Tüp bebek diye demedi önermiyorum dedi ısrar etmeme rağmenGözün aydın hayal ilk üç ay biraz zor oluyor ondan sonra bulantılar geçer. Bende ilaç kullandım acaba tüp bebek diye mi önermedi
Hiç sorma bonus mutfağa girmek bile istemiyorum yemek görmek istemiyorumGözünüz aydın hayal inşallah böyle sağlıkla devam eder.
Ben de öyleydim dolaptan gelen olmayan kokular yüzünden ağzımı burnumu tülbentle bağlayıp öyle açıyodum.
O zaman bu maskelerden olsa çok pratik olurmuş :)
Dr muaynesinden eve geliyodum ev kokuyordu. Pişirdiklerimi yiyemiyordum dışardan gelen bazı şeyleri.
Bol tuzlu beyaz peynirli tost yiyebiliyordum bi ara onu da yiyemedim.
Yiyeceğim diye zorlama kendini yatak odasında kraker bulundurabilirsin sabah bulantıları için hemen ağzına dıkıştırırsın
-Hayal gözünüz aydın hayalcim. Biraz sabret 4.aya geçmesede hafifliyor
Şu iyi gelir yap diyeceğim hiç bişey yok bazen bulantıya hiç bişey iyi gelmiyor malesef
7 haftalık oldu abla tamsağol canım benim seninkiyle araları az olucak kaç haftalık oldu
Ayşen çok sağol teşekkür ederimGözünüz aydın canım çok şükür çok sevindim minik hayal sağlıcakla büyüsün annesini yormadan
İnşallah bulantin da çabuk geçer benim 12. Haftada geçmişti
Parecim çok sağol Allah razı olsun canım benim-Hayal hayalcim alıntılar da arka sayfada gördüm hamilemisin uzun zaman giremedim bilmiyordum çok sevindim bebekte iyiyi imiş çok şükür
Ne güzel.bir şey okudum ne güzel bir haber maşallah Rabbim.ikinizide korusun mubar3k gün hürmetine sağlıkla kucağına al canım benim ⚘❤
Bir şeyler yemeliyim diye düşünme ben 15 kilo bazen daha fazlasını verirdim ilk aylarda ortadaki 3 ayda düzene girer geneldeİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Sağol canım amin inşallahGözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Darısı sana inşallahGözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaaa nane çok vermişsin sende mi yiyemiyordunBir şeyler yemeliyim diye düşünme ben 15 kilo bazen daha fazlasını verirdim ilk aylarda ortadaki 3 ayda düzene girer genelde
Dün annemlerdeydim giremedimVay aslan parçası benden önce yazmışsın zaten o zaman bugün sen verdin yarınsweetgirlcandy versin.
Bugünün ödevi
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Üç seçenekten kendimize uygun olanı seçiyoruz
Bonus
@penyez83
@Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Sadece meyve olarak elmaYaaa nane çok vermişsin sende mi yiyemiyordun
Aaaa ay oğlunun kız arkadaşı var ya direk o geldi aklımaNişan yok yahuu ben öyle birşey okumadımMssPARE geldi ortalığı karıştırdı
Papatya ablanın kızı ikinciye hamileymiş onuda dün akşam niyetinde yazdığı için öğrendik
Yoksa ikinciye annaneee oluyorum da yazmadı
Pare yaAaaa ay oğlunun kız arkadaşı var ya direk o geldi aklımaarkadaşlar hayırlı olsun tamamı olsun yazınca oğlu geldi aklıma
Şöyle düzelteyimbugün cuma demekki Allah söyletti izdivacta yakın o zaman inşallah hayırlısı olsun diyeyim
Daha önceki sayfaları okumadım sadece bugün yazılan ve hemen arkadaki ilk sayfayı okumuştum
Püüüü bana
Daha iyiyim canım şükürParecim çok sağol Allah razı olsun canım benimsen nasılsın ? Toparlandın mı biraz daha
Hadi gözün aydın sağlıkla geçsin inşallah bulantıların da azalsın hemenİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Teşekkür ederim hayalimsweetgirlcandy doğum günün kutlu olsun sweet sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara
Bende dün diyecektim ödev veren yok diyeGünlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Penyez abla verdi ya o olsun muAlışlanlığımızı kaybettiğimiz için unuttuk iki gün devam ediyoruz.
Penyezim vermişti bugünsweetgirlcandy den devam ediyoruz.
Münasip bir ödev veresin gardaşlarına
Bonus
@penyez83
@Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Bakıyım demişim yine unutmuşum bakAy ben direk acıp bakarım duramam hiç nasıl durdun
İlla da verecüümEtiket sırasına göre senin ödev vermen gerekiyor ama gelemezsün deyi sıranı atlamıştım.
Dersenki illa da vereyim yarın senin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?