Düzenli Evimiz & Hayatımız

İns bende afiyet olmasını bekliyorum

Geziyorum valla nego helal et

Sabah 6.30 da kalktım

Namaz kıldım
Çay koydum, kahvaltıyı hazırladım
Bugün için tatlıyı dün yapamadım malzemeyi geç getirdi kocam onu yaptım fırına attım
Yatakları düzelttim
Çocukları yedirdim içirdim, gönderdim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Wc ye yeni cifle köpürttüm bekliyor
Banyonun yere döktüm sildim
Wc nin havluyu değiştirdim, yedek tuvalet kağıtlarını taktım
Çöp kovalarını değiştirdim wc, banyo ve çocuk odasının
Dış kapının önünü cifle sildim
Evi süpürdüm
Çocuk odasının tozunu aldım
Tatlının kremasını yaptım
Poğaça mayaladım
Kahvaltı sofrasını topladım, kendime tepsiye koydum yiyorum

Başka ne yaptım unuttum, Müge izliyorum şimdi, kalkıp poğaça yapıcam

Atmak ne demek canım estağfurullah ❤ gelmeyen demek ki istemiyor, etiket yapıp rahatsız etmeye gerek yok sen zaten geliyorsun.
Hadi kalk hadi yolla evini

Haklısın negom. Ben de kalkayım bari. Madem bundan sonra haftanın/günün hamaratı seçilecek
Şeeey.. Acaba günün en temizine çeyrek, haftanın en temizine de bilezik mi versen? Sırf daha çok temizlik yapılsın diye bir fikir benimki canım

Aaa tamam bence de sanal sanal takarım ne olacak

Son düzenleme:
Günaydın kk’nın temiz hatunları
Ben sabah kalktım bebeklerin karnını doyurdum. Eşimi de işine gönderdim. Az önce kendi karnımı doyurdum. Uzattım ayaklarımı nette takılıyorum da mutfakta bulaşıklar vaar oğlanın beslenme hazırlanacak o vaar. Onları hallederim ancak. Sonra da büyüğü okula götüreceğim bir iki market yapıp eve geçerim. Bugün yerleri elimle silmek istiyorum ama yapabilir miyim acaba hem silerken süpürgelikleri de halletmiş olurum. Karnım bu sıra iyice büyüdü eğile eğile silemem muhtemelen. Yapabildiğim kadar yaparım artık
Şimdilik benden bu kadaar

Kaynanan geliyormuş kız
Benim en büyük motivasyon kaynağım
3 senelik evliyim kv toplamda 5 sefer geldi. Benim pisliğime bakana kadar kendi pisliğine baksın.
Seç nego ama benim ki tamamen psikolojik kumaş kokusuyla ütü yapınca mis gibi koktu ev ondan öyle hissettim. Dün mutfağın storlarına dikkatli baktım da ağlıyor storlar pislikten yazık

Teşekkür ederimm her isteyene nasip olur hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…