar. Koltuğun derisini sildim süngeri koyup üzerini anca 4 çarşafla kapatabildim. Yastık kılıfları yıkandı kurumayı bekliyor. Mobilyaların örtülerini topladım yıkanmayı bekliyor. Hepsini sabunlu bezle silip silikonlu suyla pis pis kokuttum(çok kötü kokusu var) Bütün evi sildim( dip değil de köşe yaptım). Ev terliklerimizi elde yıkadım. Seccade yanında 2 kazakla yıkandı. Yatağı bir kaç saat havalandırdım. Nevresimleri değiştirdim. Banyo paspasları ayak havluları yıkanıyor. Beyaz çamaşırlar kurudu onları kaldırdım. Siyahlardan kuruyanlar yanımda katla beni diyor. Balkonda renkli çamaşılar üşüdük içeri al bizi diyor. Bulgur pilavı yaptım. Kaç hafta önce aldığımı hatırlamadığım mor lahanayı doğrayıp turşu yaptım. Sigara, namaz, banyo, yemek ve kahve molalarım oldu. Aklıma gelenleri yazdım.
terliksuu bak böyle yazacaksın ki çok görünsün
Çok iyi yapmışsın canım kendimize de zaman ayırmak lazımBugünü kendime kuaföre gitme, saç kestirme, kıldan tüyden işlerle uğraşma günü ilan ettim. Valla çok iyi geldi.
Kalorifer borum yokmuş. Çanta düzenledim. Bol bol bulaşık Makinesi boşaltıp doldurdum canım....başka ek bir iş yapamadım
Bak bu mesajın aklıma bir fikir getirdi, günün haftanın hamarat mı seçsem artıkBen hu aralar kendimi dünyanın en temiz ev sahibi hissediyorum.Geçen pazartesi günü hava çok soğuktu ve fırtına vardı sanırım kuşlar üşütmüş bir olup balkona m.çmışlardı. Baktım silmekle arınacak gibi değil aldım cifi elime balkon mermerlerini ve demirlerini fırçaladım. Yağmur da yağıyordu alt katlar farketmedi.
Ama 4 tane stor yıkamam lazım 2 si acil öyle zor geliyor ki.az biraz gaz versenize bana yarın yıkayayım.
Kesinlikle ev toplu olunca temiz görünüyorHerkeslere günaydın
Cuma günü evi toplamışım iyi ki...
Çünkü Ctesi okuldan sonra eve gitmedik, Kvalidem, eşimin teyzesi derken bir sürü kapı yaptık. Eve gelmemiz yatma saatini buldu.
Pazar da eşim kahvaltıdan sonra hadi gezmeye çıkalım dedi.
Allahtan mutfağı toplayıp, bulaşık makinesini çalıştırarak çıktım.
Ama şunu söyleyebilirim. Ev dağınık değilse kirli görünmüyor.
Oo kolay gelsinGünaydın mutlu sabahlarbugün oda oda büyük temizliğe başlıyorum inşallah
Teşekkür ederimNegonun ağır misafiri vardı bugün değil mi?
Kolaylıklar diliyorum kendisine gazası mübarek olsun ❤
Kolay gelsin canımAnlaşıldı tamam ☺
Öğlene kadar işleri bitirmem lazım bugün.
Odaları toparlayıp, silip süpüreyim, toz alayım
Mutfağı toplayıp kahvaltı hazırlayım ( beyzadem kahvaltıya gelecekmiş)
O gittikten sonra da bulaşığı toplar, banyoyu tuvaleti temizler duş alırım. Öğle namazını da kılıp anneme gidecem inşaallah. Orda da temizlik var.
Ödev tamam, ama sökülmüş birşey yok evde onu da pas geçiyorum negocuum
Çok geçmiş olsun canımBen şifayı kapmışım, ancak ortalığı toparlarım.
Atmak ne demek canım estağfurullahMutfağım pis, salonum dağınık, evim süpürülecek negom atma beni. Hepsini bugün yapmaya çalışacağım.
Kanarya sesi dinlet diyecektim yapmışsın, cam falan açtınız mı?Kızlar evde kanaryam var, dün hiç ötmedi, sabahtan beri de ıslık falan çalıp sesleniyorum, umrunda değil, ses çıkarmadan öyle bakıyor. Hasta falan olmamıştır umarım. Besleyen ya da fikri olan var mı
Bu bir işaret kalk temizlik yap diyorÇayımı döktüm 2 kerebi masaya bi sandalyeye tövbe est. Dünde dökmüştüm
Tamam canımakşam yaparım canım ya da yarın sabah eve gitme durumuma göre
Ben evde olmayı çok seviyorumNegoNego sen her gün evde mi oluyon bacım. Her gün iş buluyon. Bi günde de ki. Bugünün ödevi dışarda boş boş gezmek de. Litfen
Eline sağlık ve afiyet olsun canımSüpürgeyi daha aksam temizledim :)
Bugün de süpürge tuttum
Yerleri sildim
Banyo ve tuvaleti ovdum yerini sildim lavabisunu cifledim
Mutfağı toparladım
Kahvaltı hazırladım
Yemeği bekliyirm
Allah razı olsun canımAa hayırlı olsun
Oo maşaallah maşaallah
Çok iyi yapmışsın canım kendimize de zaman ayırmak lazım
Bak bu mesajın aklıma bir fikir getirdi, günün haftanın hamarat mı seçsem artık
Kesinlikle ev toplu olunca temiz görünüyor
Oo kolay gelsin
Teşekkür ederim
Kolay gelsin canım
Çok geçmiş olsun canım
Atmak ne demek canım estağfurullah ❤ gelmeyen demek ki istemiyor, etiket yapıp rahatsız etmeye gerek yoksen zaten geliyorsun.
Hadi kalk hadi yolla evini
Kanarya sesi dinlet diyecektim yapmışsın, cam falan açtınız mı?
Bu bir işaret kalk temizlik yap diyor
Tamam canım
Ben evde olmayı çok seviyorum
Sen yapma gez şekerim
Eline sağlık ve afiyet olsun canım
Ben dün süpürgeyi de temizlemiştim. Bugün ne yapsam acaba ödev yerine? En iyisi 2 posta çamaşır atayım. Gardrobun bir yanından başayayım birde. Azalsın iş.Benim süpürgeliğim yok ki, yokama süpürgeyi temizleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?