Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gözün aydın hayal ilk üç ay biraz zor oluyor ondan sonra bulantılar geçer. Bende ilaç kullandım acaba tüp bebek diye mi önermedi
Tüp bebek diye demedi önermiyorum dedi ısrar etmeme rağmen
Hiç sorma bonus mutfağa girmek bile istemiyorum yemek görmek istemiyorum bide iştahlı bir insandım vücudum sok
-Hayal gözünüz aydın hayalcim. Biraz sabret 4.aya geçmesede hafifliyor
Şu iyi gelir yap diyeceğim hiç bişey yok bazen bulantıya hiç bişey iyi gelmiyor malesef
daha çok var desene sero
sağol canım benim seninkiyle araları az olucak kaç haftalık oldu
7 haftalık oldu abla tam
Gözünüz aydın canım çok şükür çok sevindim minik hayal sağlıcakla büyüsün annesini yormadan
İnşallah bulantin da çabuk geçer benim 12. Haftada geçmişti
Ayşen çok sağol teşekkür ederim inşallah çabuk geçer ya

Parecim çok sağol Allah razı olsun canım benim sen nasılsın ? Toparlandın mı biraz daha

Bir şeyler yemeliyim diye düşünme ben 15 kilo bazen daha fazlasını verirdim ilk aylarda ortadaki 3 ayda düzene girer genelde

Dün annemlerdeydim giremedim
Çatı katındaki odayı boşalttıyorum ayrıntılı temizlemem lazım
️Seccadeleri yıkamaya atayım görev olarak

Yaaa nane çok vermişsin sende mi yiyemiyordun
Sadece meyve olarak elma
Salatalık ,beyaz peynir ,arada kraker
Birde benim üçüncü spralle oldu 7 sene sonra unutmuşum hamilelik ihtimalini ikinci ayda yine iştahsızdım ama çok bulantı olmadan bir o geçti diyebilirim

Aaaa ay oğlunun kız arkadaşı var ya direk o geldi aklıma arkadaşlar hayırlı olsun tamamı olsun yazınca oğlu geldi aklıma

Şöyle düzelteyim bugün cuma demekki Allah söyletti izdivacta yakın o zaman inşallah hayırlısı olsun diyeyim

Daha önceki sayfaları okumadım sadece hemen arkadaki ilk sayfayı okumuştum

Püüüü bana

Son düzenleme:
Pare ya

Hadi gözün aydın sağlıkla geçsin inşallah bulantıların da azalsın hemen amaaa niye vermemiş yaw

Aaaa gözünüz aydın ablaaa papatyamm

Bende dün diyecektim ödev veren yok diye

Pencere önleri temiz
Yıkanacak bir şey yok

Çelik kapıyı aldım kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…