Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mete beni cok zorladı tuvalet konusunda konusması iyiydi ama 6 7 ay boyunca kakasını hep altına yaptı tuvalete hic yapmadı. Okula baslıcaksa havalarda sıcakken simdiden baslasın abla
başlaması lazım , ağustosta ben izine çıkıcam nasip olursa kızımla annemlere gidicez köye 20 gün falan kalırız ordamı
başlasam diyo belki öyle yaparız

Bugun hic bisey yapasım yok havada sıcak vantilatörü actım karsısında yatıyorum öyle. Cocuklarda sıkıldı dışarı çıksak çıkılacak gibi degil
Bizde balkona çıktık kuzey cephe biraz daha serin. Fena yanıyor bugün. Yarından sonra düşecek diyorlar

başlaması lazım , ağustosta ben izine çıkıcam nasip olursa kızımla annemlere gidicez köye 20 gün falan kalırız ordamı
Kendi evinde başlasın abla biliyorsun ben de yazın köyde alıştırdım eve dönünce altına yaptı tekrardan başladık geçen seneydi 2 buçuk yaşında bıraktı

Kendi evinde başlasın abla biliyorsun ben de yazın köyde alıştırdım eve dönünce altına yaptı tekrardan başladık geçen seneydi 2 buçuk yaşında bıraktı
niye öyle yaptıki bide sen hem gündüz hem geceyi birliktemi alıştırdın

Gündüz söylüyordu gece bezle devam ettim
ev değişikliğinden oldu ama biz 3 ay köydeydik uzun süre yani
bende gece bezle gündüzü bi öğrensin diyorum ikisini bi öğrenecekmiş sanki bez yıkama derdi var bezle işte

bende gece bezle gündüzü bi öğrensin diyorum ikisini bi öğrenecekmiş sanki bez yıkama derdi var bezle işte
Valla ben gece bezliyorum hala ramazanda bıraktı bezi. Gece baya dolu oluyordu kaldırsam kalkmaz ya da geri uyumaz biliyorum. Bu aralar azalttı ama bez çok dolu kalkmıyor aman nasıl olsa öğreniyor diyorum

25 aylık kesin öğrenecek diye kural yok kızlar rahat olun.
Bu dönem çok zorlayıcı çocuk hazır değilse burnunuzdan gelir.
Milletin lafına bakmayın afedersiniz sizin temizlediğiniz fokun derdine düşeni bırakın düşsün iyice el sallayın geçin

3 yaşında yapar ama 10 günde yapacağı şeyi 3-4 günde yapar acele etmeyin

Evet geçen sene bana da demiştin gerçekten çok doğru. Geçen sene 27-28 aylıkken denedim ben ahsene 2 saatten vazgeçmiştim. Martta hiç zorlanmadı kaçırma bile yaşamadık şükür. 27 aylıkken de biliyordu beze yaparken çiş yapıyorum diyordu ama tuvalete yapmıyordu ya da sürekli gidiyordu falan

bizimkide kakasını gizlenip bi köşede yapıyo utanıyo

Anladım abla insallah cabuk alışır
Bizde balkona çıktık kuzey cephe biraz daha serin. Fena yanıyor bugün. Yarından sonra düşecek diyorlar
Yarın burada düsecekmis cok sükür
Valla ben gece bezliyorum hala ramazanda bıraktı bezi. Gece baya dolu oluyordu kaldırsam kalkmaz ya da geri uyumaz biliyorum. Bu aralar azalttı ama bez çok dolu kalkmıyor aman nasıl olsa öğreniyor diyorum
Ben uyandırmadan kucagıma alıyorum sweet klozete oturdugu anda çişini yapıyo uyuyo bu sırada ama ben tutmasam direk düser omzuma kafasını koyuyorum oturtuyorum
Yalnız mete kışın nerdeyse her gün altına isedi çorap giymediği için ayaklarını üsütüyodu her gün yatak yorgan yıkıyodum. Havalar ısındıgından beri yapmıyo cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…