Canım bu yorumunu yazdıktan sonra gördüm. Geçer canım Allah'ın izniyleÇok sağol ablacım amin inşallahAbla salatalık leblebi çubuk kraker ayran bunlarla besleniyorum en kısa zamanda geçer inşallah
Elinden geldiğince yemeye çalışıyorum esli zorlasam kusarımHayal çok iyi anlıyorum seni çekirdek, leblebi,meyve, kuru yemiş falan az az da olsa yesen.en azından çok bitkin düşme
Gözün aydın hayal ilk üç ay biraz zor oluyor ondan sonra bulantılar geçer. Bende ilaç kullandım acaba tüp bebek diye mi önermediİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Evet o sedum burritoymus baktım simdi. Bunlar tekrar çıkar mı bonus dalları duruyo kenarlarından kopardı Metecim sagolsun
İyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Günlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben daha yapmadım mutfak masa sandalye ama aklımda ilk fırsattaAlışlanlığımızı kaybettiğimiz için unuttuk iki gün devam ediyoruz.
Penyezim vermişti bugünsweetgirlcandy den devam ediyoruz.
Münasip bir ödev veresin gardaşlarına
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
amin canım inşallahpapatyamm abla hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?