- 2 Ağustos 2013
- 38.248
- 128.121
- 798
Bugünden yazıyım mı ödevisweetgirlcandy haftasonu ödevi verelim swet yarın sende zaten tam oturtamadık.
Aktif Lora da gelince beğensin yeter ona şuvan
İhtiyaçlarına göre verebilirsin
Benimde var papatya ablaninki gibi ortadan çıkardı etti sonra yandaki yaprağın biri kurudu neden anlamadım onu kopardım aldımpapatyamm abla kılıç bende güneşte, ablamda çok çok az güneş çoğu aydınlıkta büyüdü iki türlü de büyüyor yani.
Güneş azsa yaprakları çok koyu renk olmuyor sadece.
Ben toprak gibi olam solucan gübresinden kullandım ablam sıvıdan kullandı ikisi de çok iyi geliyor ev çiçeklerine
Bende otursam otururum da sıkılıyorumAy valla hep oturuyorlar ahsen gibi küçüklere baktım tek başına anaları bakmıyor bile sohbet muhabbetbenimki değişik şeyler yapmaya müsait olduğu için peşindeyim
Her çocuk bir değil benim küçük kızımında uykudan zor uyanıyor öbürü hemenAy evet simdi anladım benim bugun kafa gidik
Evet yanlışmış ama öyle uyandırmakta cok zor ki ilk baslarda denedim asla uyanmıyo
Daha çok maşallah
Yok anam otursam keşke imkanım olsa da oturmayı özledimBende otursam otururum da sıkılıyorumevde tek başıma işim yokken bile 5 dakkada bi kalkarım
Ömrü bitmiş demek. Ey gidi sweet bizim boyunlarımız dümdüz olmuş varsın onunda bi yaprağı kurusun ver kavalıBenimde var papatya ablaninki gibi ortadan çıkardı etti sonra yandaki yaprağın biri kurudu neden anlamadım onu kopardım aldım
Sabah saatinde hemen uyanır Mete en ufak sese. Ha gece sabaha kadar aralıksız uyumuyoda boş boş anne diye sesleniyo nedeni ne çözemedimHer çocuk bir değil benim küçük kızımında uykudan zor uyanıyor öbürü hemen
Uyuyunca oturYok anam otursam keşke imkanım olsa da oturmayı özledim
Oturuyorum da ne bilem ya özeniyorum en basiti parkta şöyle oturup izlemeyeUyuyunca otursimdi ben cocukları uyuttum ama 5 dakka sonra eşim ben acıktım dicek eminim bazen odadan cıkmıyorum bilerek öyle dicegini bildigim icin
Park kalabalıksa olmuyo gözünü ayıramıyosun bizim burdaki parkı görsen hic bisey yokOturuyorum da ne bilem ya özeniyorum en basiti parkta şöyle oturup izlemeyeahahaah bende çıkmıyorum bazen
Kalabalıktı başta kocaman kocaman kızlar oğlanlar vardı uyuz oldum onlara sonra gittiler. Bizim burada mahalle aralarında adam gibi park yoktu yeni belediye başkanı yaptırıyor baya şimdi biraz ilerde yapıldı oraya gitcez bakalım bidePark kalabalıksa olmuyo gözünü ayıramıyosun bizim burdaki parkı görsen hic bisey yokkadınlar piknik yapıyo dedigin gibi cocuklar parkta onlar cocukları bile görmüyo
Aynı bende ya ahsen geç yattı bugün anca yiycemBizde daha yeni yemek yiyecez.
Gece yeni başlıyor .
Ya benim ki eşimin şu sipariş işinden dolayı..Aynı bende ya ahsen geç yattı bugün anca yiycem
Evet güneş alıyoŞimdi yeni çıkarmış yaprağını elleme dursun dolsun biraz.
Güneş alıyo mu?
Bana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayın
Amaaaa hangisi küçük kız mı ay geçmiş olsunBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Kız sabah tam gaz gidiyordum da benim kız hastalandı kaç gündür ateş falan da vardı da. Eşim bugun boştu doktora götürdü normal bogaz agrisi sanıyorduk zature olmuş yavrum bi ton ilaçla geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?