Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah namazında oğlumun üstünü değiştirmem gerekti sonra uyanınca uykusu bi açıldı hadi yanımda uyu dedim dön sağa
Dön sola ne beni unuyuttu ne kendi uyudu
Kalkıp gitti yanımdan çizgi film açmış öyle biraz uyudum şimdi çılgınca bişey yapıyorum onu bi uyutmayı deniyorum 30 dk 40 dk da olsa biraz uyuması lazım yoksa eve gelince direk uyıcak ve bu sefer de uykusu 12 lere sarkacak sıkıntı oluyor

9 30 a kadar uyudu uyudu uyumazsa vazgeçicem

Doktorum haziranın son haftası gel dedi daha gitmedik hem kese hem kalp atışı için öyle çağırdı sanırım inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa
Ayy çok güzel maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Tam 5 yıl önce bu tarihlerde aynı heyecanı yaşamıştım seninle

Merhaba Hanımlar nasılsınız Ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim hamdolsun bolca gezdik dolaştık çok aşırı derecede yoruldum ama çok iyi geldi Evim dandini Yapacak çok işim var şöyle kafamda bir haftalık yapacağım şeyleri düşüneceğim yemek olsun temizlik falan sonra gün gün yapmaya çalışacağım inşallah Çünkü çocuğum 4 ay atağında Bazı günler uyumuyor Bazı günler uyuyor Bazı günler hiç yanından ayırtmıyor
Haftalık işlerim
Koltuk örtülerini yıkamak
Evi detaylı silmek
Evi detaylı süpürmek
Detaylı toz almak
Eşimin dolabını düzenlemek
Kullandığımız yastıkları yıkamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…