- 30 Ocak 2015
- 19.481
- 25.948
- 798
- 29
Enfeksiyon normalde de mide bulantısı yapar zaten. Halsizlik bilemedimDoktor bana enfeksiyon için ilac yazdı isim vermek doğru olurmu bilmiyorum ama acayip mide bulantısı ve halsizlik yapıyor sizce devam etsemmi ilaca
Geçmiş olsun canım
hayırlı olsun
Allah damatlığınıda göstersin canım hayırlı olsun
Yok cnm devlet hastanesindeLimonsuzzcay özel hastanede mi sünnet olacak ?
Sağolun canlar
Alışırsın inşallah bir kaç sefere. Bende de su korkusu var çok istiyorum yüzme öğrenmek ama korkuyorum daBende sonradan farkettim dememişim
Bi havuza gittim pert oldum hala her yerim ağrıyor
Sağol canım
Hayırlı olsun limonsuzumSağol canım
Kaç aylık canm bizde daha yaptrmadik 8 aylık Egede
Annemde çok fazla vardı mutfakta eczaneden ilaç aldı ondan sonra gittiler sweetTezgahta karıncalar var tek tük ya. Yerde hep oluyordu yazın ilaç koyuyordum da tezgaha ne yapsam ki hep farklı yerlerdeler bide
Tarçından kaçarlar diye biliyorum Sweetcim ama durum vahimse ilaç almak gerekebilirTezgahta karıncalar var tek tük ya. Yerde hep oluyordu yazın ilaç koyuyordum da tezgaha ne yapsam ki hep farklı yerlerdeler bide
lavanta yağından kaçıyolar eltimin evindede var bayramda gittik onlar söyledi lavanta yağı döküyoruz gidiyolar dediTezgahta karıncalar var tek tük ya. Yerde hep oluyordu yazın ilaç koyuyordum da tezgaha ne yapsam ki hep farklı yerlerdeler bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?