- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Ah keşke yese bal, pekmez,süt, yoğurt, özel macun karışım aldım yemiyor kiBağışıklık için çocuklarınıza arı sütlü bal alın.
o zaman eşinizin size yüklenmesi anlamsız.Ah keşke yese bal, pekmez,süt, yoğurt, özel macun karışım aldım yemiyor ki
Tam bugünkı ruh halim diGüanydın
Benim eşim temizliğime yükleniyor bu aralar kız mikrop kaptıkça evi komple yıkayasım geliyor ona diyoro zaman eşinizin size yüklenmesi anlamsız.
Sonuçta beslenme de bağışıklığı güçlendiren en önemli şey.
O zaman evi deli gibi değil de normal temizleBen evde kapıyor diye deli gibi mikrop olduruyorumokulda kapıyor kesinlikle gidip okuluda temizlemek geliyor içimden
Kizz bana bişey oldu tutamıyorum kendimi psikolojim mi bozuldu mikroplar nanik yapıyor sanki gibi geliyor banaO zaman evi deli gibi değil de normal temizle
Gırgırı temizlerim. Bulaşık mk geçen hafta temizlemiştim iyi yıkamıyor sanıp. Meğer çocuklar oynamış ayarını ondanmış3 mart ödevi
Gırgır varsa temizlemek @musluk suyu verdi
Bulaşık makinesi temizlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
K KurkmantoluS
@mehlika8346
furusan
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
K klbk33
@SchonerDuft
benim kızım da normal yemek yemez mesela.Benim eşim temizliğime yükleniyor bu aralar kız mikrop kaptıkça evi komple yıkayasım geliyor ona diyorevet malesef meyve de yediremiyorum napiyım bilemedim acikcasi hayırlısı düzelir inşallah
o zaman eşinizin size yüklenmesi anlamsız.
Sonuçta beslenme de bağışıklığı güçlendiren en önemli şey.
Klasik Türk erkeği işteBenim eşim temizliğime yükleniyor bu aralar kız mikrop kaptıkça evi komple yıkayasım geliyor ona diyorevet malesef meyve de yediremiyorum napiyım bilemedim acikcasi hayırlısı düzelir inşallah
AA nasil bize baglasinlar. Eşini takdir ettim ama değişik bir yöntemBende anlamadım ki canım sürekli mikrop kapıyorya takla atiyormus okulda eller yerde e gidipte yikamiyor kesin ellerine ağzına da alıyorsa elini ben ona bagliyorum ama eşime göre de ben im yüzüm denmis mikrop kalmiyormus evde
Valla massallahhh benimki hayatta yemez bunları zorla versem bile koca kız kesin çıkarır.benim kızım da normal yemek yemez mesela.
Bizim zorumuzla yer.
Sevdiği tek şey bulgur pilavı.
Ama, maşallahı var ki,
sabah kahvaltıda, akşam yatarken, boğaz hırıltılı olduğunda, zencefilli bal yer.
Meyveyi hiç affetmez.
süte kakao eklerim, bal katarım öyle içer. bazen balsız sadece kakaolu içer.
tahin-pekmezi kaşık kaşık yer.
yoğurt da yer. eskiden daha çok seviyordu. bu aralar sanki çok severek yemiyor gibi geldi bana.
Kizz nasıl takdir ettin anlamadım benAA nasil bize baglasinlar. Eşini takdir ettim ama değişik bir yöntem
peki yeme yöntemi yok mu?Valla massallahhh benimki hayatta yemez bunları zorla versem bile koca kız kesin çıkarır.
Nasıl seni suclasin temizlikten girmiş adamcağız.Kizz nasıl takdir ettin anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?