- 20 Mayıs 2024
- 1.229
- 6.733
- 78
Geçmiş olsun Bonuscum, dikkat et kendine2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Röntgende ileri derece boyun düzleşmesi çıktı.
Fiziğe gidicem bakalım onlar mr istecek mi
Sagol ablam.Bekledim valla kotu bi gece oldu evhamli olmak aşırı kötü bisi. Cocuk 10 dk açık.kaldi diyor ama gerçekten korkuyormuş çıkması yarım saati geçti.Çok geçmiş olsun loraa Allah beterinden korusun
Saat kaç gibi oldu yani zehirlenme gibi bir durum olsa 1 saat içinde anlaşılır sanki
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Teşekkür ederimAktif Lora geçmiş olsun
geçimş olsun , fizik iyi gelir inşallah2.5 Saat bekledim hastanede Allah beterinden korusun.
Röntgende ileri derece boyun düzleşmesi çıktı.
Fiziğe gidicem bakalım onlar mr istecek mi
ne kadar değişik ilk defa gördüm normal makarna hamurundanmı yapıyosunuz naneErzak kavanozlarını boşalttım yıkadım
Dolabını sildim
tekrar yerleştirdim
pileleme, çimçik, dediğimiz makarnadan yapmıştım kurumuş başka isimleri de var elibelinde de diyorlar bizde Eki Görüntüle 3610465
camları açtıysan bişey olmaz çıkmıştır gazOlabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyor3 cam açık cereyan yapmasın diye hepsini açamadım da. Morarma baygınlık falan yazıyor herkes iyi ama işte panik.hallerim
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ,Bir süredir yoktum kızlarannemde kaldım birkaç gün, bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve çok yoruldum artık hem bedenen hem psikolojik olarak. Sonu hayrolur inşallah
Biraz nefes almak için eşimle şehir dışına çıktık derken uğrayamadım pek buralara. Havalarda çok sıcak biraz rutine döndüm, günlük işler yapıyorum.
Yatakları topladım, evi havalandırdım.
3 makine çamaşır yıkadım, balkonda çamaşır askılığına serdim hızlıca kurudular.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Evin dağınıklığını toparladım, çöpleri attım.
Tuvalet ve banyoyu temizledim.
Deniz'imi yıkadım, uyuttum.
Akşam yemeği yaptım, topladım.
Mutfak temiz
Yarın tekrar şehir dışına çıkıyoruz, ufak bir çanta hazırladım.
günaydın, hayırlı sabahlar
benimde sırtım tutulmuş dünden beri ağrıyo
gece her taraf açık üstümüzüde örtmüyoruz sıcaktan baya ağrıyo
Zor uyudu ve çok uyandı abla dönüp dönüp duruyor sürekli kameradan izliyorum. Neyse ortalığı toplayıp yattım ben deUyudumu yavrun
havlulu ilk hareketi eve yaparım diğerlerini yaptım şimdiŞunları bi denesene abla
Yok yumurtalı mantı hamuru klasikne kadar değişik ilk defa gördüm normal makarna hamurundanmı yapıyosunuz nane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?