- 13 Mart 2019
- 16.076
- 62.399
- 598
Bana en uygunu pencere önü tozu almak sankiVay aslan parçası benden önce yazmışsın zaten o zaman bugün sen verdin yarınsweetgirlcandy versin.
Bugünün ödevi
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Üç seçenekten kendimize uygun olanı seçiyoruz
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
Ay kusura bakma abla karıştırdım dediğim.gibi arka sayfaları okumadım sadece bir önceki sayfayı okudum aklıma oğlun geldiay canım benim ya inşallah dua yerine geçsin bu mübarek cuma gününde
duzelir canm merak etmeGeçici olduğuna inanmak istiyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor
Valla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değilSağol sweetvermedi ya zaten doktoruda sevmedim değiştireceğim iyice gıcık oldum
Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunayyemedikçe gücümde kalmıyor bakalım biran önce geçsede rahatlasam yemek yemeyi özledim
Hepsini birbirine karıştırıp sonrası düzlerim
Ödev olarak çelik kapı ve pike ve çarşaflarımı yıkıyayım bendeGünlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Anladım hayalcim insallah en kısa sürede geçer bulantın. Bu konuda şanslıyım ki hic öyle bulantı yaşamadım hamileliklerimde Metede bi 9 ay süren mide yanmam vardı ne yesem midem yanıyodu bende yemiyodum o yüzdenÇok sağol ilknurönermiyorum ilaç dedi iyi değilim dedim 3 4 kez kusmadan ilaç kullanmanı istemiyorum dedi bilmiyorum böyle devam ederse kendim alırım eczaneden sanırım arkadaşımda hamile o kullanıyor doktoru vermiş
2 gündür kayınvalideme gidiyorum eslii dün azda olsa yıyebilmiştim ama bugün yemek kokusundan kusacaktım yiyemedim
Çok iyi oldu bende yapmıstım havluları salonun koltuk örtülerini nevresimleri yıkayıp serdim. Çelik kapıyı geçen silmistim temiz cam önlerinide 2 gün önce silmistim oralarda temizGünlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
çelik kapının silinmesi
Çok şükür canım bizde iyiyiz. Amin inşallahÇok teşekkür ederim canım iyiyim iyi diyelim iyi olsun kiz ev ugrasiyorum iste şükürsen nasılsın çocuklar nasıl
Eşinin işi hayırlı olsun bu arada Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin
Prilamm evett bende kulaniyordum ilk gebeliğimde bilmiyordum yada belki daha yoktu o zamnalr ikinci gebelikte doktor önerdi gerçekten mucize gibiydi içtiğim gün ne halsizlik ne bulantıValla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değilat bi prilam oh mis ne bulantı ne bişey
sağol ilknurcum amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?