Açtım dinliyorum şifa olsunKızlar dinlemek isterseniz çok güzel sakin dinlendirici bir ses sözleri harika bir ilâhi ...peygamber efendimizi anlatıyor
Rûhum sana âşık, sana hayrandır Efendim,
Bir ben değil, âlem sana kurbandır Efendim.
❤❤❤
Bende aynı. Annem gelirse onla içeriz o içerkenAfiyet olsunben çay içemiyorum yaa resmen özeniyorum içenlere
maşallah ilknurum inşallah güzel güzel öğrenir tam öğrenme zamanlarıGünaydın kızlar
Yatakları topladım
Ardayı doyurdum kuran kursuna gönderdim(inşallah tam gidip ögrenir)
Eşimle meteye kahvaltı hazırladım
Eşim işe gitti
Buzdolabını temizledim
Dolma biberi ayıkladım yıkadım
Kahve iciyorum
Yemegi koyup öyle kahvaltı yapcam
Canım bisey istemiyo suan
geçmiş olsun canım neyi vardıTünaydın. Sabah kalkar kalmaz çıkmak zorunda kaldım anneannemi hastaneden almam gerekiyormuş ona çıktık. Şimdi köye ablamın bahçeye geldik kahvaltı yapcaz. 2 kez gittik geldik kan sonuçlarında sıkıntı olmuş cihazda sanırım
Geçmiş olsun inşallahTünaydın. Sabah kalkar kalmaz çıkmak zorunda kaldım anneannemi hastaneden almam gerekiyormuş ona çıktık. Şimdi köye ablamın bahçeye geldik kahvaltı yapcaz. 2 kez gittik geldik kan sonuçlarında sıkıntı olmuş cihazda sanırım
çay içilmezmiAfiyet olsunben çay içemiyorum yaa resmen özeniyorum içenlere
Ben kahvaltıdan kahvaltıya sadece onun dışında çok çokkk nadir oda yine biseyin yanına kek börek vs öyle tek başına çay yemekten sonra asla içemiyorumçay içilmezmibiz ailecek çok severek içeriz
oğlumda , kızımda eşim zaten çay hastası iki senedir trabzondan açık çay alıyoruz çuvalla geçen 25 kg aldık kızımla ikimize 8 ayda falan bittibu sene daha çok almamız lazım o çaya alıştık şimdi marketteki çayları beğenmiyoruz
Çay sohbeti güzel olur dedgm gbi o yüzden içenlere özeniyorum afiyet olsun sizeçay içilmezmibiz ailecek çok severek içeriz
oğlumda , kızımda eşim zaten çay hastası iki senedir trabzondan açık çay alıyoruz çuvalla geçen 25 kg aldık kızımla ikimize 8 ayda falan bittibu sene daha çok almamız lazım o çaya alıştık şimdi marketteki çayları beğenmiyoruz
Çok teşekkürlerTamam canım teşekkür ederim evet umut icin daha erken güle güle kullanın
Bizim antepte içiliyor. Alışılmışlık varAfiyet olsunben çay içemiyorum yaa resmen özeniyorum içenlere
Oyyy evet abla zor şimdi dönmeye başladı tedirgin oluyorum hep gözüm üstünde kafasını çarpar falanEvet birden büyüyolar tam sevilme zamanları ,ayaklanınca zor oluyo her tarafı karıştırıyolar biz bütün dolaplara kilit takmıştık geçen sene
Kontrole gidiyor abla ilacın dozu ona göre ayarlanıyor. Kışın pıhtı atmıştı onun için kan cıvıltıcı doz ayarı yapılıyorgeçmiş olsun canım neyi vardı
Bizimde kaçak çaydir tek parçaBizim antepte içiliyor. Alışılmışlık var
Çoğu kişi kaçak çay içiyor
Çok nadir kişiler türk içiyor..
Geçmiş olsun swetimm Rabbim kalıcı şifalar versin annaneciğineKontrole gidiyor abla ilacın dozu ona göre ayarlanıyor. Kışın pıhtı atmıştı onun için kan cıvıltıcı doz ayarı yapılıyor
Tünaydın. Sabah kalkar kalmaz çıkmak zorunda kaldım anneannemi hastaneden almam gerekiyormuş ona çıktık. Şimdi köye ablamın bahçeye geldik kahvaltı yapcaz. 2 kez gittik geldik kan sonuçlarında sıkıntı olmuş cihazda sanırım
Evet abla simdi ne ögrenirse dedigin gibi yoksa cok zor bende ardanın yaşındayken kurana geçmistim 9 yasında cok sükür her sene kursa gidince de unutmadım. İnsallah Arda da Mete de öğrenirlermaşallah ilknurum inşallah güzel güzel öğrenir tam öğrenme zamanları
bizde yaz tatillerinde hep giderdik 10 yaşındayken hatim etmiştim , çok şükür daha sonrada tecvid derslerine gittim ilerlettim baya
bende çocuklarımı küçükken gönderdim onlarda kurana geçtiler , ama sürekli okumadıkları için unttular gibi
çok üzülüyorum bu yaşta bişeyde söylenmiyo lafınız hala geçiyorken gönder sürekli
Bende sabah demliyorum genelde aksamları çok nadir cünkü bi bardak cayla bi paket bisküvi yedigim icin demlemek istemiyorumBen kahvaltıdan kahvaltıya sadece onun dışında çok çokkk nadir oda yine biseyin yanına kek börek vs öyle tek başına çay yemekten sonra asla içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?