bendede olur bazen kendimi bile çekememAşırı tahammülsüzüm bu aralar yaa her şeye kendime bilehavalardan mı neden yoksa göksel bişeyler mi var yoksa benim uyuzluğum mu
Dimi ya neyse toparladım bi şekilde yeşil battaniye kırmızı tülbentle hiç dikkat çekmiyorumAaa kötü olmuş normalde yazılır davetiyeye
Regl dönemin mi geliyorAşırı tahammülsüzüm bu aralar yaa her şeye kendime bilehavalardan mı neden yoksa göksel bişeyler mi var yoksa benim uyuzluğum mu
maşallah penyez yaz temizliğini bitirdin güle güle oturun10 doğru uyandım çay suyu koydum
makineye çamaşır attım
eşim kahvaltıyı hazırlarken akşamdan yarım kalan gardolap içini düzenlemeye devam ettim
kahvaltı ettik mutfağı toparladım
gardolap içinin düzenini bitirdim
çam.makinesi bitti, balkona astım
nevresimi değiştirdim
atılacak ve geri dönüşüm işlerini eşim halletti
evde her yer derli toplu fazlalık hiçbir şey kalmadı çok şükür rahatladık
dün yıkanan çamaşırlar pike vs... katlayıp yerleştirdim
ütülenecekleri ayırdım
bir makine çamaşır daha attım yıkanıyor
Abdest aldım öğlen namazını kılıp kalan diğer işlere devam edeceğim
Aminnn sağol abla ev boyada oldu rahatım şimdi Elhamdülillahmaşallah penyez yaz temizliğini bitirdin güle güle oturun
senin 10 doğru kalktığını ilk kez duydum çok yoruldun demekki
bende yarın kapılarımı silmek istiyorum geçen pazar evde yoktum silemedim
dün pazardan salatalıkların küçüklerinden aldım bide sivri biber onlarla turşu yapıcam yaz turşusu hemen yemek için
güzel oluyo
sağol canımAminnn sağol abla ev boyada oldu rahatım şimdi Elhamdülillah
Gece 1 i geçiyordu uyudum 4:40 namaza kalktım sonra 8 doğru tekrar yattım 10 geliyordu uyandım
Şimdiden afiyetle şifa olsun bereketli olsun turşuların
Neden yazmamışlar kiDüğüne geldim.
Ben açığım ama düğün kuranlıymış. Davetiyeye yazmamışlar. Kısa kollu elbiseyle geldim. Allahtan boyu uzun elbisenin. Eşim tülbent aldı.
Oğlumun battaniyesini de kollarıma örttüm
Kendimi kötü hissettim
Dimi ya neyse toparladım bi şekilde yeşil battaniye kırmızı tülbentle hiç dikkat çekmiyorum
Aha yeni oturdum bi çay içmeye. 64833399337. Kez kavga ayırdım bismillahTatile girenlere hayırlı olsun diyorum sizinle aynı cephede savaşçıyım unutmayın
Aktif Lora
Nane Limon Kabugu
@Pinhan
@ilknurrr22
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
Ucundan kestirdim ya kıyamıyorum cok kesmeyeAktif Lora saçlarını kestirmeyi denedinmi dökülmeye iyi geliyo baya
Düğün boyunca Kur'an ı Kerîm mi okunda yani. Yada ilahi mi.Düğüne geldim.
Ben açığım ama düğün kuranlıymış. Davetiyeye yazmamışlar. Kısa kollu elbiseyle geldim. Allahtan boyu uzun elbisenin. Eşim tülbent aldı.
Oğlumun battaniyesini de kollarıma örttüm
Kendimi kötü hissettim
Yaa bunlar insanın vücudunda nasıl oluyor ya. Çok geçmiş olsun pareeeHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı
Şükür iyiyim elim kolum mor içinde hepsi gecicek
Eve çıktım sabah ara ara ağrım varRabbim yanında oldu böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye
Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım
Tek tek hepinizi öpüyorum ❤❤❤
Dualarınız için desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun canlar
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
çok şükür böbreğin alınmamış parecim Allah acil şifalar versin evde sana yardımcı olucak biri varmı dinlenmen lazımHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı
Eve çıktım sabah ara ara ağrım varRabbim yanında oldu böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye
Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
Allah şifalar versin inşallah PareHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
bide ben kızım küçükken saçlarına badem yağı ve hakiki zeytinyağı sürüyodum , kökleri çok cansızdı bide sık sık kısa kestiriyordum gürleşsin diye baya işe yaradıAha yeni oturdum bi çay içmeye. 64833399337. Kez kavga ayırdım bismillah
Ucundan kestirdim ya kıyamıyorum cok kesmeyeeen son sinirlenip kesmiştim baya kısaydı. Çok zor uzadı belki de o olur çözüm bilmiyorum ki
Amin canımAllah şifalar versin inşallah PareRabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah şaşırdım bu kadar taşın oluşmasına
çok şükür böbreğin alınmamış parecim Allah acil şifalar versin evde sana yardımcı olucak biri varmı dinlenmen lazım
Teşekkür ederim serom ⚘Yaa bunlar insanın vücudunda nasıl oluyor ya. Çok geçmiş olsun pareee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?