Düzenli Evimiz & Hayatımız

Açtım dinliyorum şifa olsun

maşallah ilknurum inşallah güzel güzel öğrenir tam öğrenme zamanları
bizde yaz tatillerinde hep giderdik 10 yaşındayken hatim etmiştim , çok şükür daha sonrada tecvid derslerine gittim ilerlettim baya
bende çocuklarımı küçükken gönderdim onlarda kurana geçtiler , ama sürekli okumadıkları için unttular gibi
çok üzülüyorum bu yaşta bişeyde söylenmiyo lafınız hala geçiyorken gönder sürekli

geçmiş olsun canım neyi vardı

Geçmiş olsun inşallah

Afiyet olsun ben çay içemiyorum yaa resmen özeniyorum içenlere
çay içilmezmi biz ailecek çok severek içeriz
oğlumda , kızımda eşim zaten çay hastası iki senedir trabzondan açık çay alıyoruz çuvalla geçen 25 kg aldık kızımla ikimize 8 ayda falan bitti bu sene daha çok almamız lazım o çaya alıştık şimdi marketteki çayları beğenmiyoruz

Ben kahvaltıdan kahvaltıya sadece onun dışında çok çokkk nadir oda yine biseyin yanına kek börek vs öyle tek başına çay yemekten sonra asla içemiyorum

Çay sohbeti güzel olur dedgm gbi o yüzden içenlere özeniyorum afiyet olsun size

Kontrole gidiyor abla ilacın dozu ona göre ayarlanıyor. Kışın pıhtı atmıştı onun için kan cıvıltıcı doz ayarı yapılıyor
Geçmiş olsun swetimm Rabbim kalıcı şifalar versin annaneciğine

Selamün aleyküm herkeslerre
Ben bi niyeyse giremez okuyamaz oldum
Sürekli koştur koştur işlerim
Sabah uyanıp kızımı anneme bırakıyorum,
ordan fiziğe gidiyorum.
Geri gelip kızımı alıp okula götürüyorum, kuran kursuna başladi hanım efendi,
Sonra tekrar okuldan al, yemek şu bu

Dün resmen ilk defa kızımdan önce uyudum

Evet abla simdi ne ögrenirse dedigin gibi yoksa cok zor bende ardanın yaşındayken kurana geçmistim 9 yasında cok sükür her sene kursa gidince de unutmadım. İnsallah Arda da Mete de öğrenirler
Ben kahvaltıdan kahvaltıya sadece onun dışında çok çokkk nadir oda yine biseyin yanına kek börek vs öyle tek başına çay yemekten sonra asla içemiyorum
Bende sabah demliyorum genelde aksamları çok nadir cünkü bi bardak cayla bi paket bisküvi yedigim icin demlemek istemiyorum

eşimle öğlen yemeği yedikten sonra
umutla vakit geçirdim.
Sonraki molada kahve içtik, bulaşık makinesini boşalttım çöp attım
Sonra oğlum uyudu.
Yemek yaptım akşama

*günün ödevi kapıları sildim.
Mutfak oturma odası tuvalet ve banyo
Çocuk odası son olarak yatak odası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…