- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Çok geçmiş olsunKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Geçmiş olsun canm Allah korumuşKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Çok geçmiş olsun
Sagolun kızlar.Geçmiş olsun canm Allah korumuş
Geçmiş olsun lorişSagolun kızlar.
Sağol canımGeçmiş olsun loriş
Doğru anladık benceSen bunu niye dedin ben yanlış anladım herhalde
Ey gidi gençlik eyyyy bu saate mehter mi verilir öğlen olduuuVer mehteri lorişAktif Lora
Sen nereye ya bi otur evinde ayağını uzatEy gidi gençlik eyyyy bu saate mehter mi verilir öğlen olduuubirazdan hazırlanıp çıkıcam ben Aktif Lora neyseee
gönder bekliyorum
Eee ben çok çalıştımSen nereye ya bi otur evinde ayağını uzat
iyi gezmeler penyezEy gidi gençlik eyyyy bu saate mehter mi verilir öğlen olduuubirazdan hazırlanıp çıkıcam ben Aktif Lora neyseee
gönder bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?