Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz de bazen yapıyoruz ya bunu ondan sordum.
Sırf onlar etkilenmesin diye uzatmadığım oluyor bazı şeyleri onlarda şimdi bana yapıyor aynısını Ahsen gibi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmem

Biz de bazen yapıyoruz ya bunu ondan sordum.
Sırf onlar etkilenmesin diye uzatmadığım oluyor bazı şeyleri onlarda şimdi bana yapıyor aynısını Ahsen gibi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmem
Valla bilmiyorum ya bende öyleyim hiç kimseye ağladığımı göstermem geri gülmeye başlarım falan. İyi bir şey mi bu bilmiyorum

Valla bilmiyorum ya bende öyleyim hiç kimseye ağladığımı göstermem geri gülmeye başlarım falan. İyi bir şey mi bu bilmiyorum
İyi değil tabiki. Gülmek gibi ağlamayı da yaşamalıyız biz hep saklayıp iyi yapmamışız.
Annemden sonra farklı düşündüm bende her an ağladım aklıma gelince çocuklar bunu da gördü sonradan düzeldiğimi de gördüler

Ben hiç bir zaman acımı tam yaşayamadığımı düşünüyorum. Babamda da öyle. Ağladım ama sustum birilerini topladım. Güçlü olmak zorundaymışım gibi. O yüzden ağladığımı hep gizlerim

Değiliz işte güçlü olmak zorunda gelip bunu bize diyenlerede çok kızgınım.
Kanadım kırılmış ne gücü ulan bırak da iyileşsin yaram vakti gelince.

En büyük gücümüz zaten inancımız isyan etmedik başka ne gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…