Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece işleri yaptım.
Çay bulaşığını vs kaldırdım, mutfağı sildim, makineyi çalıştırdım çıktım.

Banyoya gittim, eşim oğluşu saç tıraşı yapmıştı, duşakabinde yaptı ama olsun içime sinmedi, banyoyu yıkadım.
Wc yıkadım.

Ortalık toparladım.
Salonun tozunu aldım (sleepy)

Yattım
Haydi hayırlı geceler.

Bir süredir doğru düzgün evde değildik. Bu akşam itibariyle evde yemek yedik. Deniz çok direndi ve baya geç uyudu. Gece uykusunu babası uyutsun istiyor. Neyse babası uyuttu, eşimde biraz öksürüyordu. İlaçlarını getirdim içti, suyuna kadar eline getirdim, süt ısıttım pekmez koydum eline verdim. Yarın giyeceklerini ütüledim. Dedim sen hastasın, istersen içeride uyu ama üstüne de bir örtü al.
Kendime sallama çay koydum, eşime de sordum yok dedi. Hava çok güzel serindi balkonda beş dakika oturup uyuyayım dedim. İki üç tane de antep fıstığı yiyordum.
Eşim yüksek sesle ben nasıl uyuyacağım böyle dedi, çıt çıt ses çıkarıyorsun dedi. Ben kendi balkonumda beş dakika nefes alamayacak mıyım çocuk uyudu, biraz nefes almak istedim dedim. Onu yapacağına kocana bir yastık yorgan getirseydin dedi. Bende sinirlendim laf saydım, çayı falan öylece bıraktım odama geldim daha iki yudum içmiştim. Çok üzüldüm gece gece ben tüm gün çocukla aşırı yoruluyorum zaten zatürre geçirdiğim için vücudumu aşırı yorgun hissediyorum . Ona rağmen elimden geldiğince her şeyi yapıyorum ama bu yaptığına çok üzüldüm. Sabah kalkar ve hiçbirşey olmamış gibi davranır, öyle de bir huyu var.

Bazen erkekler yiyeceği yemeği bile biz çiğneyip verelim onlar sadece yutsun istiyor.
Sıkma canını eli kolu tutuyor çok şükür

ah canım ya gece gece nasıl densizlik yapıp moralini bozmuş , onlar hasta olunca çokta nazlı oluyolar
biz hasta olunca yine herşeyi biz yapıyoruz bırak nazlanmayı , çoğu aynı bunların boş ver daha yeni iyileştin
hiç bişe olmamış gibi davranırsada bu akşam ilacını , sütünü kendisi içsin götürme sen
( bu kadar düşüncesiz ve kaba olmak zorundalar mı ) empati kurma diye bişe yok bunlarda

Malesef hepsi öyle inan o an söyler ama sana hisettirdigini asla bilmez ona göre söyler ve konu kapanır ama biz kadinalr çok duygusal ve kırılganiz yani yanlış anlama tabi haklısın üzülmekte kirilmakta ama dedgm gibi çoğu öyle inan

Hiç oturmadık o balkonda
Ayıp etmissin balkona
Hepsi aynı Aryacım ne yaparsan yap daha fazlasını istiyolar. Dediklerinde de bisey yok gibi algılıyolar. Benim esimde öyle hic biswy olmamış gibi davranır trip atarsamda ben suclu olurum. Haklı gibi üste çıkar. Hic sıkma canını keyfine bak konussun dursun

Dün yatmadan mutfağı temizledim detaylı
Tezgahı sildim boydan boya
Üzerindeki makineleri sildim
Sararan çay bardaklarını suya koydum
Kalan iki çekmece vardı onları boşaltıp sildim yerleştirdim
Boş kavanozlari doldurdum
Musluğu parlattim lavaboyu temizledim
Dolap kapaklarını sildim
Yatmaya giderken çamaşırları farkettim onları yerleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…