Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde var papatya ablaninki gibi ortadan çıkardı etti sonra yandaki yaprağın biri kurudu neden anlamadım onu kopardım aldım

Ay valla hep oturuyorlar ahsen gibi küçüklere baktım tek başına anaları bakmıyor bile sohbet muhabbet benimki değişik şeyler yapmaya müsait olduğu için peşindeyim
Bende otursam otururum da sıkılıyorum evde tek başıma işim yokken bile 5 dakkada bi kalkarım

Uyuyunca otur simdi ben cocukları uyuttum ama 5 dakka sonra eşim ben acıktım dicek eminim bazen odadan cıkmıyorum bilerek öyle dicegini bildigim icin
Oturuyorum da ne bilem ya özeniyorum en basiti parkta şöyle oturup izlemeye ahahaah bende çıkmıyorum bazen

Oturuyorum da ne bilem ya özeniyorum en basiti parkta şöyle oturup izlemeye ahahaah bende çıkmıyorum bazen
Park kalabalıksa olmuyo gözünü ayıramıyosun bizim burdaki parkı görsen hic bisey yok kadınlar piknik yapıyo dedigin gibi cocuklar parkta onlar cocukları bile görmüyo

Park kalabalıksa olmuyo gözünü ayıramıyosun bizim burdaki parkı görsen hic bisey yok kadınlar piknik yapıyo dedigin gibi cocuklar parkta onlar cocukları bile görmüyo
Kalabalıktı başta kocaman kocaman kızlar oğlanlar vardı uyuz oldum onlara sonra gittiler. Bizim burada mahalle aralarında adam gibi park yoktu yeni belediye başkanı yaptırıyor baya şimdi biraz ilerde yapıldı oraya gitcez bakalım bide ama her yer kalabalık ya oynayacak başka yer yok çoluk çocuk orda

Aktif Lora ay loriş ödev verecektin vermeden gittin
Bana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayın gdhdjdj
Kız sabah tam gaz gidiyordum da benim kız hastalandı kaç gündür ateş falan da vardı da. Eşim bugun boştu doktora götürdü normal bogaz agrisi sanıyorduk zature olmuş yavrum bi ton ilaçla geldiler

Amaaaa hangisi küçük kız mı ay geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…