Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tek mesele maç izlemesi değil sanki

Bugün bizde 3 arkadaş eşlerle bi yerlere gittik. Herşey çok güzeldi.
Dönüşte çocuklara bişey alırken, arkadaşın çocuğu kızıma sende bunu kardeşine götür dedi. Kızımda dalgamı geçiyosun benim kardeşim öldü dedi. O saatten sonra benim moral sıfıra indi.
Yeni geldik sayılır namaz kıldım, çamaşır katlıcam.
Herkese hayırlı geceler şimdiden..

H
Arkadaşlar dolunay gümbür gümbür geliyor sakin olun kocaları görmeyin duymayın
Hayret benim her dolunay da berbat bir baş ağrım olur bı defa olmadı ve eşimle bir arada değiliz evden dolayı demeki daha iyimis yoksa baslardik kavgaya

Ya belki bilmeden söylemis cocgunuz için çok kötü olmuştur üzüldüm tabiki sizde aynı şekilde

Akşam ezanından sonra ağzıma lokma koydum.
Oruçlu gibi...
Az bişey yedim tekrar oturdum öyle.
Birazdan bi kahve içip günü noktalarım.
Bugun de böyle olsun, herkesin her günü çok güzel geçmiyor ya..
Benim de geçmesin.

Okul var, maratona devam.
Döneriz normale yarın
Sevgiler

Kaçta geleceği belli olsa yine ona göre beklentiye girersin bu şekilde zor gerçekten. Ama dediğin gibi Rabbim can sağlığı versin de herşey yoluna girer inşallah
evet doğru.
Bazen son sipariş vaktinden önce yemek yiyoruz.
Bazen sonrasında yiyoruz.
kendisi de farkında bir yere pek fazla gidemedik kusura bakma dedi.
Ben can sağlığı dedim.

Evet bu yaşa gelmiş hala nerde ne konuşması gerektigini bilmeyen bi insanı ben sürekli idare etmekten bıktım. Belkide aman Buda öyle diyip sustugumuzdan oldu bunlar en basında gereken cevabı verip sustursaydık konusamazdı. Saygısızlık yapmayalım dedikce biz degersizleştik.
Aslında o konusmazsa konusmasın lafından sonra degilde sonrasında bunu kvdeye dedigimde ugurlar olsun demesiyle benim sinirler zıpladı. Dedigin gibi içimi döktüm en azından rahatladım. Belki bi ders olur diyecegim ama hic sanmıyorum.

Senin gerginliginde reglden olabilir bende oldum olcam bi haftadır her şeye sinirlenir oldum.

Ya belki bilmeden söylemis cocgunuz için çok kötü olmuştur üzüldüm tabiki sizde aynı şekilde
O da çocuk zaten bilinçli bir şekilde söylemedi. Ama ben oğlumla ölüm kelimesini yan yana kurmaya çekiniyorum, kızımdan duyunca çok kötü hissettim

Günaydın hayırlı sabahlar

Mutfak dağınıktı topladım
Camları açtım, havalandırdım
Yatakları topladım
Mutfağı süpürdüm
Bir iki yerin tozunu aldım
Birkaç çamaşır katladım
Soğuk kahve yaptım kendime
Azcık da kahvaltı edip pilatese gidicem

Yeni güne bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…