Ablacım gayret kuldan yardım Allah'tan Elhamdülillahhayırlı sabahlar,
maşallah penyez sana hayranım gerçekten , namaza kalkıp yatmıyosun
vaktini çok güzel değerlendiriyosun
bende alarmı erteleyip duruyorum ,aslında uykuyada okadar düşkün değilim ama senin gibide yapamıyorum
sana imreniyorum bi gün deniyim bakalım yapabilecekmiyim
fazla ağır değil bence.Çok ağır mı seda ben de almak istiyorum internetten baktım ama nerdeyse bi bebek arabası kadar ağırdı vazgeçtim
geçmiş olsun derin neyi varGünaydınlar biz erkenciydik kahvaltı edip doğru hastaneye yola çıktık biraz uzak kalıyordu hastane işlerini hal edip geri eve geçtik simdi basliyacam işlere inşallah
penyezcim bende yarın için niyet etmiştim Allah ın izniyle inşallah kalkarım ve yatmam ,Ablacım gayret kuldan yardım Allah'tan Elhamdülillah
Telefon uzakta duruyor 5 dk arayla alarm kurulu. Alarmı kapatıp yatağa dönülürse uyunur. Cam açıp bi nefes alıp, abdest aldın mı, namazda kaçmaz manevi saatte her sabah yapılır evelAllahvücut alışıyor erken kalkmaya
Seher vaktinde kuşlarla zikir çekip, tefekkür etmenin lezzetini aldın mı bi kere, Rabbim'in izni ile devamı gelir inşaAllah
Yarın sabah niyet edelim, dualarda buluşalım inşaAllah hep birlikte
Sağol ablacım bağırsak tembeliği var tuvalet konumuz sıkıntılı biraz çocuk kabız degil korkutugu için kendini sıkıyor tutuyor buda doğal olarak kabızlığa yol açıyor düzenli aralıklarla kontrole gidiyoruz bu gün psikiyatri de önerdi dedi en azından yardımcı olur bu korkusu içingeçmiş olsun derin neyi var
Tamam canım teşekkür ederim evet umut icin daha erken güle güle kullanınfazla ağır değil bence.
Ben şimdi kurmadım açmadım.
Şimdi daha binmez.
Gelecek dönem tam biner ayakları yetişir ondan.
Afiyet olsunbizde bugün iyiyiz...
Umutta zamanla daha iyi oluyor .
sabah 8 de kahvaltı yaptık.
Odaları süpürdüm.
Havalandı.
Bulaşıkları makineye dizdim.
Çamaşır yıkadım. Çöp attım
Umutla bahçeye indim.
Uyudu . Yatırdım.
eşime öğlene yemek hazırladım.
Şuan çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?