Annemde küçük kardeşimde doğuma kadar kusmustu pinhan. Korkuyorum öyle olacağım diye inşallah olmazHayalcim moralini bozmak istemem ama benim de gebeliğim böyle geçti.
Bulantı beni hayattan koparmıştı.
Hiç bir ilaç fayda etmedi.
Eczaneden bulantı için bileklik aldım, o da etmedi ama sen de al dene.
Çubuk kraker, muz, salatalık, maden suyu bunlarla beslendim.
Galiba senin de bu şekil geçiyor.
Her yolu denedim, herkesin her dediğini yaptım. Olmadı. Doğuma giderken dahi önümde tasımla kusuyordum
Moralini bozdum mu
İnşallah seninki 4. Ayda bitenlerden olsun
Her şey öyle ya da böyle geçiyor
Temiz havaya çık.
İştahın gelince çıkaracağını da bilsen ye.
Sana yardım edenlerin varsa hiçbir şey düşünme.
Evi ne götürürse götürsün.
Bu süreç geçsin başka bir düzene girecek en azından sağlıklı olacaksın
Allah yardımcın olsun canım.
Gebelikte zorlanan görünce dayanamıyorum, çünkü benim travmamdır bu durum.
Allah kolaylık versin, geçsin tez vakitte.
Yok gece 12 de 1 tane içip uyudum sweet bugün alarm kurup 3 gibi kalkırım 2 tane içiyim diyorumSenin baya fazla demek ki. Gece 2 tane mi içtin prilamdan. Doktoruna sor gündüz de verir yetmiyorsa
Sadece 3 4 kez anca süpürdü sildiAy kusura bakma gülesim geldi eşinekaç günde yoruldu işte anlasın kıymetini
Öyle olacak bu gidişleDedi ve silmedi
Çok bulantısı olana yatarken 2 tane diyor doktor. Belki 2 tane işe yarar. 2 yaramazsa gündüz de ekliyorlar sorarsın. İnşallah işe yarar da gerek kalmaz gündüzeYok gece 12 de 1 tane içip uyudum sweet bugün alarm kurup 3 gibi kalkırım 2 tane içiyim diyorum
Ah canım...Annemde küçük kardeşimde doğuma kadar kusmustu pinhan. Korkuyorum öyle olacağım diye inşallah olmazböyle olacağımı asla düşünmezdim o kadar midem kötü ki dermanım yok hiçbir şeye bildiğim hastayım inşallah uzun sürmez tek temennim bu
Sağol
TeşekkürlerOoyy geçmiş olsun yavruşa seda Allah damatlığını da göstersin inşallah
Aynen 2 tane kullanılıyormuş ben tek almıştım sweet ama bugün 2 tane alacağım. Gittiğim doktora kalsa bana mecbursun kendin istedin anne olmayı annelik böyle bir şey deyip ilaç vermedi.Çok bulantısı olana yatarken 2 tane diyor doktor. Belki 2 tane işe yarar. 2 yaramazsa gündüz de ekliyorlar sorarsın. İnşallah işe yarar da gerek kalmaz gündüze
Bende ya Şafi çekip duruyorum. Namaz kılmaya dermanım yok. Mutfaktan midem bulanıyor buzdolabını açınca bi koku geliyor mahvediyor. Sürekli yatıyorum ama yatmaktan sıkıldım. Üstüme örttüğüm pikeden tiksindim şaka gibi.Ah canım...
İnşallah annene benzememişsindir bu durumda.
Tek dileğim zaman geçmesiydi, yatak içinde Ya Şafi çekerdim. Yani artık başka derman yoktu bende de.
Sana dua edelim inşallah daha fazla zorlamadan geçer, sürmez daha fazla
Hoşbuldum ablacım fark etmen beni mutlu ettihoş geldin bayadır yoktun nasılsın bebek nasıl büyüdümü
Evet birden büyüyolar tam sevilme zamanları ,ayaklanınca zor oluyo her tarafı karıştırıyolar biz bütün dolaplara kilit takmıştık geçen seneHoşbuldum ablacım fark etmen beni mutlu ettiçok şükür bende iyiyim oda çok büyüdü 5.ayın içinde 3 aydan sonra sanki birden bire büyüdü bende anlamadım sen nasılsın
Yürü git şuradan deseydin tövbe yarabbim beni konuşturuyor. Çözümü olan bir şey için böyle konuşuyorlar ya uyuz oluyorumAynen 2 tane kullanılıyormuş ben tek almıştım sweet ama bugün 2 tane alacağım. Gittiğim doktora kalsa bana mecbursun kendin istedin anne olmayı annelik böyle bir şey deyip ilaç vermedi.
Ah canım ya inşallah çabuk geçerAnnemde küçük kardeşimde doğuma kadar kusmustu pinhan. Korkuyorum öyle olacağım diye inşallah olmazböyle olacağımı asla düşünmezdim o kadar midem kötü ki dermanım yok hiçbir şeye bildiğim hastayım inşallah uzun sürmez tek temennim bu
Ben yeni silmiştim onun yerine bu akşam fortmantoyu ve çamaşır makine dolabımı sildim oda baya büyük 6 kapaklıKapı silen var mi ben silemedim
Ohhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık ablaBen yeni silmiştim onun yerine bu akşam fortmantoyu ve çamaşır makine dolabımı sildim oda baya büyük 6 kapaklı
Sağol swetim misafirim gelicek ya biraz ayrıntılı temizlik yapmam lazım akşamdan akşamada olsaOhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlık abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?