- 13 Ağustos 2024
- 3.115
- 10.999
- 128
Geçmiş olsun sonuçlarınız temiz çıkar inşallahpenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Gerçekten kimse yaşadığı dönemden keyif almıyor eskilere özlem her geçen gün artıyorÖyle gerçekten özlüyorum ya küçüklüğümü
Bonusum canım benim Çok teşekkür ederim ❤
Köye gitmiyorum kiHani köydü
Dün mü ne yazmıştım ya öyleyim halaSizin de böyle ara ara herşeye kurtlandığınız dönem oluyor mu. Tam o dönemimdeyim yav herkes mi gözüme batar
Amin aminGerçekten kimse yaşadığı dönemden keyif almıyor eskilere özlem her geçen gün artıyorBugünümüze şükür Allah geleceğimizi geçmişimizden daha hayırlı etsin
Aaa 1 taneyi demişti diğerini bende bilmiyorum demedi sanırım burdaLimonsuzzcay canım ana sayfaya pek giren biri değilim gece tesadüf girdim yakın zamanda 2 düşük yaptığını okudum üzüldüm
Buraya yazdın da ben mi kaçırdım
Çok geçmiş olsun RABBİM bir daha böyle acı yaşatmasın. Tez vakitte sağlıkla sıhhatle kolaylıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı sana ve evlat isteyen herkese Allah nasip eylesin inşaAllah
Senin banyoda uzanırkenki halin gözümün önüne geldi
Yaşıyoruzzzzz ahesteeGüneş damlar içime
Buraya müjde vermek için beklemiştim ama nasip olmadı penyezimLimonsuzzcay canım ana sayfaya pek giren biri değilim gece tesadüf girdim yakın zamanda 2 düşük yaptığını okudum üzüldüm
Buraya yazdın da ben mi kaçırdım
Çok geçmiş olsun RABBİM bir daha böyle acı yaşatmasın. Tez vakitte sağlıkla sıhhatle kolaylıkla hayırlısıyla tekrar anne olmayı sana ve evlat isteyen herkese Allah nasip eylesin inşaAllah
İkincide daha çok kötü olmuştum yazasım gelmediAaa 1 taneyi demişti diğerini bende bilmiyorum demedi sanırım burda
Limonsuzzcay geçmiş olsun limonsuzum
Geçmiş olsunpenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Daha iyisin dimi?İkincide daha çok kötü olmuştum yazasım gelmediSağolasın swetim
Sana yazmıştım ya
Takılıyorum limonsuzumSana yazmıştım ya
İyim aslında. Rüyamda görünce çok etkilendim. Ne biliyim bi anda yazıverdim. Planlı değildi yani
Geçmiş olsun canmBuraya müjde vermek için beklemiştim ama nasip olmadı penyezim
Aminnnn inşAllah canım benim
İkincide daha çok kötü olmuştum yazasım gelmediSağolasın swetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?