Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı sabahlar
ülkemize büyük geçmiş olsun her yerde yine yangınlar çıkmaya başladı, kasıtlı yapılıyo muhtemelen
Allah ım sen yardım et ağaçlar ,kuşlar , börtü böcekler yuvasız kalmasınlar memleketimin ciğerleri yanıyo

Ablacım gayret kuldan yardım Allah'tan Elhamdülillah

Telefon uzakta duruyor 5 dk arayla alarm kurulu. Alarmı kapatıp yatağa dönülürse uyunur. Cam açıp bi nefes alıp, abdest aldın mı, namazda kaçmaz manevi saatte her sabah yapılır evelAllah vücut alışıyor erken kalkmaya

Seher vaktinde kuşlarla zikir çekip, tefekkür etmenin lezzetini aldın mı bi kere, Rabbim'in izni ile devamı gelir inşaAllah

Yarın sabah niyet edelim, dualarda buluşalım inşaAllah hep birlikte

Günaydın kızlar
Yatakları topladım
Ardayı doyurdum kuran kursuna gönderdim(inşallah tam gidip ögrenir)
Eşimle meteye kahvaltı hazırladım
Eşim işe gitti
Buzdolabını temizledim
Dolma biberi ayıkladım yıkadım
Kahve iciyorum
Yemegi koyup öyle kahvaltı yapcam
Canım bisey istemiyo suan

penyezcim bende yarın için niyet etmiştim Allah ın izniyle inşallah kalkarım ve yatmam ,
kalp kalbe karşıymış
hem çay demlerim eşim oğlum kahvaltı yaparlar , eşim genelde evde yapıyo
ama oğlum poğaça , simit yiyo içime sinmiyodu

geçmiş olsun derin neyi var
Sağol ablacım bağırsak tembeliği var tuvalet konumuz sıkıntılı biraz çocuk kabız degil korkutugu için kendini sıkıyor tutuyor buda doğal olarak kabızlığa yol açıyor düzenli aralıklarla kontrole gidiyoruz bu gün psikiyatri de önerdi dedi en azından yardımcı olur bu korkusu için

Afiyet olsun ben çay içemiyorum yaa resmen özeniyorum içenlere

Kızlar dinlemek isterseniz çok güzel sakin dinlendirici bir ses sözleri harika bir ilâhi ...peygamber efendimizi anlatıyor

Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim,
Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim.

❤❤❤

Kahvaltıyi topladım
Bulaşıkları makineye yerleştirdm calstrdm
Tezgah üstü toparlandı sadece mutfağı süpürme kaldı

Balkonları yıkadım
WC banyo yıkandı
Çamaşır bitirmişti serdim
Erken çıktık diye acıktım çocuklara ve kendime dışardan istedim yedik şimdi oğlumu uyutuyorum bende biraz uyuyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…