- 28 Ekim 2022
- 9.592
- 27.928
- 478
- 29
Sağol
Evet fazla da uzatmak istemedim.Günaydın hayırlı sabahlar
penyez83 doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
Bonus geçmiş olsun
Umutun Annesi geçmiş olsun
Erken yaptırmala en iyisini yaptık.
Arkadaşımın oğlu 6 yaşında yeni yaptırdı. 1 haftadır hala ağrıyor diye ağlıyor. Artık naz yapmaya başlamış,
AKşam sen gelende ben çıkacağımBen şimdi gezmeye gidiyorum kapıları akşam silcem
Aynıyım bonus-Hayal guzum sen nasılsın?
Sabah açken al bakalım en ağır gece sabah olur zatenAynıyım bonusmidem ağzımda halsizim yorgunum bildiğin hasta gibiyim dün Prilam denilen ilaçtan aldım gece yatmadan bugün yine aynı belki bi kaç gün sürer mi bilmiyorum
Birde öyle deneyim bakalımSabah açken al bakalım en ağır gece sabah olur zaten
YEni mi uyandın hemen al istersen kaç saat oldu gecekini alalı günde kaç kere alınan bir ilaç acabaBirde öyle deneyim bakalım
biz 4 aylıktı torunumu sünnet yaptırmıştık ,dönmeye başlamadan yaptırmak daha iyi oluyo çabucakta iyileşmiştiEvet fazla da uzatmak istemedim.
Doktora danışın ben uyumadan önce bir tane alıyordum sabah aç karna bir tane daha içiyordumAynıyım bonusmidem ağzımda halsizim yorgunum bildiğin hasta gibiyim dün Prilam denilen ilaçtan aldım gece yatmadan bugün yine aynı belki bi kaç gün sürer mi bilmiyorum
Bunu yazdım ama iptal oldu programımız arkadaşımın babası hasta iyi değil onun yanına gidicekAKşam sen gelende ben çıkacağım
Canıkom kapıları yeni sildim temiz ama sizlere uyum sağlamak için akşam bi ıslak mendille geçerimBugünün ödevi evin iç kapılarını silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
yanı 83 lüyüm demekte ne bileyim saki yaş kavramı gibi 83 yaşındayım gibiNeyyyyyy 42 yi bitirdi olum ne 41 i ben 40 ı bitirdim o nasıl 41 olur arada 2 sene var
Ulu çınaryanı 83 lüyüm demekte ne bileyim saki yaş kavramı gibi 83 yaşındayım gibi
kv bunuda kullanıhordu 48 liyim deyip işin içinden çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?