- 30 Ocak 2015
- 19.858
- 28.586
- 798
- 29
Çok geçmiş olsun loraKızlar ya bugün çok yoruldum bebis uyumuşken yatmak istedim büyük oğlan uyanikti. Süt ısıtmak istemiş ocak kapattım sanmış gaz çıkmış hep 10 dk kadar diyor ama ben kokuya uyandım. Kapattım Camları açtım. Herkesi kontrol.ettim ama aşırı panigim şu an sanki koku var. Bisey olsa hemen belli ederdi dimi vücut.
Geçmiş olsun Arya Allah şifa versinBir süredir yoktum kızlarannemde kaldım birkaç gün, bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve çok yoruldum artık hem bedenen hem psikolojik olarak. Sonu hayrolur inşallah
Biraz nefes almak için eşimle şehir dışına çıktık derken uğrayamadım pek buralara. Havalarda çok sıcak biraz rutine döndüm, günlük işler yapıyorum.
Yatakları topladım, evi havalandırdım.
3 makine çamaşır yıkadım, balkonda çamaşır askılığına serdim hızlıca kurudular.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Evin dağınıklığını toparladım, çöpleri attım.
Tuvalet ve banyoyu temizledim.
Deniz'imi yıkadım, uyuttum.
Akşam yemeği yaptım, topladım.
Mutfak temiz
Yarın tekrar şehir dışına çıkıyoruz, ufak bir çanta hazırladım.
Geçmiş olsun abla bizde cam açık yatıyoruz sabah kalktıgımda belim tutulmuş oluyo bende belimi örterek yatıyorum her seferindegünaydın, hayırlı sabahlar
benimde sırtım tutulmuş dünden beri ağrıyo
gece her taraf açık üstümüzüde örtmüyoruz sıcaktan baya ağrıyo
İyi eglenceler penyezEee ben çok çalıştım
Ayağımı uzatmaya gidiyorum
iyi gezmeler penyez
İyi eglenceler penyez
Zorlama kendini sero yutubdan bel için hareket bak yap sende iyi geliyorBizde bağa geldik
Sadece kahvaltı hazırladım ama nasıl belim ağrıyor ya. Boğazıma da inmiş o da kulağımı zonklatıyor
Dün fizikte gösterdiler. Ama şuan onu yapacak dermanım da yok. Az uzanayım.Zorlama kendini sero yutubdan bel için hareket bak yap sende iyi geliyor
Benim 6 ay sürüyor maleseff2 Ay sürecek dayanılmayacak olana kadar idare edebildiği kadar idare etmek daha iyi tabi.
Nerden anladın kız
Temizlenecek yeri diom yaaaaw bugün loriş verecekti yaEy gidi gençlik eyyyy bu saate mehter mi verilir öğlen olduuubirazdan hazırlanıp çıkıcam ben @Aktif Lora neyseee
gönder bekliyorum
sağol ilknur bu gece bende çarşaf aldım belime sırtıma örttümÇok geçmiş olsun loraAllah korumuş
Geçmiş olsun Arya Allah şifa versin
Geçmiş olsun abla bizde cam açık yatıyoruz sabah kalktıgımda belim tutulmuş oluyo bende belimi örterek yatıyorum her seferinde
dur kız daha diğerlerini yapmadım ben yavaş olun çalışanlarıda düşününTemizlenecek yeri diom yaaaaw bugün loriş verecekti ya
Deneyecem bunu geçti çok şükür ama dün gün boyu tutu beniAgzına su alıyosun sonra iki kulagınıda parmagınla iyice kapatıyosun ağzına aldıgın suyu kulakların kapalıyken yutuyosun ve hıçkırık hemen geçiyogenelde ilk seferde oluyo ama olmazsa 2 3 kere deneyebilirsin
Geçmiş olsun bonus
Geçmiş olsunOlabilir kafam gitti. Sanki kokuyor diğer odalar. Eşimi uyandırdım var koku dışarıdan geliyor diyor3 cam açık cereyan yapmasın diye hepsini açamadım da. Morarma baygınlık falan yazıyor herkes iyi ama işte panik.hallerim
Aç olduğun için kalkasın yokEv nanay kalkasım yok hiç valla kahvaltı da yapmadım
Dün ortancıl ablamın havuzlu bağ evine gittim.Umutun Annesi seda nereye gitmistin ben kaçırdım sanırım
kaç yaşında oğlunTünaydınlar herkese sabah uyandık 10 da kahavlti hazırladım yedim eşim biraz kalıp ise çıktı oğlumu bu gun itibariyle tuvalette alıştırmaya başladım zorlu bir süreç bekliyor beni sanki hiç ogrenmicek gibivarsa fikri olan
Kahvaltıyı kaldırdım bulaşık mak boştu elde yıkadım az biseydi ayak üstü işler yaptım arada kaç kez saymadım oğlanı tuvalete götür getir kaçırmalarda cabasıı şimdi niyetim ogle namazını kılmak sonra dolabimi duzenlemek bu günün ödevi nedir benim farz iki isim var biri akşam yemeği biride çamaşır katlama yıkama dolap düzeni dun evi genel süpürüldü silindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?