- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Yarın yatak odamı temizlemeyi düşünüyorumCatı katı son işler
Teras yıkandı (kuşlar kirletmişti)
Sırf bu sebepten merkezdeki evde teras yaptırmadım ki buradaki de gereksiz
bazı büyük leğen ,helke vb yıkandı
merdivenleri silip kapısını kapattım sonunda
misafir odasının birinin perdelerini yıkadım
kanepelerini süpürdüm sildim
parke süpürüldü, silindi
avizesi silindi
camları silindi ,perdeleri asıldı
kapısını sildim sonrada kilitledim bir süre dağılmasın
Akşam yemeği yendi şimdi çay zamanı
Teras gerçekten çok zor oluyor.Benim eski evim teraslıydı baktım olacak gibi değil, 3+1 normal daireye taşındımCatı katı son işler
Teras yıkandı (kuşlar kirletmişti)
Sırf bu sebepten merkezdeki evde teras yaptırmadım ki buradaki de gereksiz
bazı büyük leğen ,helke vb yıkandı
merdivenleri silip kapısını kapattım sonunda
misafir odasının birinin perdelerini yıkadım
kanepelerini süpürdüm sildim
parke süpürüldü, silindi
avizesi silindi
camları silindi ,perdeleri asıldı
kapısını sildim sonrada kilitledim bir süre dağılmasın
Akşam yemeği yendi şimdi çay zamanı
Benim ki yazlık ya senede 3 ay kalıyoruz ama zaten bahçe var hiç kullanmadım iki kat çık in işkence gibi 10 sene önce gibi bunlar zor gelmiyor duTeras gerçekten çok zor oluyor.Benim eski evim teraslıydı baktım olacak gibi değil, 3+1 normal daireye taşındım
O evde iş yapmaktan bıkmıştım
Ahahah ayyy ahsen deli dana gibi dellenir kucağıma neye alsamAnladım abla insallah cabuk alışır
Yarın burada düsecekmis cok sükür
Ben uyandırmadan kucagıma alıyorum sweet klozete oturdugu anda çişini yapıyo uyuyo bu sırada amaben tutmasam direk düser omzuma kafasını koyuyorum oturtuyorum
Yalnız mete kışın nerdeyse her gün altına isedi çorap giymediği için ayaklarını üsütüyodu her gün yatak yorgan yıkıyodum. Havalar ısındıgından beri yapmıyo cok sükür
Maşallah yaa 4 tane çocuk Allah saglıklı uzun ömürler versinEn büyük erkek sonra 3 kız arka arkaya, en küçüğü de erkek
Kızlar 18, 14, 12 yaşında
Kız kim oturuyo Allah askınaParka götürdüm ahseni şükür daha bi olgunduama böyle oturan analara gözüm düşüyor ben benimkinin peşinde
4 deyıl 5 ilkini yazıyla yazdığı için 4 anladın4 tane çocuk
Bunu hepimiz yapıyoruz ama yanlışmış ışığı açıp çocuğu uyandırmalıymışız ha yatağa yapıyo ha tuvalete yani alıştırmış olmuyormuşuz öyleBen uyandırmadan kucagıma alıyorum sweet klozete oturdugu anda çişini yapıyo uyuyo bu sırada ama
Maşallah abla saksıyı büyütürsün birkaç yaprak çıkınca çok kolay üreyen bir çiçek
Yarın yatak odamı temizlemeyi düşünüyorum
Gardolap, şifonyer ,komedin yada baza temizliğinden ihtiyaç olan da günlük görev olsun muBonus
Büyüteyimmi daha güzel büyür dimiMaşallah abla saksıyı büyütürsün birkaç yaprak çıkınca çok kolay üreyen bir çiçek
Büyüteyimmi daha güzel büyür dimi
Amin Allah razı olsunMaşallah yaa 4 tane çocuk Allah saglıklı uzun ömürler versin
Kız kim oturuyo Allah askınahepimiz aynıyız
Ay evet simdi anladım benim bugun kafa gidik4 deyıl 5 ilkini yazıyla yazdığı için 4 anladın
Evet yanlışmış ama öyle uyandırmakta cok zor ki ilk baslarda denedim asla uyanmıyoBunu hepimiz yapıyoruz ama yanlışmış ışığı açıp çocuğu uyandırmalıymışız ha yatağa yapıyo ha tuvalete yani alıştırmış olmuyormuşuz öyle
Daha çok maşallahAmin Allah razı olsunBonus un dediği gibi 4 değil 5
Ay valla hep oturuyorlar ahsen gibi küçüklere baktım tek başına anaları bakmıyor bile sohbet muhabbetMaşallah yaa 4 tane çocuk Allah saglıklı uzun ömürler versin
Kız kim oturuyo Allah askınahepimiz aynıyız
Teşekkürler, ☺Afiyet olsun
seda iyi gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?