Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi hayırlı olsun insalah kolaylıkla geçer

Herkese selamlar

Sabah Egeden önce uyandm
Kahvaltıyi hazırladım kahvaltı yaptım
Egenin kıyafetlerini makineye attım
Makineden sonra kurutmaya attım
Ege uyandı onunla ilgilendm kahvaltı yedirdim
Egeyi uyuttum
Ortalığı toparladım
Bulaşıklari makineye yerleştirdim
Egenin ara öğününu hazırladım
Uyanınca yedirdim oyun oynadık tekrar uyuttum
Akşam yemeğini hazırladım

Kalan isleride yaptım
Şal ve eşarplari düzenledim çıkarılacaklari ayikladim yemeğimi yaptm yatak odam bitti sayılır eşim geldi uykuya geçti yemek saatine kadar o sürede yemegimi yapmstm zaten bir enerji geldi dolapları komple sildim bide dolaplarım lake eşimde mobilyaci ve bana dediği kuru bez ile sil Allah aşkına kuru bez nasl temizlesin zaten yepyeni tertemizde ama kirlense kuru bez kurtarmaz ki nemli bez ile komple sildim tezgah üstü domestosladm cam Ocak üstünü komple temizledim eşim ve kızım uykuda şu an oğlumda mecbur gbi tekrar uyudu babasıyla şimdi çamaşır katlycm en sesiz iş

Aleykümselam bazen öyle gunlerde gerekiyor bence dozunda ama
Bu mesajı yazdıktan biraz sonra, balkon yıkadım
Felaket bir toz çıktı
Çamaşır makineye attım, onları serdim, mutfağı yemekten sonra süpürdüm. Bulaşık tezgah onları hallettim
Ne kadar yapmazsan da yine çıkıyor bir şeyler

Kolum ağrıyor çok yüklendim sanırım
Yarın akşama eşim gelecekmiş asker arkadaşının oğlunun düğünü var tatil amaçlı erken gideceğiz büyükler zaten hiç gitmez düğüne gezerler bizde küçüklerle salona gider takımızı takar çıkarız dedik bakalım
Telefonda bile saatler konuştuğu arkadaşı ile karşılaşınca ayrılmazmış bir de

Geçmiş olsun nane düğünün sonuna kadar kalırsınız kesin

Geçmiş olsun abla yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…