- 29 Ağustos 2021
- 799
- 3.577
- 63
Nefesini tutmayı dene 1 dk kadarVe çok fenaa hıçkırık tutmuş beni ne iyi gelir acaba
Sweetttt o tüp bebek doktorumdu ve çok iyidir kendisi öyle demeValla bende senin doktoru sevmedim ama dememiştim. Kanı 1 kere verdirip 3 hafta sonra kontrole gel demesi bence normal değilat bi prilam oh mis ne bulantı ne bişey
Valla benim az bulantıda bile hayat kalitem düşüyor hiç düşünmedim doktora direkt dedim bana bulantı hapı verinPrilamm evett bende kulaniyordum ilk gebeliğimde bilmiyordum yada belki daha yoktu o zamnalr ikinci gebelikte doktor önerdi gerçekten mucize gibiydi içtiğim gün ne halsizlik ne bulantı
Valla benim az bulantıda bile hayat kalitem düşüyor hiç düşünmedim doktora direkt dedim bana bulantı hapı verin
Geçmiş olsun canım2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Röntgende ileri derece boyun düzleşmesi çıktı.
Fiziğe gidicem bakalım onlar mr istecek mi
Çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Ahahaah yok sevemedim ben dediğim şeylerden dolayıSweetttt o tüp bebek doktorumdu ve çok iyidir kendisi öyle demebenim sevmediğim doktor normal kadın doğum. Diğer doktorumdan sonra bunu sevemedim ısınamadım
Edebilene helal olsun benim travmam gibi bişey bulantı küçükken hep yaşardım az bi bulantı bile beni mahvediyor2 Ay sürecek dayanılmayacak olana kadar idare edebildiği kadar idare etmek daha iyi tabi.
Anaa geçmiş olsun Bonus2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?