ben geliyom terlik yoldayimSaat 13:30 da maratondayimgelecek var mi
kamu spotuMutfağında küçük kurtlar duvara tirmaniyorsa, WC banyoyu b.klar götürüyorsa, halinda kıy tüy b.k püsürük herşey varsa gel maratona gidek. Akşama keyif kahvesi iç
Gel gel Ayşem temiz ev gibisi yok vallahiben geliyom terlik yoldayim
Koştum geldim camları sileyim fırsat bu fırsatGel maraton arkadaşım gel. Biz temizliğimizi yapak tiril tiril olak. Sayfadakiler koksun
Nerden Alaçan yakınsa toplasip gelirizEvi alabilirsek topluca temizliğe gelirsiniz artık
İstanbul anadolu yakası beklerim tabiğkiiNerden Alaçan yakınsa toplasip geliriz
Uzaksın gi. İstanbul daki ekibi toplayak ben gelemem. Bayburtİstanbul anadolu yakası beklerim tabiğkii
Aa şuanki tüm komşularım Bayburtlu hepiciği selamsız, selam verince almıyolar bile. Sen tam tersi sıcakkanlısın değişik geldiUzaksın gi. İstanbul daki ekibi toplayak ben gelemem. Bayburt
Halı fircama cep tiktim ben
Ankaraliyim ben gi. Gi dan anla giAa şuanki tüm komşularım Bayburtlu hepiciği selamsız, selam verince almıyolar bile. Sen tam tersi sıcakkanlısın değişik geldi
Ben de angaraliyim ahaaa da burdan yaziommAnkaraliyim ben gi. Gi dan anla gi
He ondan o zamaaanAnkaraliyim ben gi. Gi dan anla gi
Angaralilar gı mı dioo gııAnkaraliyim ben gi. Gi dan anla gi
Aha ha. Çok güldüm kız. Yapiveriyollar gidiveriyollarHe ondan o zamaaanbizim oralarda da çok gıı derler bize yakın sanmıştım öyle de çıktı amasyalıyım bende, neydiyon gıı diye giriveriyollaar
Yalovalılarda gıı der.He ondan o zamaaanbizim oralarda da çok gıı derler bize yakın sanmıştım öyle de çıktı amasyalıyım bende, neydiyon gıı diye giriveriyollaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?