- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bende geçemem. 2 haftadır bahar temizliği yapıcam. Her gün bugün başlıyorum diyorum.O zaman ben niye yarisam. Kendimi parcalasam dilosu gecemem.
Kornij cifliyor kız kornij ben kumaş kokusu ile ütü yapınca evi temiz en titiz en şahane Kokulu ev seçtim.Bitiktirsem toplasam carpsam hatta amuda kalksam.ikimiz bir olsak amuda kalksak yine dilosu gecemeyiz. Ben katismiyom
Gaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.Kornij cifliyor kız kornij ben kumaş kokusu ile ütü yapınca evi temiz en titiz en şahane Kokulu ev seçtim.
kahkaha atttimGaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.
Ama işte temiz hissettim o yüzden yazıp duruyorum. Ben kornij silsem alnıma yazarım. Evin tüm kornij lerini cifledşm diye.Gaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.
Yaptığım işleri yazicammmmm
pazartesi salı Çarşamba vs diye gidecekhaftanin sonunda o bilenzikkkk benimm olacakkkkk
Pazartesi yapılan işler
Yataklar toplandı evler havalandırildi
Sabah kahvaltısı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı silindi kaldırıldı
Ev süpürüldü
yerler silindi
toz alındı
Wc Ler temzilendi lavobolar parlatıldı
musluklar ciflendi parlatıldi
prizler de aynı şekilde yağ sökücü ile temizlendi
buzdolabi üstü silindi
odev yapıldı
aksam yemeği için mutfağa öğlen girildi
Çıkan bulaşıklar yine yıkandı kaldırıldı
Yatak odası baza altı silindi
makyaj aynası çekildi arkası önü silindi
çaydanlık parlattım
tencere ciflendim bol bol
düdüklü tencere ciflendi parlatıldi hepsi
kaldırıldı
baharatlık yıkandı
tekrar dolduruldu
yagdanliklar temizlendi
kombi cifleme yapildi silindi
heralde bu kadar
Bilenzikkkk benimmm olacak
İyi akşamlaar
Sabah mutfağım dağınıktı, mutfağımı toparladım.
Kredi için bankaya gittim geldim.
kombiyi kapadım tüm camları açtım.
salon, mutfak, hol, yatak odası, banyo sildim, süpürdüm, toz aldım.
Koltuk ve halı örtülerini silkeleyip serdim.
Tuvalet ve lavaboyu yıkadım.
cam silmeye yeltendim kapalı balkonu ve yatak odasının camlarını sildikten sonra vazgeçtim
kapıları sildim, dış kapının eşiğini sirkeledim
Kapalı balkonu temizledim süpürdüm, sildim.
Sarma, dolma yaptım
Yarına işe gideceğim için yarının yemeğini de yaptım
tekrar mutfağı toparladım
çamaşır yıkadım astım.
Çamaşır katladım yerleştirdim vee gün bitti.
yerleri her sildiğimde süpürgelikleri de siliyorum, köpecik olduğu için toz tüy çok oluyo süpürge filtrelerini de iki üç günde bi temizliyorum o yüzden ödevleri pas geçtim
Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Sabah dağınıklığını topladım
Buzdolabı raflarının örtüsünü değiştirdim onun çıkardığı pisliği topladım
Kızı uyuttum
2 adet Stor perde yıkadım
Banyoyu yıkadım
Klozeti yıkadım
Banyo dolabının yerini değiştirdim
Çamaşır makinesinin tozunu aldım
Örtüsünü değiştirdim
Banyo havlularını yıkamaya attım
Kız uyandı onu doyurdum
Evi süpürdüm
Elimde sildim
Toz aldım
Yatak odasının bazasının altını süpürüp sildim
Yatak odasının Balkonunu yıkadım
Camını sildim
Perdesini yıkadım
Storlarını astım perdesini astım
Bitmiş deterjan kapılarını doldurdum
Kızın burun aspiratörü küflenmiş borusu (evde her şey kafayı yedi) onu dezenfekte ettim
Akşma yemeğinin dağınıklığını topladım
Çay demledim içiyorum.
yaptiklarimi yazmicam nego. anam agladi dicem ama kadin gayet mutlu evi temizlendi ya
odevi de annemin eve uyguladim o nerden cikti diyo
Gaza gelir korkam tavanları cifiler. Temelini söküp cifleyip yerleştirir. Ben hiç girmeyem iyisi mi. He kız sende kumaş kokusunu yazık kaç kere yazdın. Ben bile okudum.
Bugün iş yaptım ben
Sabah kalktım bi kahve içtim
Yürüyüş yaptım
Kahvaltı
Yatağı topladım
Evi topladım
Arkadaşım geldi tozumu aldı,çamaşırlarımı katladı
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Tuvaleti çamaşırsuladım
Damacana pompasını komple çamaşırsuladım
iki makine çamaşır yıkandı astım
Saçımı boyadım yıkadım
Tahliyeh hortumunu banyoya koymayı unutmuşum bütün mutfağı su bastı onu temizledim
banyoyu sildim
çöpleri attım
işe gittim geldim pilim bitti
Hayirli sabahlar kızlar
Dünkü yaptiklarimi yazmamistim zaten çok bir sey yapmadim da yine de benim için iyi bir sey. Dün yürüyüşten geldikten sonra yaklaşık bir saat kadar zamanım vardı o bir saatte;
Mutfak,oturma odası ve salonun halilarini fircaladim oturma odasinin koltuklarini da fircaladim ve yerleri supurdum. Ortalığı topladım namazi kilip komşuya gittim.
Ay geçmiş olsun canım. Ayrıntılı yaz da altın takayım sana daGünaydın hayırlı sabahlar dün oturma odasını dip bucak temizledim diğer odalarıda süpürdüm sadece. kızımı acile götürdük akşam mikrop kapmış sürekli sınıfta takla atıyor elleri yerde okul lavabolarinda sabun yokmuş yanına sabun verdim bugün. Şimdi oturma odasını ayağa kaldricam inşallah
Kalmaz çünkü ben parlatici yerine hep sirke kullanıyorum.bulasik makinasini bos sirkeyle calistirinca kokusu kaliyor mu sirkenin
ben de oyle yapayim ya. artik herseyi dogala cevirmeyi dusunuyorum o parlaticiyi kokladim bi berbaat sirke daha iyiKalmaz çünkü ben parlatici yerine hep sirke kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?