- 1 Aralık 2021
- 14.820
- 53.885
- 548
- 35
herkesin umarım kurban bayramı dilediği gibi güzel geçmiştir
Bilmiyorum ki nasılımooo kimler gelmiş ,
nasılsın lora
Ay sero Bi karikatür vardı ya işte bele diyodu o geldi aklımaAktif Lora 4 bebeli hayat nasıl anlatsana
Sabır karikatürü geldi aklımaBilmiyorum ki nasılım
Ay sero Bi karikatür vardı ya işte bele diyodu o geldi aklımayorucu biraz ya şu an ayaklarım mesela hissetmiyorum bebek yoruyor da diğerlerine laf yetiştirmekten bisey söylemekten boğazım başım fena oluyor sadece
Tüm vücut çalışıyorsun anlaşılanBilmiyorum ki nasılım
Ay sero Bi karikatür vardı ya işte bele diyodu o geldi aklımayorucu biraz ya şu an ayaklarım mesela hissetmiyorum bebek yoruyor da diğerlerine laf yetiştirmekten bisey söylemekten boğazım başım fena oluyor sadece
Birkaç gündür aklıma takılan bir durum var
3 gün önce falan bi regl oldum sandım ama değilmiş ağrım her gün devam ediyor ama gelen giden yok kurban bayramında da mide bulantısı falan yaşadım ama et tutulması diye yorumlamıştım birkaç test yaptım ama negatif
Yine de acaba bebiş olabilir mi diye bi ümitlendim ama sanki her an da geldi gelecek gibi
Geçen ay günümden erken olmuştum
Bu ayda 16.günde bir şeyler görür gibi oldum normal döngüm 21 22 23 falan 3 gün önce gördğkten Sonra devam etmeyince bi anormal durum var dedim
Testler de negatif bugün 19.günüm
Kafama böyle takılınca da hiç biriey yapasım gelmiyor ve belim karnım baya ağrıyor
Kanama gibi değildi de normalde o lekelenmeyi gördüğüm de genelde devamı gelirdiAra kanama olmuş 16.günde.
Bi dr kontrolüne gitmekte fayda var gönül.
Not alıyosan bilirsin zaten kaç ay erken olduğunu. Gebelik yok gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?