- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.362
- 598
- 32
Sabah yazamadım. Papatya abla mı diye soracaktım iyi ki sormamiisimNişan yok yahuu ben öyle birşey okumadım @MssPARE geldi ortalığı karıştırdı
Papatya ablanın kızı ikinciye hamileymiş onuda dün akşam niyetinde yazdığı için öğrendik
Yoksa ikinciye annaneee oluyorum da yazmadı
Pencelere önü tozlarını alacağımGünlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
İlla da verecüümben sondaki turda veriyim
Tamamdır valla sevindim bu işeOha aynı günün sabahında cevap vermiş yarın senin o zaman geceden de yazabilirsin
İnşallah sağlıkla geçer hepsi bulantı pisikolojisi zordur daha yeni diye vermemiştir bence siz sadece bu durumun gecici olduguna odaklanin dinelnmeye çalışınİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Sağol sweetHadi gözün aydın sağlıkla geçsin inşallah bulantıların da azalsın hemenamaaa niye vermemiş yaw
Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunay-Hayal bebek her türlü besleniyor sen yemem lazım diye zorlama kendini
Yudum yudum su içmeye çalış, kraker, leblebi seni ayakta tutacak kadar ye yeter
İnşallah 12.haftadan sonra geçecek
Geçici olduğuna inanmak istiyorum ama sanki hiç geçmeyecek gibi geliyorİnşallah sağlıkla geçer hepsi bulantı pisikolojisi zordur daha yeni diye vermemiştir bence siz sadece bu durumun gecici olduguna odaklanin dinelnmeye çalışın
O zaman 2.trimester senin döneminSağol sweetvermedi ya zaten doktoruda sevmedim değiştireceğim iyice gıcık oldum
Zaten zorlasamda yiyemiyorum dolunayyemedikçe gücümde kalmıyor bakalım biran önce geçsede rahatlasam yemek yemeyi özledim
parecim benim oğlumdanmı bahsediyosun ağzın bal yesin ozaman inşallah tez vakitte sevdiği ile mutlu bi yuva kurarlar en hayırlı ve kolay bi şekilde canımAaaa ay oğlunun kız arkadaşı var ya direk o geldi aklımaarkadaşlar hayırlı olsun tamamı olsun yazınca oğlu geldi aklıma
Şöyle düzelteyimbugün cuma demekki Allah söyletti izdivacta yakın o zaman inşallah hayırlısı olsun diyeyim
Daha önceki sayfaları okumadım sadece hemen arkadaki ilk sayfayı okumuştum
Püüüü bana
sağol canım benimAaaa gözünüz aydın ablaaapapatyamm
Valla görecez bakalım nasıl ilerleyecekO zaman 2.trimester senin döneminben en çok kiloyu o zaman aldım. Aşırı yedim çünkü
3.trimester da bebek çok büyüdüğü için organlar sıkışıyor. O yüzden çok yiyemiyorsun istesen bile
ay canım benim ya inşallah dua yerine geçsin bu mübarek cuma gününde
-Hayal hayalcim alıntılar da arka sayfada gördüm hamilemisin uzun zaman giremedim bilmiyordum çok sevindim bebekte iyiyi imiş çok şükür
Ne güzel.bir şey okudum ne güzel bir haber maşallah Rabbim.ikinizide korusun mubar3k gün hürmetine sağlıkla kucağına al canım benim ⚘❤
papatyamm ablacığım yine arka sayfada okudum oğlun nişanlandı sanırım Allah mutluluk versin tammaina erişirsin inşallah
Kızlar uzun zaman giremedim varsa sizlerin hayatin da güzel haberler hepinize daha güzellikler diliyorum....tatile gidenlerle bol bol.eglenceler dinlenceler....hastalara şifalar ....telaşı olanlara kolaylıklar...inşallah olmasin varsa sıkıntısı olanlara ferahliklar diliyorum
⚘
penyezim burda yazmaktı niyetim ama baloncuğun negatif olunca yazamadımNişan yok yahuu ben öyle birşey okumadım @MssPARE geldi ortalığı karıştırdı
Papatya ablanın kızı ikinciye hamileymiş onuda dün akşam niyetinde yazdığı için öğrendik
Yoksa ikinciye annaneee oluyorum da yazmadı
yok bonusum nişan değil bebekZaten yazmışmıydın nişanıpapatyamm abla bazen öyle fena unutuyorum ki tamamen siliniyor okuyup unutmuş da olabilirim
amin bonusum Allah razı olsunAblacım hayırlı olsun torun geliyormuş Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
amin ayşencim inşallahAbla sizin de gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?