- 13 Mart 2019
- 16.076
- 62.399
- 598
Eline sağlık gönülcüm5 de mutfağa girdim️
Patates yemeği ve bulgur pilavı yaptım️
Buzdolabını biraz temizledim sildim️
Kap kaçak çıktı yine biraz
Sonra evi topladım her yeri️
Oğlumu yıkadım giydirdim️
Salata yaptım sofrayı kurdum️
Alışveriş yapmış eşim onları yerleştirdim️
Yemek sonrası bulaşık mak. Boşalttım doldurdum️
Yemekleri dolaba koydum️
Ocağı tekrar bi sildim Çay koydum️
Kenarları ıslak mendille sildim️
Bütün evi günlük bi süpürdüm️
Namaz kıldım️
Çay içtim️
Oğlumla uyku saatine geçtik masal okudum uyuttum️
Şimdi yürüyüş yapıyorum️
Sonra duş ve yatsı namazı inşallah
Edebilene helal olsun benim travmam gibi bişey bulantı küçükken hep yaşardım az bi bulantı bile beni mahvediyorbenimki 20 haftaya kadar sürmüştü bide
Okuya okuya geliyordum
Gaz zehirlenmesi gibi diyosan tabiki belirti olurdu siz kapamışsınız zaten koku da psikolojik mi acabaKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Olabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyorGaz zehirlenmesi gibi diyosan tabiki belirti olurdu siz kapamışsınız zaten koku da psikolojik mi acaba
Olabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyor3 cam açık cereyan yapmasın diye hepsini açamadım da. Morarma baygınlık falan yazıyor herkes iyi ama işte panik.hallerim
Çok geçmiş olsun loraa Allah beterinden korusunKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Geçmiş olsunKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Ne yazdın da evi uçurdu acabaChatgbt yazdım evi uçurdu manyak
Geçmiş olsunOlabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyor3 cam açık cereyan yapmasın diye hepsini açamadım da. Morarma baygınlık falan yazıyor herkes iyi ama işte panik.hallerim
Kıldım abla elhamdülillahEline sağlık gönülcüm
Ezan okundu ben namaza duruyorum hadi gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?