Sağol sedacım
Evet iyi olduOh ne güzel piknik kına
Türk kahvesi 1 fincan içebilirsin dedi ama ben büyük bardak buzlu filtre kahve istiyorum sweetimneyse artık seneye bahara doğru içerim heralde
Sanırım öyle evet bonus canım Türk kahveside istemiyor filtre istiyorEn az kafein türk kahvesinde var diye biliyorum o yüzden demiştir
Evet Seda günde 1 Türk kahvesine okey doktorlar
Ölçü 1 e 1 dir genelde 1 kilo meyveye 1 kilo şeker.Bonus geçen reçel yapmıştın çilekten Bonus eşim almış organık 1,5 kg bende mi yapsam? Ölçün var mı ?
Nasıl yapacağım çileği tencereye koyup şekeri döküp kendi kendine kaynamasını mı bekleyeceğim ? Sıcakken mi kavanoza koymam gerek ? Yeni kavanoz kapagı mı gerekiyor reçele ?Ölçü 1 e 1 dir genelde 1 kilo meyveye 1 kilo şeker.
Ama bazen meyvenin çeşidine göre bu şeker çok fazla gelebiliyor.
1.5 kg ya 1 olur ölçemiyorsan 4-5 su bardağı falan kesin koy derim
Ay reçellerde o kadar çok şeker mi oluyor yaaÖlçü 1 e 1 dir genelde 1 kilo meyveye 1 kilo şeker.
Ama bazen meyvenin çeşidine göre bu şeker çok fazla gelebiliyor.
1.5 kg ya 1 olur ölçemiyorsan 4-5 su bardağı falan kesin koy derim
İsteyen koymuyo işte sero bu da damak tadıyla ilgiliAy reçellerde o kadar çok şeker mi oluyor yaa
Nasıl yapacağım çileği tencereye koyup şekeri döküp kendi kendine kaynamasını mı bekleyeceğim ? Sıcakken mi kavanoza koymam gerek ? Yeni kavanoz kapagı mı gerekiyor reçele ?
Ben hiç reçel yapmadım da. Pek sevmem ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. İyiki sevmiyomışum yarappimmmİsteyen koymuyo işte sero bu da damak tadıyla ilgili
Çok coşkulu yüzüyorsan hamlamış olabilirsinOmuzlarım çok ağrıyor yüzme hareketleri tetikledi mi noldu bilmiyorum çok sıkıntı veriyor.
Yarım saat tele baksam sap taraf hele...
Az bakmaya çalışıcam bugün gündem de çok karışık merak ediyor insan Allah selamete çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?