41 bitti 42 oldun
Neyyyyyy 42 yi bitirdi olum ne 41 i ben 40 ı bitirdim o nasıl 41 olur arada 2 sene var
Ama 83 lü. 2025-1983=42
Heeee dün tam 42 ydi. Artık 42 doldu 43 den gün almaya başladı sorry
Tamamdır bağladık mı yaşıUfff aydınlanma
Sağolasın hayalim hep birlikte inşaAllah
Ula ne ettin, çok zor ödev yaa.Ben şimdi gezmeye gidiyorum kapıları akşam silcem
Hayalcim moralini bozmak istemem ama benim de gebeliğim böyle geçti.Evi bildiğiniz şey götürüyoryemek yapamadığım için kayınvalidem le anneme diyoruz. Bulaşık makinesi 4 gündür boşaltılmayı bekliyor. Evi eşim süpürüp siliyordu çok yorucu deyip robot süpürge aldı işimi görüyor en azından. Eski düzenimi özledim
siz başlayın ben geliyorum der gibiUla ne ettin, çok zor ödev yaa.
Kendi gezmeye gidiyor biz kapı mı aşındırcaZ
iyi ki dogdun penyezSağolasınız hep birlikte inşaAllah
Doktor bardak koyun demedi bize,biz 4 aylıktı torunumu sünnet yaptırmıştık ,dönmeye başlamadan yaptırmak daha iyi oluyo çabucakta iyileşmişti
karton bardak koymuştuk bezinin altına
Sağolasın canım hep birlikte inşaAllahiyi ki dogdun penyez
Nice güzel senelere
hoş geldin bayadır yoktun nasılsın bebek nasıl büyüdümüMerhaba Hanımlar nasılsınız Ben Bayağıdır yokum buralarda bilmiyorum çok yoğun ama bir o kadar boş ve bir o kadar böyle Mental olarak Kötü hissediyordum kendimi şimdi biraz kendimi toparlayacak gücü buldum İnşallah rutinlerime dönüp kendime iyi gelmeye çalışacağım insanın Kendinden başka yaslanacak bir dağı yok
Senin baya fazla demek ki. Gece 2 tane mi içtin prilamdan. Doktoruna sor gündüz de verir yetmiyorsaAynıyım bonusmidem ağzımda halsizim yorgunum bildiğin hasta gibiyim dün Prilam denilen ilaçtan aldım gece yatmadan bugün yine aynı belki bi kaç gün sürer mi bilmiyorum
Ay kusura bakma gülesim geldi eşineEvi bildiğiniz şey götürüyoryemek yapamadığım için kayınvalidem le anneme diyoruz. Bulaşık makinesi 4 gündür boşaltılmayı bekliyor. Evi eşim süpürüp siliyordu çok yorucu deyip robot süpürge aldı işimi görüyor en azından. Eski düzenimi özledim
Ahahahah kız niye zor mu oldu siliveririz hemenUla ne ettin, çok zor ödev yaa.
Kendi gezmeye gidiyor biz kapı mı aşındırcaZ
Yok canım niye zor olsun çok kolayAhahahah kız niye zor mu oldu siliveririz hemenakşam silecem ben
Dedi ve silmediAhahahah kız niye zor mu oldu siliveririz hemenakşam silecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?