Düzenli Evimiz & Hayatımız

Catı katı son işler
Teras yıkandı (kuşlar kirletmişti)
Sırf bu sebepten merkezdeki evde teras yaptırmadım ki buradaki de gereksiz
bazı büyük leğen ,helke vb yıkandı
merdivenleri silip kapısını kapattım sonunda
misafir odasının birinin perdelerini yıkadım
kanepelerini süpürdüm sildim
parke süpürüldü, silindi
avizesi silindi
camları silindi ,perdeleri asıldı
kapısını sildim sonrada kilitledim bir süre dağılmasın
Akşam yemeği yendi şimdi çay zamanı

Yarın yatak odamı temizlemeyi düşünüyorum
Gardolap, şifonyer ,komedin yada baza temizliğinden ihtiyaç olan da günlük görev olsun mu Bonus

Teras gerçekten çok zor oluyor.Benim eski evim teraslıydı baktım olacak gibi değil, 3+1 normal daireye taşındım
O evde iş yapmaktan bıkmıştım

Teras gerçekten çok zor oluyor.Benim eski evim teraslıydı baktım olacak gibi değil, 3+1 normal daireye taşındım
O evde iş yapmaktan bıkmıştım
Benim ki yazlık ya senede 3 ay kalıyoruz ama zaten bahçe var hiç kullanmadım iki kat çık in işkence gibi 10 sene önce gibi bunlar zor gelmiyor du

Ahahah ayyy ahsen deli dana gibi dellenir kucağıma neye alsam

papatyamm abla kılıç bende güneşte, ablamda çok çok az güneş çoğu aydınlıkta büyüdü iki türlü de büyüyor yani.

Güneş azsa yaprakları çok koyu renk olmuyor sadece.
Ben toprak gibi olam solucan gübresinden kullandım ablam sıvıdan kullandı ikisi de çok iyi geliyor ev çiçeklerine

Eklentiler

• 1000080936.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 20
4 deyıl 5 ilkini yazıyla yazdığı için 4 anladın
Ay evet simdi anladım benim bugun kafa gidik
Bunu hepimiz yapıyoruz ama yanlışmış ışığı açıp çocuğu uyandırmalıymışız ha yatağa yapıyo ha tuvalete yani alıştırmış olmuyormuşuz öyle
Evet yanlışmış ama öyle uyandırmakta cok zor ki ilk baslarda denedim asla uyanmıyo
Amin Allah razı olsun Bonus un dediği gibi 4 değil 5
Daha çok maşallah

Maşallah yaa 4 tane çocuk Allah saglıklı uzun ömürler versin

Kız kim oturuyo Allah askına hepimiz aynıyız
Ay valla hep oturuyorlar ahsen gibi küçüklere baktım tek başına anaları bakmıyor bile sohbet muhabbet benimki değişik şeyler yapmaya müsait olduğu için peşindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…