- 28 Ekim 2022
- 9.572
- 27.859
- 478
- 29
Eşin uyuyabiliyor mu ya ne güzeliyi geceler..
gecem yeni başlıyor.
yemeği 9 buçukta yedik,
bulaşıkları dizdim makineye
çöp attım.
eşim oğlumu uyuttu
balkonda çay içiyoruz.
Oda alıştı mecbur .Eşin uyuyabiliyor mu ya ne güzel
Ya ben yanlış yazmışım eşin Umutu uyutabiliyormu yazacaktmOda alıştı mecbur .
Uyuyor uykusu gelince,
Tek dezavantaj sabit bir izin tatil yok.
Bu sipariş işide pek avantajlı değil aslında.
bir yere falan öyle uzun süreli gidemiyoruz pek.
Çünkü market evimizin biraz yakınında .
Eve alışveriş yapacaksak biraz hızlıca
Veya bi dükkan mağaza ya uğrayacaksak yine aynı şekilde çabucak hareket ediyoruz.
19 gündür regl mi gecikti yani. Eğer öyleyse bi doktora git bence gönül enfeksiyon vs de olabilirBirkaç gündür aklıma takılan bir durum var
3 gün önce falan bi regl oldum sandım ama değilmiş ağrım her gün devam ediyor ama gelen giden yok kurban bayramında da mide bulantısı falan yaşadım ama et tutulması diye yorumlamıştım birkaç test yaptım ama negatif
Yine de acaba bebiş olabilir mi diye bi ümitlendim ama sanki her an da geldi gelecek gibi
Geçen ay günümden erken olmuştum
Bu ayda 16.günde bir şeyler görür gibi oldum normal döngüm 21 22 23 falan 3 gün önce gördğkten Sonra devam etmeyince bi anormal durum var dedim
Testler de negatif bugün 19.günüm
Kafama böyle takılınca da hiç biriey yapasım gelmiyor ve belim karnım baya ağrıyor
Televizyonun bulunduğu konum peki sjskskHeidi eşliğinde balkon keyfiarkadaşlar 2 gün önce yanıyorduk hafif esiyor üşütüyor da yahu
Eki Görüntüle 3604928
günün geçmediyse testlerde çıkmaz gönül belki kan testinde anca çıkar bi kaç gün daha bekle bi kan verirsinBirkaç gündür aklıma takılan bir durum var
3 gün önce falan bi regl oldum sandım ama değilmiş ağrım her gün devam ediyor ama gelen giden yok kurban bayramında da mide bulantısı falan yaşadım ama et tutulması diye yorumlamıştım birkaç test yaptım ama negatif
Yine de acaba bebiş olabilir mi diye bi ümitlendim ama sanki her an da geldi gelecek gibi
Geçen ay günümden erken olmuştum
Bu ayda 16.günde bir şeyler görür gibi oldum normal döngüm 21 22 23 falan 3 gün önce gördğkten Sonra devam etmeyince bi anormal durum var dedim
Testler de negatif bugün 19.günüm
Kafama böyle takılınca da hiç biriey yapasım gelmiyor ve belim karnım baya ağrıyor
hoşgeldinizGünlük yaptığımiz işleri yazıp birbirimize enerji mi veriyoruz
Yok canım gecikme olmadı henüz daha farklı durumlar oldu ondan bi şüphe duydum ama sanmıyorum19 gündür regl mi gecikti yani. Eğer öyleyse bi doktora git bence gönül enfeksiyon vs de olabilir
Evet abla eğer olmazsam kan vericemgünün geçmediyse testlerde çıkmaz gönül belki kan testinde anca çıkar bi kaç gün daha bekle bi kan verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?