- 2 Ağustos 2013
- 38.230
- 128.031
- 798
Biz de bazen yapıyoruz ya bunu ondan sordum.Kendi yaptığı bonus. Ağlamayı seven çocuk değil düşüp ağlarken bi anda bana doğru gülerek gelir bende üzülmeyim diye. Yani o an ki halini atabilsem üzüldü ağlayacaktı ağlayamadı güldü mutlu oldum dedi. Kendi içinde olayı mutlu olmaya çevirdi
Evet etiket nasıl yapılmaz görüyoruz
Neyyyyyy 42 yi bitirdi olum ne 41 i ben 40 ı bitirdim o nasıl 41 olur arada 2 sene var41 bitti 42 oldun
E düzeltmişsin ama bildirim gelmediEvet etiket nasıl yapılmaz görüyoruz
Valla bilmiyorum ya bende öyleyim hiç kimseye ağladığımı göstermem geri gülmeye başlarım falan. İyi bir şey mi bu bilmiyorumBiz de bazen yapıyoruz ya bunu ondan sordum.
Sırf onlar etkilenmesin diye uzatmadığım oluyor bazı şeyleri onlarda şimdi bana yapıyor aynısını Ahsen gibi iyi mi ettim kötü mü ettim bilmem
Çünkü düzenledim o zaman bildirim gitmiyorE düzeltmişsin ama bildirim gelmedi
İyi değil tabiki. Gülmek gibi ağlamayı da yaşamalıyız biz hep saklayıp iyi yapmamışız.Valla bilmiyorum ya bende öyleyim hiç kimseye ağladığımı göstermem geri gülmeye başlarım falan. İyi bir şey mi bu bilmiyorum
Ama 83 lü. 2025-1983=42Neyyyyyy 42 yi bitirdi olum ne 41 i ben 40 ı bitirdim o nasıl 41 olur arada 2 sene var
Ama 83 lü. 2025-1983=42
Heeee dün tam 42 ydi. Artık 42 doldu 43 den gün almaya başladı sorry
Ben hiç bir zaman acımı tam yaşayamadığımı düşünüyorum. Babamda da öyle. Ağladım ama sustum birilerini topladım. Güçlü olmak zorundaymışım gibi. O yüzden ağladığımı hep gizlerimİyi değil tabiki. Gülmek gibi ağlamayı da yaşamalıyız biz hep saklayıp iyi yapmamışız.
Annemden sonra farklı düşündüm bende her an ağladım aklıma gelince çocuklar bunu da gördü sonradan düzeldiğimi de gördüler
Bende 33 oldum o zaman 32 32 diodumUfff aydınlanma
Ablacımm nice güzel yaşlara inşallah
Sağolasınız hep birlikte inşaAllahpenyez83
Penyez bacım doğmuş hee, iyi ki doğmuş
Sağlıklı, hayırlı, huzurlu, neşeli upuzun yılların olsun cancağızım.
Çok özel ve güzel bir insansın, ömrün daha güzel olsun
Değiliz işte güçlü olmak zorunda gelip bunu bize diyenlerede çok kızgınım.Ben hiç bir zaman acımı tam yaşayamadığımı düşünüyorum. Babamda da öyle. Ağladım ama sustum birilerini topladım. Güçlü olmak zorundaymışım gibi. O yüzden ağladığımı hep gizlerim
Bugünün ödevi sweetgirlcandy den
Evin iç kapılarını silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?