Kalmaz çünkü ben parlatici yerine hep sirke kullanıyorum.
ben de oyle yapayim ya. artik herseyi dogala cevirmeyi dusunuyorum o parlaticiyi kokladim bi berbaat sirke daha iyi
ben tek sirke koyucam simdi baska ne konur kiSadece sirke mi konuluyor temizlemek için yoksa başka bir sey de ekleniyor mu
Limon tuzu da güzel parlatiyor bı kaşık miş yapiyorSadece sirke mi konuluyor temizlemek için yoksa başka bir sey de ekleniyor mu
Makineyi bozuyor diye biliyorum.ben de oyle yapayim ya. artik herseyi dogala cevirmeyi dusunuyorum o parlaticiyi kokladim bi berbaat sirke daha iyi
Nefret ederim gırgır dan .inşallah vakit olurda bulaşık mak temizleyeceğim3 mart ödevi
Gırgır varsa temizlemek M Musluk Suyu verdi
Bulaşık makinesi temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@klbk33
@SchonerDuft
İyi canım çok şükür okula gitti antibiyotik verdi bakalım çok saolAtaayemi zeynepyu geçmiş olsun kız. Nasıl şimdi kızın
Ayyyy çok heyecanlandım ilk sanal altınımDünün altın kazananları. Kazandıklarınızı not edin pazar günü sorucam
M Musluk Suyu
@pawlover
ayseMsb
Ataayemi zeynepyu
@Dilos06
Eki Görüntüle 2599502
Çok teşekkür ederim öğretmenim . Tamam ayrıntılı yazıyım inşallah :)))Ay geçmiş olsun canım. Ayrıntılı yaz da altın takayım sana da
Daha yeni iyilesmemis miydiİyi canım çok şükür okula gitti antibiyotik verdi bakalım çok saol
Tebrik ederim canımAyyyy çok heyecanlandım ilk sanal altınım
Bende anlamadım ki canım sürekli mikrop kapıyorDaha yeni iyilesmemis miydi
Teşekkür ederim canım daha çoğu senin olsun inşallahTebrik ederim canım
Bir iki gün mikroplu bırak eviBende anlamadım ki canım sürekli mikrop kapıyorya takla atiyormus okulda eller yerde e gidipte yikamiyor kesin ellerine ağzına da alıyorsa elini ben ona bagliyorum ama eşime göre de ben im yüzüm denmis mikrop kalmiyormus evde
Teşekkür ederim canım daha çoğu senin olsun inşallah
bulasik makinasini bos sirkeyle calistirinca kokusu kaliyor mu sirkenin
Parlatıcı gözüne koymayın oranın lastiğini çürütüyor maalesef benim ki çürüdü.Kalmaz çünkü ben parlatici yerine hep sirke kullanıyorum.
Ben evde kapıyor diye deli gibi mikrop olduruyorumBir iki gün mikroplu bırak evi
Okula giden çocuklar kapıyorlar birbirlerinden. Bağışıklığı artırmak için bir şeyler yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?