Düzenli Evimiz & Hayatımız

5 de mutfağa girdim
Patates yemeği ve bulgur pilavı yaptım
Buzdolabını biraz temizledim sildim
Kap kaçak çıktı yine biraz
Sonra evi topladım her yeri
Oğlumu yıkadım giydirdim
Salata yaptım sofrayı kurdum
Alışveriş yapmış eşim onları yerleştirdim
Yemek sonrası bulaşık mak. Boşalttım doldurdum
Yemekleri dolaba koydum
Ocağı tekrar bi sildim Çay koydum
Kenarları ıslak mendille sildim
Bütün evi günlük bi süpürdüm
Namaz kıldım
Çay içtim
Oğlumla uyku saatine geçtik masal okudum uyuttum
Şimdi yürüyüş yapıyorum
Sonra duş ve yatsı namazı inşallah

Eline sağlık gönülcüm
Ezan okundu ben namaza duruyorum hadi gel

Edebilene helal olsun benim travmam gibi bişey bulantı küçükken hep yaşardım az bi bulantı bile beni mahvediyor benimki 20 haftaya kadar sürmüştü bide

Küçükken arabayla bi yere gittiğimizde hep kusardım ben aynen dediğin gibi çok etkilenmişim onlardan hala oraya buraya düşerim zor kusarım.
Gebelikte de sabredebildiğim kadar sabrettim sonra arada kullandım bende

HeySero gel iki lafın pardon iki ağrının belini kıralım
Okuya okuya geliyordum
Düzleşme bende de var ya

Amann ne diyek bonuscan rabbim dermansız dert vermesin.

Bu cümleyi kurduğumun ertesi günü metoşum hastaneye yatmıştı. Söylemeye çekiniyorum bazen ama gerçekten öyle. Rabbim dermansız bırakmasın

Kızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.

Gaz zehirlenmesi gibi diyosan tabiki belirti olurdu siz kapamışsınız zaten koku da psikolojik mi acaba

Gaz zehirlenmesi gibi diyosan tabiki belirti olurdu siz kapamışsınız zaten koku da psikolojik mi acaba
Olabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyor 3 cam açık cereyan yapmasın diye hepsini açamadım da. Morarma baygınlık falan yazıyor herkes iyi ama işte panik.hallerim

Çok solunması lazım demek tövbe est düşünme daha.

Çok geçmiş olsun loraa Allah beterinden korusun

Saat kaç gibi oldu yani zehirlenme gibi bir durum olsa 1 saat içinde anlaşılır sanki

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…