başlaması lazım , ağustosta ben izine çıkıcam nasip olursa kızımla annemlere gidicez köye 20 gün falan kalırız ordamıMete beni cok zorladı tuvalet konusunda konusması iyiydi ama 6 7 ay boyunca kakasını hep altına yaptı tuvalete hic yapmadı. Okula baslıcaksa havalarda sıcakken simdiden baslasın abla
Afiyet olsun
Bizde balkona çıktık kuzey cephe biraz daha serin. Fena yanıyor bugün. Yarından sonra düşecek diyorlarBugun hic bisey yapasım yok havada sıcak vantilatörü actım karsısında yatıyorum öyle. Cocuklarda sıkıldı dışarı çıksak çıkılacak gibi degil
Kendi evinde başlasın abla biliyorsun ben de yazın köyde alıştırdım eve dönünce altına yaptı tekrardan başladık geçen seneydi 2 buçuk yaşında bıraktıbaşlaması lazım , ağustosta ben izine çıkıcam nasip olursa kızımla annemlere gidicez köye 20 gün falan kalırız ordamı
başlasam diyo belki öyle yaparız
niye öyle yaptıki bide sen hem gündüz hem geceyi birliktemi alıştırdınKendi evinde başlasın abla biliyorsun ben de yazın köyde alıştırdım eve dönünce altına yaptı tekrardan başladık geçen seneydi 2 buçuk yaşında bıraktı
Gündüz söylüyordu gece bezle devam ettimniye öyle yaptıki bide sen hem gündüz hem geceyi birliktemi alıştırdın
bende gece bezle gündüzü bi öğrensin diyorum ikisini bi öğrenecekmiş sanki bez yıkama derdi var bezle işteGündüz söylüyordu gece bezle devam ettim
ev değişikliğinden oldu ama biz 3 ay köydeydik uzun süre yani
Kolaylıkla öğrenir inşallah biraz yorucu ama illaki öğreniyorlar zamanı gelincebende gece bezle gündüzü bi öğrensin diyorum ikisini bi öğrenecekmiş sanki bez yıkama derdi var bezle işte
Valla ben gece bezliyorum hala ramazanda bıraktı bezi. Gece baya dolu oluyordu kaldırsam kalkmaz ya da geri uyumaz biliyorum. Bu aralar azalttı ama bez çok dolu kalkmıyor aman nasıl olsa öğreniyor diyorumbende gece bezle gündüzü bi öğrensin diyorum ikisini bi öğrenecekmiş sanki bez yıkama derdi var bezle işte
Evet geçen sene bana da demiştin gerçekten çok doğru. Geçen sene 27-28 aylıkken denedim ben ahsene 2 saatten vazgeçmiştim. Martta hiç zorlanmadı kaçırma bile yaşamadık şükür. 27 aylıkken de biliyordu beze yaparken çiş yapıyorum diyordu ama tuvalete yapmıyordu ya da sürekli gidiyordu falan25 aylık kesin öğrenecek diye kural yok kızlar rahat olun.
Bu dönem çok zorlayıcı çocuk hazır değilse burnunuzdan gelir.
Milletin lafına bakmayın afedersiniz sizin temizlediğiniz fokun derdine düşeni bırakın düşsün iyice el sallayın geçin
3 yaşında yapar ama 10 günde yapacağı şeyi 3-4 günde yapar acele etmeyin
bizimkide kakasını gizlenip bi köşede yapıyo utanıyoEvet geçen sene bana da demiştin gerçekten çok doğru. Geçen sene 27-28 aylıkken denedim ben ahsene 2 saatten vazgeçmiştim. Martta hiç zorlanmadı kaçırma bile yaşamadık şükür. 27 aylıkken de biliyordu beze yaparken çiş yapıyorum diyordu ama tuvalete yapmıyordu ya da sürekli gidiyordu falan
Ahsende öyle yeri var orda yapar biri gelince kovarbizimkide kakasını gizlenip bi köşede yapıyo utanıyo
Anladım abla insallah cabuk alışırbaşlaması lazım , ağustosta ben izine çıkıcam nasip olursa kızımla annemlere gidicez köye 20 gün falan kalırız ordamı
başlasam diyo belki öyle yaparız
Yarın burada düsecekmis cok sükürBizde balkona çıktık kuzey cephe biraz daha serin. Fena yanıyor bugün. Yarından sonra düşecek diyorlar
Ben uyandırmadan kucagıma alıyorum sweet klozete oturdugu anda çişini yapıyo uyuyo bu sırada amaValla ben gece bezliyorum hala ramazanda bıraktı bezi. Gece baya dolu oluyordu kaldırsam kalkmaz ya da geri uyumaz biliyorum. Bu aralar azalttı ama bez çok dolu kalkmıyor aman nasıl olsa öğreniyor diyorum
Ay ne güzel kızların kac yasındaBugün hiç bir şey yapmadımkızlara bırakıp gezmeye gittim onlar ev işlerini hallettiler
Ne güzelBugün hiç bir şey yapmadımkızlara bırakıp gezmeye gittim onlar ev işlerini hallettiler
En büyük erkek sonra 3 kız arka arkaya, en küçüğü de erkekAy ne güzel kızların kac yasında
Allah'ım sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canımNe güzelşanslısın
Bnde bugün hiç bir şey yapmadım işleri yapacak kimse de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?