Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam yavru ceylanlar
Valla kapı mapı silemedim
Ütü yaptım. Dağ gibi ütüyü erittim.
Masam kırılmıştı, yenisi bugun geldi, ben de öasa yok zaten diye gevşek davranmış biriktirmiştim.
Bitti

Bir de yemek yaptım. Bugunun işi bunlardı.
Bugun haneme eksi yazabilirsiniz ödevi yapmadım
Olsun, yaparım inşallah amin

Annemde küçük kardeşimde doğuma kadar kusmustu pinhan. Korkuyorum öyle olacağım diye inşallah olmaz böyle olacağımı asla düşünmezdim o kadar midem kötü ki dermanım yok hiçbir şeye bildiğim hastayım inşallah uzun sürmez tek temennim bu

Yok gece 12 de 1 tane içip uyudum sweet bugün alarm kurup 3 gibi kalkırım 2 tane içiyim diyorum
Çok bulantısı olana yatarken 2 tane diyor doktor. Belki 2 tane işe yarar. 2 yaramazsa gündüz de ekliyorlar sorarsın. İnşallah işe yarar da gerek kalmaz gündüze

Ah canım...
İnşallah annene benzememişsindir bu durumda.
Tek dileğim zaman geçmesiydi, yatak içinde Ya Şafi çekerdim. Yani artık başka derman yoktu bende de.
Sana dua edelim inşallah daha fazla zorlamadan geçer, sürmez daha fazla

Çok bulantısı olana yatarken 2 tane diyor doktor. Belki 2 tane işe yarar. 2 yaramazsa gündüz de ekliyorlar sorarsın. İnşallah işe yarar da gerek kalmaz gündüze
Aynen 2 tane kullanılıyormuş ben tek almıştım sweet ama bugün 2 tane alacağım. Gittiğim doktora kalsa bana mecbursun kendin istedin anne olmayı annelik böyle bir şey deyip ilaç vermedi.

Bende ya Şafi çekip duruyorum. Namaz kılmaya dermanım yok. Mutfaktan midem bulanıyor buzdolabını açınca bi koku geliyor mahvediyor. Sürekli yatıyorum ama yatmaktan sıkıldım. Üstüme örttüğüm pikeden tiksindim şaka gibi.
Zamanda geçmiyor sanki günler uzadı gibi hissediyorum. Bu süreçte annemin değerini anladım meğer ne zormuş anne olmak

İyi akşamlar bu gün hem çok iş yaptım hemde sanki yavaş hareket ediyor gibi his ediyorum
Duzen işlerine devam ettim sadece mutfak dolap içleri kaldı
Evi süpürdüm
Toz aldım
Çamaşır serdim katladim sadece ütü kaldı
Akşam yemeği yaptım yedik mutfağı toplycm
Evi toparladım kısaca .yarın sabah erkenden doktor randevumuz var oğlum için evde bişey kalsın istemiyorum için baygın canım skkn aslında sebepsiz eşim gelse erken dışarı çıkıp yürümek güzel olur gibi canım kahve istiyor ama çocuklar olunca kahve eziyete dönüşüyor yoksa şu an çok iyi gelirdi

Hoşbuldum ablacım fark etmen beni mutlu etti çok şükür bende iyiyim oda çok büyüdü 5.ayın içinde 3 aydan sonra sanki birden bire büyüdü bende anlamadım sen nasılsın
Evet birden büyüyolar tam sevilme zamanları ,ayaklanınca zor oluyo her tarafı karıştırıyolar biz bütün dolaplara kilit takmıştık geçen sene

Aynen 2 tane kullanılıyormuş ben tek almıştım sweet ama bugün 2 tane alacağım. Gittiğim doktora kalsa bana mecbursun kendin istedin anne olmayı annelik böyle bir şey deyip ilaç vermedi.
Yürü git şuradan deseydin tövbe yarabbim beni konuşturuyor. Çözümü olan bir şey için böyle konuşuyorlar ya uyuz oluyorum

Ah canım ya inşallah çabuk geçer
Benim hiç bulantım olmadı kızımında biraz oluyo çok değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…