Canm gazan mübarek olsun 4. Ay atağını geçirdik şimdi diş krizlerimiz var olsun canları sagolsunMerhaba Hanımlar nasılsınız Ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim hamdolsunbolca gezdik dolaştık çok aşırı derecede yoruldum ama çok iyi geldi Evim dandini Yapacak çok işim var şöyle kafamda bir haftalık yapacağım şeyleri düşüneceğim yemek olsun temizlik falan sonra gün gün yapmaya çalışacağım inşallah Çünkü çocuğum 4 ay atağında Bazı günler uyumuyor Bazı günler uyuyor Bazı günler hiç yanından ayırtmıyor
Haftalık işlerim
Koltuk örtülerini yıkamak
Evi detaylı silmek
Evi detaylı süpürmek
Detaylı toz almak
Eşimin dolabını düzenlemek
Kullandığımız yastıkları yıkamak
Aynen öyle Canları sağ olsun Zaten o ağlarken iş falan yapamıyorum vicdanım da rahat etmiyor en fazla yemek yapıyorum dediğin gibi işler zaten olduğu kadarCanm gazan mübarek olsun 4. Ay atağını geçirdik şimdi diş krizlerimiz var olsun canları sagolsun
İşler hiç bitmiyor bazen koyveriyorum bende olduğu kadar
Teşekkür ederim canımNane Limon Kabugu dogum gununmus naneee nice mutlu sağlıklı uzun yılların olsun inşallah ailenle sevdiklerinle birlikte
Teşekkür ederim
aleyküm selam canım ,Selamünaleyküm hanımlar
İyi haftalar nasılsınız
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşaAllah
4 günlük tatil yapıp, bu gün iş başı yaptım
Biriken işleri toparlamaya çalışıyorum. Herkese kolay gelsin
ne güzel dolu dolu geçirmişsin hafta sonunu ,Merhaba Hanımlar nasılsınız Ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim hamdolsunbolca gezdik dolaştık çok aşırı derecede yoruldum ama çok iyi geldi Evim dandini Yapacak çok işim var şöyle kafamda bir haftalık yapacağım şeyleri düşüneceğim yemek olsun temizlik falan sonra gün gün yapmaya çalışacağım inşallah Çünkü çocuğum 4 ay atağında Bazı günler uyumuyor Bazı günler uyuyor Bazı günler hiç yanından ayırtmıyor
Haftalık işlerim
Koltuk örtülerini yıkamak
Evi detaylı silmek
Evi detaylı süpürmek
Detaylı toz almak
Eşimin dolabını düzenlemek
Kullandığımız yastıkları yıkamak
geçmiş olsun canım , güle güle oturun yavaş yavaş biter kalan işlerdeTünaydınlar herkese çok şükür yerleştim evime henüz günlük işler dışında hala düzen işlerim devam etsede biraz rutine döndüm
Sabah 8 30 gibi uyandım
YUz yıkama vs kahvalti hazilrladm yedik
Eşimi işe yolcu ettim
Oturma odasından başladım henüz yatak odamın kliması gelmedi yer yatağında uyuyoruz oturma odasında yani
Her yerini topladim TV ünitesini komple sildim koltukaltı üstten sildim yeri süpürdüm sildim
Mutfak tezgah zemin temizlendi
Giris süpürüldü
İki balkon yıkandı
Banyo WC bol köpüklü yıkandı
Dışarda isim var biraz ama hava çok sıcak akşam yemeğini önden pişirip duş alıp çıkmayı düşünüyorum sabahtan öğlene böyle geçti
Teşekkür ederim ablaNane Limon Kabugu doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu,sağlıklı yıllara
sevdiklerinle birlikte inşallah
Evet canım şubat doğumlu tam 16 haziran da testte görmüştümŞubat doğumlu mu oğlun gönül
Ben 16 sonda topikte gecenin 2 sinde dayanamayıp yapmıştım hey gidi silik çıkmıştıBende ayın 24 ünde öğrenmiştim 2020
Aleyküm selam abla elhamdülillah iyiyiz sen nasılsınSelamünaleyküm hanımlar
İyi haftalar nasılsınız
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşaAllah
4 günlük tatil yapıp, bu gün iş başı yaptım
Biriken işleri toparlamaya çalışıyorum. Herkese kolay gelsin
Düğününüz hayırlı olsun ablaaleyküm selam canım ,
bende hafta sonu köye gittim geldim düğünümüz vardı
sen nerelere gittin
Teşekkür ederimmmgeçmiş olsun canım , güle güle oturun yavaş yavaş biter kalan işlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?