Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah yazamadım. Papatya abla mı diye soracaktım iyi ki sormamiisim bide bu mesajı ısrarla kızı olan yeri atlamışım yine bir şaşırma oldu ufak çapta

Pencelere önü tozlarını alacağım
Bebek yatağı korumalıklarını yıkamaya niyet etmiştim zaten onu da yapacağım
Bunları aldım kabul ettim

İnşallah sağlıkla geçer hepsi bulantı pisikolojisi zordur daha yeni diye vermemiştir bence siz sadece bu durumun gecici olduguna odaklanin dinelnmeye çalışın

Hadi gözün aydın sağlıkla geçsin inşallah bulantıların da azalsın hemen amaaa niye vermemiş yaw
Sağol sweet vermedi ya zaten doktoruda sevmedim değiştireceğim iyice gıcık oldum
-Hayal bebek her türlü besleniyor sen yemem lazım diye zorlama kendini
Yudum yudum su içmeye çalış, kraker, leblebi seni ayakta tutacak kadar ye yeter
İnşallah 12.haftadan sonra geçecek
Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunay yemedikçe gücümde kalmıyor bakalım biran önce geçsede rahatlasam yemek yemeyi özledim

Sağol sweet vermedi ya zaten doktoruda sevmedim değiştireceğim iyice gıcık oldum

Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunay yemedikçe gücümde kalmıyor bakalım biran önce geçsede rahatlasam yemek yemeyi özledim
O zaman 2.trimester senin dönemin ben en çok kiloyu o zaman aldım. Aşırı yedim çünkü
3.trimester da bebek çok büyüdüğü için organlar sıkışıyor. O yüzden çok yiyemiyorsun istesen bile

parecim benim oğlumdanmı bahsediyosun ağzın bal yesin ozaman inşallah tez vakitte sevdiği ile mutlu bi yuva kurarlar en hayırlı ve kolay bi şekilde canım

O zaman 2.trimester senin dönemin ben en çok kiloyu o zaman aldım. Aşırı yedim çünkü
3.trimester da bebek çok büyüdüğü için organlar sıkışıyor. O yüzden çok yiyemiyorsun istesen bile
Valla görecez bakalım nasıl ilerleyecek şimdiden 2,5 kilo verdim mide bulantısından

ay canım benim ya inşallah dua yerine geçsin bu mübarek cuma gününde

penyezim burda yazmaktı niyetim ama baloncuğun negatif olunca yazamadım
ortalığı karıştırmış parecim Allah söyletmiştir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…