Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah bir daha yaşatmasın pare ne kadar çok taş varmış öyle, taşın sancısı da zor olur.
Çok çok geçmiş olsun

Allah bir daha yaşatmasın pare ne kadar çok taş varmış öyle, taşın sancısı da zor olur.
Çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim eslinacim amin canım

RABBIM kimseye yasatmasin
Sende hoşgeldin topigimize seni görmek ne güzel ⚘

Bana bütün gün öyle geliyor

Benimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare

Neden yazmamışlar ki
Kötü hissedecek bir şey yok uygun çözüm bulmuşsun zaten
Düğün boyunca Kur'an ı Kerîm mi okunda yani. Yada ilahi mi.
Yemek boyunca Kur'an-ı Kerim okunması da bana mantıkkı gelmiyor. Kur'an dinlemez farz neticede yemek mi yesinler Kur'an mı dinlesinler
Hayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Kuran-ı Kerim okundu çoğunlukla ama daha çok kalabağın sesi duyuluyordu.
Takıdan sonra halay çekildi

Benimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare
Aynen yoksa ben doğal kendi bahçemin ürünlerini tuketiyorum
Inşallah tekrarlamazda gelip geçer gider serom

Sanada şifalar diliyorum

Keyfim yok ya.
Çevremdeki insnalar sanki sürekli beni kullanıyor ve buna ben izin veriyorum ben ortam oluşturuyorum gibi geliyor canım sıkılıyor. Kendimi değiştiremiyorum.
İnsanlara verdiğim değer mi önem mi yok başka bişey mi, olması gereken mi adı her neyse aynı karşışığı almamak kendime öfkelenmeme sebep oluyor.

Karşılıl beklenilip yapılacak şeyler değil bazı şeyler ama ben yapıyorsam onlarda yapmalı diye düşünüyorum bazı şeyleri.

Anaaaa ben şok bununla geçmiş olsun parişim. Fazla c vitamini de böbrekte taş yapıyormuş doktorum demişti

öğlen namazını kılıp iki balkonu dip köşe süpürdüm, düzenledim
küpeştelerini, demirlerini sildim
buharlı makine ile brandaları sildim
buharlı makine ile yerlerini sildim
kuruyan çamaşırları toplayıp, katlayıp yerleştirdim
çam.mak.bitti balkona astım
bi kahve içtim

Abdest tazeledim ikindi namazını kılıp, kalan işlere devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…