Düzenli Evimiz & Hayatımız

Penyezim canım benim doğum günün kutlu olsun iyiki tanıdım iyiki dualarda bulustugum tatlı dilli her an yanımda olan varlığıyla mutlu olduğum can arkadaşım ❤❤

Nice sağlıklı güzel yılların olsun Rabbim gelecek ömrüne en güzeli neyse onu versin iyiki varsin

Günaydın hayırlı sabahlar

penyez83 doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara

Bonus geçmiş olsun

Umutun Annesi geçmiş olsun
Erken yaptırmala en iyisini yaptık.
Arkadaşımın oğlu 6 yaşında yeni yaptırdı. 1 haftadır hala ağrıyor diye ağlıyor. Artık naz yapmaya başlamış,

mesajını ve ne cevap yazdığımı, halen net hatırlıyorum nanemm

Bende buraya yeni gelmiştim. Seni de pek tanımıyordum açıkçası. Kendi kendime dedim ki Allah Allah neden bana bu mesaj geldi

Sonra başladım yazmaya, sanki bir dostla muhabbet ediyormuşcasına kalbimden geçenleri yazdım.

Sen de iyi varsın nanem

penyez83 abla doğum günün kutlu olsun
Bonus senin neyin var ya son sayfadaki mesajlara baktım sadece
Sağolasın seromm
Amaaa yaaa ağlatıyorsunuz beni parem yüreğini sevdiğim arkadaşım iyiki varsın

Sağolasın canım

Hayırlı sabahlar herkesee sabah uyandık kahvaltı edip birlikte çıktık evden eşim yol üstü beni bıraktı resmi bi iki isim vardı çocuklarla onu hal ettim ordan markete ordan manava sonra eve geldim akşamda misafirim vardi masallah çocuğu çok haylazdi kii iki dolu çay bardagni koltuğa döktü o an müdahale ettik ama en iyi ne çıkarır sizce koltuğu bu gün tekrar silecemm şimdi başlıyorum sabah rutinine ya Allah bismillah ödev nedir sanırım henüz yazılmamış

Ve tünaydın.
Geç kalktım. Ortalık turladım.
Kahvaltı istemedi çocuklar, birazdan isterler.
Hazırlıcam şimdi.
Belim ağrıyo.
Ütü var.
Yemek düşünecem.
Kızlar kurabiye yapmak istiyor, yapıcaz mecbur.
Bugun evdeyim.
Akşama eltime gidicem.

Kuş burda neden güldü onu tam anlamadım swetim. Şey mi hani ne kadar üzülsekte sonunda gülümsemeliyiz durumumu? Kendi yaptığı bir şey mi senin yönlendirmen mi?
Kendi yaptığı bonus. Ağlamayı seven çocuk değil düşüp ağlarken bi anda bana doğru gülerek gelir bende üzülmeyim diye. Yani o an ki halini atabilsem üzüldü ağlayacaktı ağlayamadı güldü mutlu oldum dedi. Kendi içinde olayı mutlu olmaya çevirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…