Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zaman ben niye yarisam. Kendimi parcalasam dilosu gecemem.
Bende geçemem. 2 haftadır bahar temizliği yapıcam. Her gün bugün başlıyorum diyorum. Mutfak dolaplarını iç dış sildim 2 hafta önce makineyi çekmedim her gün diyorum ki bu gün yapıcam.

Kornij cifliyor kız kornij ben kumaş kokusu ile ütü yapınca evi temiz en titiz en şahane Kokulu ev seçtim.
Gaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.

Gaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.
Ama işte temiz hissettim o yüzden yazıp duruyorum. Ben kornij silsem alnıma yazarım. Evin tüm kornij lerini cifledşm diye.

Bugün iş yaptım ben
Sabah kalktım bi kahve içtim
Yürüyüş yaptım
Kahvaltı
Yatağı topladım
Evi topladım
Arkadaşım geldi tozumu aldı,çamaşırlarımı katladı
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Tuvaleti çamaşırsuladım
Damacana pompasını komple çamaşırsuladım
iki makine çamaşır yıkandı astım
Saçımı boyadım yıkadım
Tahliyeh hortumunu banyoya koymayı unutmuşum bütün mutfağı su bastı onu temizledim
banyoyu sildim
çöpleri attım
işe gittim geldim pilim bitti

Hayirli sabahlar kızlar
Dünkü yaptiklarimi yazmamistim zaten çok bir sey yapmadim da yine de benim için iyi bir sey. Dün yürüyüşten geldikten sonra yaklaşık bir saat kadar zamanım vardı o bir saatte;
Mutfak,oturma odası ve salonun halilarini fircaladim oturma odasinin koltuklarini da fircaladim ve yerleri supurdum. Ortalığı topladım namazi kilip komşuya gittim.

Günaydın hayırlı sabahlar dün oturma odasını dip bucak temizledim diğer odalarıda süpürdüm sadece. kızımı acile götürdük akşam mikrop kapmış sürekli sınıfta takla atıyor elleri yerde okul lavabolarinda sabun yokmuş yanına sabun verdim bugün. Şimdi oturma odasını ayağa kaldricam inşallah

Yaptığım işleri yazicammmmm
pazartesi salı Çarşamba vs diye gidecek haftanin sonunda o bilenzikkkk benimm olacakkkkk
yaptiklarimi yazmicam nego. anam agladi dicem ama kadin gayet mutlu evi temizlendi ya
odevi de annemin eve uyguladim o nerden cikti diyo

Topluca cevap vereyim
Hepinizin ellerine sağlık ve günaydın.
Şimdi dilos dan ayrı birinci seçicem çünkü onu ben bile geçemem
Dilos sen zaten birincisin (çaktırmayın çok gaza getirmeyin )

Günün birincisini nasıl seçeyim ben şimdi hepinize altın vericem, en güzeli pazar günü toplam altına göre birinci seçmek, günlük yapılan işe göre birden fazla kişi altın alabilir

Ay geçmiş olsun canım. Ayrıntılı yaz da altın takayım sana da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…