- 1 Aralık 2021
- 14.820
- 53.885
- 548
- 35
Silmedim kocam geldi ev işlerine mola verdimKapı silen var mi ben silemedim
Yarın silecem inşallah.Kapı silen var mi ben silemedim
Benim doktorum bulantı ilk hissettiğim dönem verdi.Aynen 2 tane kullanılıyormuş ben tek almıştım sweet ama bugün 2 tane alacağım. Gittiğim doktora kalsa bana mecbursun kendin istedin anne olmayı annelik böyle bir şey deyip ilaç vermedi.
Bende çok şaşırdım o yüzden bir daha gitmeyeceğim ilk ve sondu SedaBenim doktorum bulantı ilk hissettiğim dönem verdi.
Senin doktora şaşırdım.
Eşimde almadı doktor önermedi sen kendi kafana göre ilaç mı kullanacaksın diye napsın doktor o kadar kötüledi ki zararlı sandı ilacı kendi araştırmış bakmış öyle dün aldı kullanmaya başladım işteYürü git şuradan deseydin tövbe yarabbim beni konuşturuyor. Çözümü olan bir şey için böyle konuşuyorlar ya uyuz oluyorum
Başka bir kafana yatan doktor illaki olur ona gidersinBende çok şaşırdım o yüzden bir daha gitmeyeceğim ilk ve sondu Seda
Ödevi veren silmemiş ben mi silcemmKapı silen var mi ben silemedim
Penyezim sende seviliyorsunYanında olmayan ama hep güzel hatırlanan, yüreği güzel insanlar ne güzeldir
İnsan insana şifadır, huzurdur, umuttur, berekettir, paylaşmaktır. Çünkü insan, insanın gönlünde demlenir. Biz hep şifa olalım birbirimize, güzel hatırlanalım
Gönlü güzel, üslubu zarif, merhametli,
duası makbul olan insanlara denk gelesiniz inşaAllah
Bonus
Efser
MssPARE
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Pinhan
aysen-
Nane Limon Kabugu
papatyamm
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
S selin18
dolunaybekler
Derinsu4747
mavibaloncuk
Eslinna
Beni bugün mesajlarınız ile çok mutlu ettiniz canlarbir kez daha teşekkür etmek istedim.
Sağolasınız
İyi ki varsınız iyi ki
seviliyorsunuz
Yani nerden bilsin eşinde o kadar kötülemeye ne kadar kötü bir şeymiş demiştir o daEşimde almadı doktor önermedi sen kendi kafana göre ilaç mı kullanacaksın diye napsın doktor o kadar kötüledi ki zararlı sandı ilacı kendi araştırmış bakmış öyle dün aldı kullanmaya başladım işte
Eve gelince silecektim ahseni uyuturken bende uyumuşum biraz sonra da geç oldu dedim yarına kaldıÖdevi veren silmemiş ben mi silcemm
Oturdum çay içtim
Çok ağır mı seda ben de almak istiyorum internetten baktım ama nerdeyse bi bebek arabası kadar ağırdı vazgeçtimablamlarda umuta giysi almışlar alt üst takım
hediye.
annemgilde bisiklet aldılar.
hani anne arka kulpundan sürüyor çocuk oturup biniyor.
o modelden .
hediye.
hayırlı sabahlar,04:45 kalkış sabah namazını kıldım
manevi saat yaptım
6 da kuş sesleri işliğinde kahve içip, manevi saate devam ettim
7 de İşrak namazı kıldım
kahvaltı edip, mutfağı topladım
bul.mak.çalıştırdım
yatağı topladım
wc, lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
abdest tazeledim, hazırlanıp evden çıktım, iş başı yaptım
Bereketli verimli bir gün olması umuduyla herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?