- 29 Ağustos 2021
- 799
- 3.577
- 63
Sapik diyemem ama bilmiyorum dile nasıl getirsem soru gibi sormuş ama saçma ötesi bişey bide hesabı var üstüne basınca porblem diyor yani hesap kaldırmış veya silinmiş olabilir diyor bende arkadaşın dediği gibi mesajı yok say seçeneğine tıkladım hata konuyu şöyle soyliyim ben bana pek normal gelmedi çünkü işte misafirlkteymiste wc de başkası kapıyı açmış onu görmüş utanmis ikisi vs en sonda siz olsaydnz ne yapardnz diyor hani bunun neresi normal bu soruyu hiç tanimidgmz birine sormaz kimse hata hiç anlatmaz bence kısa kısa anlattmÖzel mesajı şikayet et seçeneğiyle şikayey edebilirsin sapık biriyse falan senin engellemenden ziyade siteden engellenir
Bnde 2 gündür az su içtiğimi yanlarımın ağrısıyla anladım büyük bardakla su aldım yanıma içecem3 - 4 gündür suyu az içtim her yerim şiş şiş.
Devasa şişemle güne başladım, bol su içiyorum.
Böyle bir mesaj geldiğini tahmin edemedimSapik diyemem ama bilmiyorum dile nasıl getirsem soru gibi sormuş ama saçma ötesi bişey bide hesabı var üstüne basınca porblem diyor yani hesap kaldırmış veya silinmiş olabilir diyor bende arkadaşın dediği gibi mesajı yok say seçeneğine tıkladım hata konuyu şöyle soyliyim ben bana pek normal gelmedi çünkü işte misafirlkteymiste wc de başkası kapıyı açmış onu görmüş utanmis ikisi vs en sonda siz olsaydnz ne yapardnz diyor hani bunun neresi normal bu soruyu hiç tanimidgmz birine sormaz kimse hata hiç anlatmaz bence kısa kısa anlattm
Mesajı silerken bu kişiden gelen mesajları engelle var diye biliyorum birde gözardı edersen üye sana mesaj gönderemez ve birbirinizle etkileşim olmazSelamlar herkese bu sabah çok güzel başladım eşim çok erken çıktı kahvaltı etmeden işi vardı bende onu uyandırıp yolcu edip geri uyudum oğlum uyanana kadar sonra basit bir kahvaltı ettik oğlumla
Mutfak toplandı
Markete gidildi
Balkonlar yıkandı
çamaşırlar makineye atıldı
akşam yemeği için et çıkardım çözünmesini beklycm
Ogluma biseyler yedirdim biraz uykusu gelince uyutup düzen işlerine devam edecem şimdilik böyle
!!! Bir şey diyecem bana özelden saçma bir mesaj gelmiş yani konu çok saçma hesabı engellemek istedim yapamadım ne yapabilirim sizce
Teşekkürler göz ardı edince mesaj atilmicagini bilmiyordumMesajı silerken bu kişiden gelen mesajları engelle var diye biliyorum birde gözardı edersen üye sana mesaj gönderemez ve birbirinizle etkileşim olmaz
Tanesi diye biseydi ama net hatırlamıyorum şimdide göremiyorum zaten yoksaydm diye herhaldeBöyle bir mesaj geldiğini tahmin edemedim
Mesajları yoksay dedim
nick aklında mi şikayet edelim yönetime
Eline sağlık
Teşekkürler sedaEline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?