Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yoruldum uzun zaman sonra böyle yoğun iş yaptım sanırım
catı katı odanın halılarıını topladım aşağı attım
yastık ,minder vb çıkarttım
pencere ve kapısını sildim
tv ve ses sistemini de çıkarttım (kurmam banene kocam gelene kadar dursun
duvarda asılı olan çerçeveleri çıkarttım sildim
yerleri süpürüldü, silindi
halıları havalandırıp çırpıp tekrar serdim (temizdi yıkamadım)
çatının bir yerinde fazla eşya vb şeyler koyduğum oda var orayı da temizledim
Biraz dinleneyim devam edeceğim

Valla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değil at bi prilam oh mis ne bulantı ne bişey
Sweetttt o tüp bebek doktorumdu ve çok iyidir kendisi öyle deme benim sevmediğim doktor normal kadın doğum. Diğer doktorumdan sonra bunu sevemedim ısınamadım

Prilamm evett bende kulaniyordum ilk gebeliğimde bilmiyordum yada belki daha yoktu o zamnalr ikinci gebelikte doktor önerdi gerçekten mucize gibiydi içtiğim gün ne halsizlik ne bulantı
Valla benim az bulantıda bile hayat kalitem düşüyor hiç düşünmedim doktora direkt dedim bana bulantı hapı verin

Herkese iyi günler
Sabah Egeden önce uyandm
Kahvaltıyi hazırladim
Ütü yaptım
Ege uyandı onunla ilgilendim kahvaltısını yedirdim
İlk uykusuna yatrdim
Kalan ütüleri yaptım
Ege uyandı onu yıkadık annem bendeydi
Eşimle market alışverişi yaptık
Annemlerle köye geldim

Geçen ödevin bir kısmını yaptım :)
Bugünkünu daha yapmadım

2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Röntgende ileri derece boyun düzleşmesi çıktı.
Fiziğe gidicem bakalım onlar mr istecek mi
Çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin fiziği ihmal etme faydasını görürsün inşallah abla

2 Ay sürecek dayanılmayacak olana kadar idare edebildiği kadar idare etmek daha iyi tabi.
Edebilene helal olsun benim travmam gibi bişey bulantı küçükken hep yaşardım az bi bulantı bile beni mahvediyor benimki 20 haftaya kadar sürmüştü bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…