Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana en uygunu pencere önü tozu almak sanki

Hayırlı günler
Bugün güne perdeleri yıkamakla başladım bi hamaratlığım tutmuş
Yatak odası perdesini yıkadım camını ve cam önünü sildim perdeyi astım, odayı detaylı süpürdüm sildim toz aldım ve çıktım
Giyinme odası perdesini yıkadım camını ve cam önünü sildim perdeyi astım, gardolabı döküp komple düzenledim sildim yerleştirdim aynayı sildim, odayı süpürdüm sildim
Arka odayı perdesini yıkadım camını ve cam önünü silip perdeyi astım odayı süpürdüm sildim

Şimdilik bu kadar
Manevi saat yapacam, namazdan sonra belki devam ederim yoruldum

ay canım benim ya inşallah dua yerine geçsin bu mübarek cuma gününde
Ay kusura bakma abla karıştırdım dediğim.gibi arka sayfaları okumadım sadece bir önceki sayfayı okudum aklıma oğlun geldi

Inşallah oğlun için en hayırlısı neyse o olsun ablacığım

Sağol sweet vermedi ya zaten doktoruda sevmedim değiştireceğim iyice gıcık oldum

Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunay yemedikçe gücümde kalmıyor bakalım biran önce geçsede rahatlasam yemek yemeyi özledim
Valla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değil at bi prilam oh mis ne bulantı ne bişey

Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc leri yıkadım
Tüm evi süpürdüm, toz aldım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ortalığı topladım
Kahvaltı hazırladım, topladım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Katlanmış çamaşır vardı onları yerleştirdim

Balkonları yıkıycam
1 posta katlanacak çamaşır var
1 ton ütü var çok fazla ahsen durursa başlarım yoksa akşam
Poğaça yapasım var bi buzluğa atarım diye düşündüm

Ödev olarak çelik kapı ve pike ve çarşaflarımı yıkıyayım bende

Anladım hayalcim insallah en kısa sürede geçer bulantın. Bu konuda şanslıyım ki hic öyle bulantı yaşamadım hamileliklerimde Metede bi 9 ay süren mide yanmam vardı ne yesem midem yanıyodu bende yemiyodum o yüzden
Çok iyi oldu bende yapmıstım havluları salonun koltuk örtülerini nevresimleri yıkayıp serdim. Çelik kapıyı geçen silmistim temiz cam önlerinide 2 gün önce silmistim oralarda temiz
Çok teşekkür ederim canım iyiyim iyi diyelim iyi olsun kiz ev ugrasiyorum iste şükür sen nasılsın çocuklar nasıl
Eşinin işi hayırlı olsun bu arada Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin
Çok şükür canım bizde iyiyiz. Amin inşallah teşekkür ederim

Selamlarrrr
Sabah kalktım nevresimleri cıkardım
Yatakları süpürdüm
Nevresimleri attım yıkamaya
Kahvaltı hazırladım
Yedik kaldırdım
Salonun halısını cıkardım balkona havalansın diye
Salonu koltukların altı masanın altı dahil süpürdüm elimle sildim
Toz aldım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboları yıkadım
Bütün evi süpürdüm
Balkonu süpürdüm sildim
Çamaşır katladım
Yemek yaptım
Meteye yemek yedirdim
Kahve iciyorum simdide
Bi kitap okuyasım var ama cocukların sesinden anlayamıcam eminim

Valla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değil at bi prilam oh mis ne bulantı ne bişey
Prilamm evett bende kulaniyordum ilk gebeliğimde bilmiyordum yada belki daha yoktu o zamnalr ikinci gebelikte doktor önerdi gerçekten mucize gibiydi içtiğim gün ne halsizlik ne bulantı

Yavaş gecen bir gün sabah erken uyandım kahvaltı haizrladim eşimle yedik o çıktı çocuklar uyuyordu bende uyudum 11 gbi uyandık tekrar kahvaltı hazırladım yedik hafif bir ortaligi topladım
pencere önleri kenar hepsi silindi
Tozlar alındı
Banyo WC için sabunluk çöp kovası set şeklinde almıştım onlar geldi yıkayıp yerleştirdim
Cocuklar öğlen uykusuna geçti evi süpürecem şimdi çamaşır katlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…